PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78738
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

3 seria

ocenił(a) serial na 10

Myślę, ze 3 seria trzyma poziom, chociaż trochę odbiega od poprzednich... Widać ze twórcy postawili bardziej na akcje a czy wyjdzie to serialowi na dobre to przekonamy się później, nie ma co oceniać serialu po dwóch odcinkach... Ale ogólnie nie jest źle. widać ze ktoś inny wziął się za reżyserię, jest bardziej jasno, nie ma tylu bluzg. W poprzednich seriach gliniarze raz na parę odcinków wyciągali klamki a tutaj już robią to co chwile:/ ale w sumie tez nie ma co narzekać bo przecież w prawdziwym życiu gliniarzy zdażają się takie akcje wiec czemu by tego nie wprowadzić do serialu, oby tylko tez z tym nie przesadzili. Aktorstwo jak w poprzednich seriach tez na dobrym poziomie. Despero wyłagodnial w porównaniu do poprzednich serii..na niektórych ujęciach to wygląda jak ulizany żelem nie wiem kto co wygląda trochę śmiesznie w porównaniu do jego wizerunku z poprzednich serii...ale nie ma się co czepiać..;)
Ogólnie nie jest źle pierwszy odcinek oceniam na 7/10 a drugi 8/10

Znalazłem na youtube dwa ciekawe filmiki z 3 serii ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yAJkipR_Fkc
na tym widać ze gebels i gala nie będą cieszyć się długo szczęściem, ale nie będe zdradzał szczegołów...zobaczcie sami ;) nie podoba mi się tylko gebels biegający z klamka jak rambo...:/

a tutaj znajdziecie drugi filmik;)
http://www.youtube.com/watch?v=2ZvoHeEEjQo

ocenił(a) serial na 10
Mackey

a ja mam pytanie, gdzie widziałeś ten 19 odcinek (2 z III serii) skoro w tv był dopiero 18 ?

ocenił(a) serial na 10
beldzior

http://www.itvp.pl/event/pitbull/ tutaj mozesz obejrzec tylko niestety musisz za to zapłacic:)

ocenił(a) serial na 9
Mackey

Mi sie wydaje, że to Metyl będzie miał z tym cos wspólnego bo wiem, że wróci w 3 serii to pewnie sobie bedzie chciał odbić za to i tamto, ale nie spoileruje bo nie wiem na bankowo nic !

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

Faktycznie może to byc sprawka Metyla, ale też podobno jakiś gościu którego gebels kiedyś zamknął będzie chciał sie zemścic i może to on będzie miał z tym cos wspólnego..:)

Mackey

No to wyglada na to ze Gebels dlugo sie Galą nie nacieszy.

ocenił(a) serial na 10
Mackey

po obejrzeniu dwóch nowych odcinków, tych felietonów, filmików, zwiastunów wydaje mi sie coraz bardziej ze twórcy az za bardzo postawili na akcje w tej serii...:/

ocenił(a) serial na 9
Mackey

Ja czekam na nastepne odcinki, ale tez miałbym taka cicha nadzieje, że Vega zrobi jeszcze 4 serie sam (albo i nawet 5) i bedzie ona na podobnej zasadzie co ta pierwsza czyli mniej akcji ,wiecej mrocznosci itd. Wiem ze ciezko by było zrobic nawet 10 odc w ten sposób, ale moze by sie udało wtedy Pitbull znowuż by powrócił. Tez TVP lipe robi z ta cenzurą przekleństw. Wszystko przez to, ze na poczatku Pitbulla puszczali koło północy i przez to mniej ludzi miało szanse sie z nim zapoznac, jakoś w Sforze rzucali tego rodzaju słownictwem dość czesto, ale skoro grał tam Wilczak, Lubaszenko i Żmijewski to im było wolno (a wcale druga Sfora nie była tak dobra jak jedynka, zreszta jedynka tez nie powalała). W Odwróconych to samo, tez przeklinali dosc czesto. Źle sie dzieje, że takim grzecznym z natury serialom gdzie zły bandyta nr.1 mówi do złego bandyty nr.2 np., .że jak utnie paczke z koksem to mu inny gorszy bandyta nogi z tyłka powyrywa, a Pitbullowi odbiera to po prostu realizm i forme normalnego odbioru widzom bo wiadomo, że gangusy raczej do siebie czule nie szepczą;)

ocenił(a) serial na 10
kolosimo

czytałem gdzieś, że ta seria ma byc ostatnią, no ale nie wiem czy to prawda... Chciałbym zeby powstała jeszcze 4 seria ale jak tak to w stylu poprzednich i Vegą jako reżyserem całości..

Mackey

Czy ostatnia czy nie tego nie wiedzą nawet twórcy. Wszystko zależy od tego, czy serial na siebie zarobi. Jeżeli tak, to TVP sama będzie parła do zrealizowania następnych części. No, ale nie ma co się na razie martwić. Wiele odcinków już zrealizowanych jest przed nami.

Daniel84

Moim zdaniem nie powstanie 4 seria, bo to już by było ostrym naciąganiem.
Ale bedziemy mieli co oglądać, bo jeszcze 2 seria gliny wychodzi 4 kwietnia, i w dodatku Pasikowski już zapowiedział, że zrobi trzecią.
A w lecie w kinach pojawi sie prawdopobnie film Patryka Vegi "Wor w zakonie"

ocenił(a) serial na 10
lord000

Myśle ze jeśli 4 seria byłaby na poziomie 1 i 2 i reżyserem był Patryk Vega to moze jak najbardziej powstawac.

ocenił(a) serial na 10
lord000

Zaczynają dopiero kręcić latem - wiec Wor bedzie pewnie na 2009...