PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127142
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Moim zdaniem najwrażliwszy jest Szeregowy.Zaraz po nim Skipper choć potrafi zachować zimną krew.Potem jest Rico.Na koniec Kowalski . Kiedyś go nienawidziłem ,teraz udaje że go nie widzę.

użytkownik usunięty
Ingrid_Fox

Więc próbujesz mi powiedzieć, że jestem chory i głupi? Ja też nienawidzę niektórych postaci fikcyjnych.
A z twoją wypowiedzią stanowczo się nie zgadzam. Nie wiem jak ty... Ale niektóre osoby trochę bardziej "zagłębiają" się w fabułę (nie mówię tu akurat o Dawidzie - mówię ogólnie). Pozwala to na jej lepsze zrozumienie i nie tylko.

ocenił(a) serial na 10

Na to sam sobie odpowiedz. Miałam na myśli Dawida i jego nienawiść do Kowalskiego. Tak po prostu jest, nienawiść to bardzo mocne uczucie i nie ma się nijak do zagłębiania w fabułę. Bez przesady. Można się w nią wgłębiać bez wyrywania sobie włosów z głowy przez postać rysunkową lub serialową. Też kilku postaci nie znoszę, irytują mnie, ale nigdy bym nie powiedziała, że ich nienawidze. Nie czuje niczego takiego. To tylko serial. Wychodzi na to, że jak nie nienawidze postaci fikcyjnej to się 'nie zagłębiam' w serial/film/bajkę i jestem 'niższej rangi'.
I nie, nie uważam cię za chorego czy głupiego. Nie znam cię, ale zdania co do tego nie zmieniam, bo to aż żenujące. Oby ta cała 'nienawiść' była pół żartem, pół serio.

użytkownik usunięty
Ingrid_Fox

Gdy piszesz więcej, można cię łatwiej zrozumieć.

ocenił(a) serial na 10

Jak dla mnie pierwszy post daje już janość.

użytkownik usunięty
Ingrid_Fox

Niekoniecznie.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Według mnie Kowalski, ale to pewnie odosobnione zdanie ;D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Nieee...

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Nie w sensie, że Kowalski, czy nie, że jest top odosobnione zdanie??
Bo nie do końca załapałam ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Myślę, że to drugie.

ocenił(a) serial na 10

Też mam taką nadzieję...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

I dobrze myślicie - ja też tak sądzę (że Kowalski).

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

On jest na maksa wrażliwy. Nie spotkałam jeszcze faceta, o tak bogatej wrażliwości i emocjonalnej duszyczce.

ocenił(a) serial na 7
dawidking2

1. Kowalski
2. Szeregowy
3. Skipper
4. Rico(Ale go chyba lubię najbardziej....)
Poza tym, jak możne nie lubić Kowalskiego?

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Pewnie go znienawidził po odcinku "Fajny wózek". No wiesz: "W nauce nie ma miejsca na wrażliwości" czy coś w ten teges.

ocenił(a) serial na 7
ManiakowyPingwin

Po jednym tekście w tym stylu?
Jakby u mnie w klasie były osoby, które za jeden taki tekst już cię nienawidzą, to hmm... wszyscy by mnie nienawidzili?

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Weźmy taką klasę:
Ty: Lubię placki!
Oni: A my nie! FU*K YOU!!!

ocenił(a) serial na 7
ManiakowyPingwin

Akurat lubię placki, nijak ma się do cytatu Kowalskiego, który wymieniłeś.
Ale czaję o co chodzi.