oszalałam! co za ku*as z tego luisa! B też głupia ze zadzwonila do D zamias do C!;/
Zadzwoniła do Dan'a bo dowiedziała się że to właśnie on napisał przysięgę na ślub pana księcia ;D
eee podejrzewam, że raczej wkradła się na jej konto. bo skoro głos plotkary daje kristen bell to teraz by raczej tego nie zmienili.
Mi się wydaje, że Georgina jest naprawdę plotkarą i to będzie już ostatni sezon serialu, bo się o tym dowiedzieliśmy.
dlatego byl taki cierpliwy i pobłazliwy..
ale dobrze przynajmniej uciekła z wesela :P i moze sie doczekamy w koncu B&C.
chyba ślub nieważny będzie, bo jesli mi się dobrze wydaje to księdzem był ten ''chłopak'' Georginy!? A tak w ogóle Georgina Plotkarą?
nawet mi nie mów! jak uciekła to już byłam pewna, że teraz będzie z C. i teraz po prostu nie ogarniam!
Z C. chyba w najbliższym czasie nie będzie, chociaż nie wyobrażam sobie innego zakończenia. Podobno będzie wątek z tym nudnym Danem.
to tylko serial mimo, że tyle emocji wzbudza:) Chyba najlepsze było w tym odcinku to, kim się okazał Luis, tego się nikt nie spodziewał.
zanim uda mi się znaleźć odc powiedzcie, czy wyszła za Louis w koncu czy nie, bo na początku byłam szczęśliwa widząc, że tak, a czytając dalej wasze komentarze, przestałam ogarniać :(
Jeszczenie oglądałam odcinka, ale... G nie moze być GG:P. Przecież sama o sobie by pisała plotki? A jak by miałaby wiedzieć co dzieje się w NY jak wyjechała z dzieckiem?
a co miał zrobić jak go kolejny raz w c...ja zrobiła?znowu jej odpuścić?przeciez tyle razy juz go blair wystawiła..też bym się zdenerwował motyw z ochroną chucka poprzez pakt z bogiem największy idiotyzm w serialu.odcinek wporzo zachęca do następnego za tydzień..
aaaa aa Super odcinek , jeden z lepszych ;DD
Co do Gorginy to myśle ze jakoś przechwyciła tą strone ;D
Louis co za ... synek mamusi
No i zaskoczyłam się ze Dan przyjechał bo B. ;O
Ciekawe jak się rozwinie wątek z Nate'em i tą kelnerka ;d
nie oceniłam jego zachowania tylko skomentowałam, że nikt by o tym nie pomyślał.
a kiedy napisy ? wiadomo coś? może z racji tego, że to 100 odc będą jakoś predzej ;)
tak. uciekla do jakiegos pokoju i po rozmowie z chuckiem wrocila i wyszla za maz za L. a Luis to zwykly dupek i tyle ;/
Swietny odcinek! Nareszcie cos sie dzialo! Najlepsza byla Eleonor, jak pojechala do Chucka:) Louis byl zalosny...
To, ze Blair zadzwonila po Dana, bylo wiadomo, to jej najlepszy przyjaciel. Wszyscy wiemy, ze skonczy sie na tym, ze Blair i tak bedzie z Chuckiem, a Serena z Danem.
yyyyyyyyyyyyyy ;/;/;/;/;/;/;/;/ szalona czy co? Chuck też nie normalny? Sam mówił, że będzie o nią walczył do końca ... a po rozmowie z nim wróciła i wyszła za L ... to ja nie oglądając jeszcze odcinka wnioskuje, że sam ją do tego przekonał ;/
Chcial zeby z nim uciekla, ale ona nie chiala. Wyszla za Louisa, on okazal sie swinia, wiec uciekla po raz drugi... z Danem.
Wg mnie odc byl bardzo fajny, jeden z lepszych, jesli nie najlepszy w tym sezonie. Zaczne od koncowki- Straszne zaskoczenie, mimo, ze osobiscie sadze, ze to taka zmylka ze strony scenarzystow. Naprawde nie sadze by Georgina byla plotkara.
Luis-moze i szokujace, ale nie tak zaskakujace. Jakos sie tego spodziewalam, byl zbyt cierpliwy i wyrozumialy by bylo to prawdziwe.
Chyba jestem osamotniona, ale mam juz dosc Chucka i Blair. Nic jak tylko jeden wielki dramat. Szkoda, wielka szkoda, bo w 1 sezonie byli niesamowici, ale jak dla mnie juz sie wypalili. Dan i Blair to powiew swiezosci, bardzo ciekawy watek i bardzo cierpliwie prowadzony przez scenarzystow. Mam straszna nadzieje, ze koniec koncow beda razem na dobre, bardzo do siebie pasuja. Uzupelniaja sie i w przeciwienstwie do B & C nie unieszczesliwiaja sie wzajemnie. Cale szczescie, ze Blair zadzwonila do Dana- jak dla mnie najlepsza scena calego odc:)
Haha:D Jestem chyba ostatnia, ktora wierzy jeszcze, ze Chuck i Blair beda razem:):) Przykro mi, ale Dan jest zarezerwowany dla Sereny, tylko z nim ja toleruje:):)
Odcinek ogółem jeden z lepszych, tylko scena Dana i Sereny była nieco przesadzona. "Kocham cię Dan, zawsze kochałam, zawsze będę." (niewiem czy dokładnie tak to powiedziała ale sens ten sam. ;)). Więc kochała go kiedy spotykała się z Carterem, Trippem,Nate'em,Colinem i innymi facetami, czy może jej miłość objawia się tylko wtedy, kiedy pojawiało się ryzyko że go straci ? Postać Sereny bardzo dla mnie podupadła. Wie, że dla Dana powoli ważniejsza staje się Blair, i nie potrafi odpuścić, chociaż wiadomo że on z nią skończył..
Wątpie żeby Blair zrobiła to Serenie, tymbardziej, ze Serena powiedziala Blair co czuje do Dana znów. No chyba zeby scenarzysci zrobili to specjalnie ze dziewczyny kolejny raz sie pokloca i pozniej po paru odcinkach pogadza.
Mnie wkurza trochę ten serial, bo jak w Modzie na sukces - każdy z każdym. :/ Serena z Natem, Blair z Natem. Serena z Danem, Blair powiedzmy, że z Danem (bo Dan już się oczywiście zakochał). Blair z Chuckiem, Jenny z Chuckiem. Poza tym Blair i Chuck - za dlugo to ciągną. Jak toksyczna miłość, ale to jest po prostu nudne już. Ja żałuję, że Jenny nie jest z Natem.
Nie jestes osamotniona, jest nas duzo na forum gossip girl :D Ja tez mam dosc juz CB a wszystko przez spierdzielenie ich watku przez scenarzystow (np. sprzedaze za hotel, pijanstwo i cyrki Chucka w 4 sezonie). Widac z reszta, ze Edowi juz sie Chucka nie chce grac :D
dokładnie, też chciałabym zobaczyć sceny z Dair to zawsze coś innego ... w każdym momencie jest czas żeby coś zakończyć, żeby nie zepsuło się bardziej i to jest ten moment co do Chair ... wróciliby do siebie i co dalej z nimi ... żyli dług i szczęśliwie i na tym koniec scen z Chair ... a tak dzięki temu, że może być coś z Dair to i Chuck osobno się rozwinie i będzie coś nowego z Danem i B i S też może pokazać inna stronę siebie co do zazdrości o D.
Też trzymam kciuki za Dair. C&B już dawno stali się tak przerysowani, ich ciągłe rozmowy o tym jak się kochają ale nie mogą być razem. Najpierw bo jedno nie chce, potem gdy zmieni zdanie to drugie już jednak nie może. Zato wątek D&B rozwijany już od jakiegoś czasu moze zostać epicko ukazany w nastepnych odcinkach na co licze!!!