PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

OMG nawet nie wiem co napisac haha nie chce spoilerowac ehhh 3 slowa : bedzie sie dzialo!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
ironowa

http://chacecrawford.pl/s05e01-yes-then-zero-pl jakby nie działało jest też tu:)

madzia07_2

na playtube..pl już jest

natasza128

właśnie obejrzałam:)

ocenił(a) serial na 8
marcin_cbr

Chuck - jak pięknie wygląda mężczyzna ze złamanym sercem..
Nate- jak dla mnie mógłby się po prostu nie odzywać i po prostu czasem uśmiechnąć do kamery.. na jedno by wyszło..
Serena- udowadniająca swoją wartość.. pfff...
Blair- Podobało mi się to jak była zdecydowana rzucić Louiesa..
Dan- three words, eight letters.. :D Sliczne!

Cieszę się z powrotu plotkary ^^ , mimo, ze swoją iskrę już dawno utraciła.. jest dobrze;eee :D

ocenił(a) serial na 10
marcin_cbr

Chuck zgrywa twardziela, dlatego nikomu nie mówi ani nie idzie do lekarza. Poza tym zaraz po wypadku mógł nie czuć, bo go adrenalina trzymała!

ocenił(a) serial na 8
Orchidea_wroc

Podnoszę.

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Na początku odetchnęłam z ulgą, że to Dorota jest w ciąży.. a potem, ze to jednak Blair. Skoro mówiła, że spędzali wakacje w łóżku to wrobi Louisa w ojcostwo?
Serena... nawet mnie aż tak nie wkurzała.
Dan... kocha Blair?
9/10

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

No to faktycznie będzie się działo!
Blair i Dorota w ciąży! Wow - dwóch ciąż to nikt chyba nie przewidział!
Wątek - Serena, Nate & Chuck - naprawdę mi się podobał! Jakoś te postacie o wiele lepiej wyglądają i czuję się w LA niż w NY.
Dan zakochany po uszy - po raz kolejny - to akurat robi się w jego wykonaniu nudne. Ciekawa jestem tylko co opisał w powieści, że aż tak bardzo chce to ukryć. Czy wyznał w niej całkowicie swoje uczucie do Blair?
Wracając jeszcze do Sereny - to wreszcie zaczyna mi się ta postać podobać. Mam nadzieję, że scenarzyści poszli w tą stronę i tę dziewczynę wreszcie będzie można poznać z innej strony, niż tylko od skandali.
Nate - ciekawa jestem skąd go ta kobieta zna? I co ona będzie robić w NY.
Chuck - czyżby wątek z mocno cierpiącym po wypadku osobnikiem nam się pojawi?

Iluvia

widzial ktos jaka kwota byla na czeku od Vanessy:?

Orchidea_wroc

10 000$

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

A mi się wydaję, że Dorota nie jest w ciąży tylko broniła Blair ...

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Nie byłaby aż tak szczęśliwa, gdy o tym mówiła.
No i książka schowana była w spiżarni - a tam Blair sobie nie wyobrażam. ;)

Iluvia

A według mnie może być też tak, że:
Blair zrobiła ten test w ostatnim odcinku 4 sezonu, ale może nie popatrzyła dobrze, czy za mało czasu czekała i myślała, że wynik jest negatywny - wyrzuciła test do kosza.
Potem Dorota dowiedziała się, że jest w ciąży i kupiła tę książkę (ale po co? przecież ma już jedno dziecko, a dopiero przy drugim chciała zacząć czytać o dzieciach? :D) i schowała ją w spiżarni czy gdzieś tam (potem znalazła ją Eleanor).
Nie wydaje mi się, żeby to była książka Blair, bo ona ucieszyła się z powodu ciąży Doroty i nie widać po niej było jakiegoś strachu, czy czegoś.
Gdy krawcowa mierzyła tę sukienkę, stwierdziła, że Blair jest w ciąży - Blair myślała, że nie, ale po chwili dotarło do niej, że zrobiła test i może dobrze nie popatrzyła i jednak jest w ciąży.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Dobry tok rozumowania ;

ocenił(a) serial na 10
anetka5000

Dobry tok rozumowania ;) ja jednak myślę, że :
A - Dorota nie jest w ciąży, tylko chciała chronić Blair, a ta po prostu nic nie chciała dać po sobie poznać przed matką, że jest tym zaskoczona
B - może faktycznie i Dorota jest też w ciąży
C - Blair może faktycznie myślała, że test to pomyłka, a potem jak krawcowa zauważyła, że jest w ciąży to to tylko potwierdziło jej obawy ;)
Ale ogólnie, że Blair jest w ciąży to mega szok ;oo ale jak dla mnie na plus :D Tylko oby to dziecko Chucka... Może też być tak, że Blair wie, że to dziecko Chucka, ale stara się o tym nie myśleć, bo przecież wychodzi za mąż, a potem jakby co to powie, że to Louisa.

ocenił(a) serial na 9
anetka5000

Było by fajnie gdyby Blair i Chuck mieli wspólne dziecko, ale nie wyobrażam ich sobie żeby mieli zajmować się dzieckiem :P To chyba nie może się tak skończyć :D

anetka5000

SPOILER:
potwierdzone jest, że Blair i Dorota obie są w ciąży.
http://www.youtube.com/watch?v=QdYo-nDeA6Q&feature=player_embedded#!

anetka5000

to by było straszne gdyby doszło do rozwiązania tej ciąży, zgadzam się z niektórymi przedmówcami, że zarówno Blair i Chuck (albo ktokolwiek inny) nie byli by na to gotowi... To naprawdę rujnuje ten sezon... mam nadzieję że poroni i dowiedzą się o tym jedynie najbliżsi.