PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108170
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x13 spoilerrrr

ocenił(a) serial na 10

Jeeeee!
ha!

B uciekła sprzed ołtarza!

_KaHa_

hahah brawo G, C, GG i S

ocenił(a) serial na 10
_KaHa_

no i wróciła!;o

ocenił(a) serial na 8
_KaHa_

No wlasnie... ;/

Monia_41

no co to k***a ma być? ucieka wraca :/ mieszają jak c**j are you kidding me

ocenił(a) serial na 8
vend3tta

Ja pierdziele... Wedding cake WTF sie pytam?!

Monia_41

jestem zawiedziony... nawet jeśli jeszcze raz ucieknie

ocenił(a) serial na 8
vend3tta

No to Luis pojechal po bandzie! Ooo....

vend3tta

louis ty sk***ielu!!!

ocenił(a) serial na 10
vend3tta

oszalałam! co za ku*as z tego luisa! B też głupia ze zadzwonila do D zamias do C!;/

użytkownik usunięty
_KaHa_

dokladnie ja myslalam ze ona do c dzwoni a tu ten sku D xd

ocenił(a) serial na 7
_KaHa_

Zadzwoniła do Dan'a bo dowiedziała się że to właśnie on napisał przysięgę na ślub pana księcia ;D

vend3tta

tak zje**ać 100 odc masakra

vend3tta

ale że georgina to plotkara :O

ocenił(a) serial na 10
eggs_and_bakey

eee podejrzewam, że raczej wkradła się na jej konto. bo skoro głos plotkary daje kristen bell to teraz by raczej tego nie zmienili.

ocenił(a) serial na 10
_KaHa_

Mi się wydaje, że Georgina jest naprawdę plotkarą i to będzie już ostatni sezon serialu, bo się o tym dowiedzieliśmy.

ocenił(a) serial na 10
vend3tta

dlatego byl taki cierpliwy i pobłazliwy..

ale dobrze przynajmniej uciekła z wesela :P i moze sie doczekamy w koncu B&C.

winky0

jedyny + to to że Louis powiedział że to D napisał

ocenił(a) serial na 6
vend3tta

też się ciesze z tego powodu ! :D

ocenił(a) serial na 8
vend3tta

chyba ślub nieważny będzie, bo jesli mi się dobrze wydaje to księdzem był ten ''chłopak'' Georginy!? A tak w ogóle Georgina Plotkarą?

doma175

jestem tak wk***iony że szok

ocenił(a) serial na 10
vend3tta

nawet mi nie mów! jak uciekła to już byłam pewna, że teraz będzie z C. i teraz po prostu nie ogarniam!

ocenił(a) serial na 8
_KaHa_

Z C. chyba w najbliższym czasie nie będzie, chociaż nie wyobrażam sobie innego zakończenia. Podobno będzie wątek z tym nudnym Danem.

ocenił(a) serial na 8
vend3tta

to tylko serial mimo, że tyle emocji wzbudza:) Chyba najlepsze było w tym odcinku to, kim się okazał Luis, tego się nikt nie spodziewał.

ocenił(a) serial na 10
doma175

do rozmyślania nad tym przejdę jutro, jak minie pierwszy szok;D

ocenił(a) serial na 7
_KaHa_

zanim uda mi się znaleźć odc powiedzcie, czy wyszła za Louis w koncu czy nie, bo na początku byłam szczęśliwa widząc, że tak, a czytając dalej wasze komentarze, przestałam ogarniać :(

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

O ja pierdziele. GEORGINIA PLOTKARĄ ?! WTF. Macie racje Louis to idiota.

Dzoana95

Jeszczenie oglądałam odcinka, ale... G nie moze być GG:P. Przecież sama o sobie by pisała plotki? A jak by miałaby wiedzieć co dzieje się w NY jak wyjechała z dzieckiem?

Dzoana95

a co miał zrobić jak go kolejny raz w c...ja zrobiła?znowu jej odpuścić?przeciez tyle razy juz go blair wystawiła..też bym się zdenerwował motyw z ochroną chucka poprzez pakt z bogiem największy idiotyzm w serialu.odcinek wporzo zachęca do następnego za tydzień..

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

kinosik . pl tam mozesz zobaczyc odcinek

ocenił(a) serial na 7
doma175

A ty jakbyś się czuła? Bycie alternatywą nie jest wcale takie miłe...

d0nek

aaaa aa Super odcinek , jeden z lepszych ;DD

Co do Gorginy to myśle ze jakoś przechwyciła tą strone ;D

Louis co za ... synek mamusi

No i zaskoczyłam się ze Dan przyjechał bo B. ;O
Ciekawe jak się rozwinie wątek z Nate'em i tą kelnerka ;d

ocenił(a) serial na 8
d0nek

nie oceniłam jego zachowania tylko skomentowałam, że nikt by o tym nie pomyślał.

ocenił(a) serial na 10
_KaHa_

czyli co jak wróciła to wyszła za mąż za niego? o co chodzi?!

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

a kiedy napisy ? wiadomo coś? może z racji tego, że to 100 odc będą jakoś predzej ;)

ocenił(a) serial na 7
ewela_129

dzisiaj na napisy.me

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

tak. uciekla do jakiegos pokoju i po rozmowie z chuckiem wrocila i wyszla za maz za L. a Luis to zwykly dupek i tyle ;/

i_know_you_love_me

Hej! Dajcie linka do odcinka! Proszę....

ocenił(a) serial na 8
i_know_you_love_me

Swietny odcinek! Nareszcie cos sie dzialo! Najlepsza byla Eleonor, jak pojechala do Chucka:) Louis byl zalosny...
To, ze Blair zadzwonila po Dana, bylo wiadomo, to jej najlepszy przyjaciel. Wszyscy wiemy, ze skonczy sie na tym, ze Blair i tak bedzie z Chuckiem, a Serena z Danem.

ocenił(a) serial na 10
i_know_you_love_me

yyyyyyyyyyyyyy ;/;/;/;/;/;/;/;/ szalona czy co? Chuck też nie normalny? Sam mówił, że będzie o nią walczył do końca ... a po rozmowie z nim wróciła i wyszła za L ... to ja nie oglądając jeszcze odcinka wnioskuje, że sam ją do tego przekonał ;/

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Chcial zeby z nim uciekla, ale ona nie chiala. Wyszla za Louisa, on okazal sie swinia, wiec uciekla po raz drugi... z Danem.

agucha90

Wg mnie odc byl bardzo fajny, jeden z lepszych, jesli nie najlepszy w tym sezonie. Zaczne od koncowki- Straszne zaskoczenie, mimo, ze osobiscie sadze, ze to taka zmylka ze strony scenarzystow. Naprawde nie sadze by Georgina byla plotkara.
Luis-moze i szokujace, ale nie tak zaskakujace. Jakos sie tego spodziewalam, byl zbyt cierpliwy i wyrozumialy by bylo to prawdziwe.
Chyba jestem osamotniona, ale mam juz dosc Chucka i Blair. Nic jak tylko jeden wielki dramat. Szkoda, wielka szkoda, bo w 1 sezonie byli niesamowici, ale jak dla mnie juz sie wypalili. Dan i Blair to powiew swiezosci, bardzo ciekawy watek i bardzo cierpliwie prowadzony przez scenarzystow. Mam straszna nadzieje, ze koniec koncow beda razem na dobre, bardzo do siebie pasuja. Uzupelniaja sie i w przeciwienstwie do B & C nie unieszczesliwiaja sie wzajemnie. Cale szczescie, ze Blair zadzwonila do Dana- jak dla mnie najlepsza scena calego odc:)

ocenił(a) serial na 8
green_tea91

Haha:D Jestem chyba ostatnia, ktora wierzy jeszcze, ze Chuck i Blair beda razem:):) Przykro mi, ale Dan jest zarezerwowany dla Sereny, tylko z nim ja toleruje:):)

agucha90

Ja juz przestalam ja tolerowac, Dan zasluguje na kogos lepszego, na Blair:)

ocenił(a) serial na 10
green_tea91

Odcinek ogółem jeden z lepszych, tylko scena Dana i Sereny była nieco przesadzona. "Kocham cię Dan, zawsze kochałam, zawsze będę." (niewiem czy dokładnie tak to powiedziała ale sens ten sam. ;)). Więc kochała go kiedy spotykała się z Carterem, Trippem,Nate'em,Colinem i innymi facetami, czy może jej miłość objawia się tylko wtedy, kiedy pojawiało się ryzyko że go straci ? Postać Sereny bardzo dla mnie podupadła. Wie, że dla Dana powoli ważniejsza staje się Blair, i nie potrafi odpuścić, chociaż wiadomo że on z nią skończył..

ocenił(a) serial na 8
cocoxx

Wątpie żeby Blair zrobiła to Serenie, tymbardziej, ze Serena powiedziala Blair co czuje do Dana znów. No chyba zeby scenarzysci zrobili to specjalnie ze dziewczyny kolejny raz sie pokloca i pozniej po paru odcinkach pogadza.

green_tea91

Mnie wkurza trochę ten serial, bo jak w Modzie na sukces - każdy z każdym. :/ Serena z Natem, Blair z Natem. Serena z Danem, Blair powiedzmy, że z Danem (bo Dan już się oczywiście zakochał). Blair z Chuckiem, Jenny z Chuckiem. Poza tym Blair i Chuck - za dlugo to ciągną. Jak toksyczna miłość, ale to jest po prostu nudne już. Ja żałuję, że Jenny nie jest z Natem.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

Ale mimo wszystko szkoda mi Chucka ... bo zasługuje też na szczęście

ocenił(a) serial na 5
green_tea91

Nie jestes osamotniona, jest nas duzo na forum gossip girl :D Ja tez mam dosc juz CB a wszystko przez spierdzielenie ich watku przez scenarzystow (np. sprzedaze za hotel, pijanstwo i cyrki Chucka w 4 sezonie). Widac z reszta, ze Edowi juz sie Chucka nie chce grac :D

ocenił(a) serial na 10
green_tea91

dokładnie, też chciałabym zobaczyć sceny z Dair to zawsze coś innego ... w każdym momencie jest czas żeby coś zakończyć, żeby nie zepsuło się bardziej i to jest ten moment co do Chair ... wróciliby do siebie i co dalej z nimi ... żyli dług i szczęśliwie i na tym koniec scen z Chair ... a tak dzięki temu, że może być coś z Dair to i Chuck osobno się rozwinie i będzie coś nowego z Danem i B i S też może pokazać inna stronę siebie co do zazdrości o D.

ocenił(a) serial na 9
green_tea91

Też trzymam kciuki za Dair. C&B już dawno stali się tak przerysowani, ich ciągłe rozmowy o tym jak się kochają ale nie mogą być razem. Najpierw bo jedno nie chce, potem gdy zmieni zdanie to drugie już jednak nie może. Zato wątek D&B rozwijany już od jakiegoś czasu moze zostać epicko ukazany w nastepnych odcinkach na co licze!!!