PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak myślicie - Blair i Louis staną na ślubnym kobiercu? ;)

ocenił(a) serial na 10
avengeress

Ja nie chcę Dana z Blair. No dobra, mogą być przez 3, góra 5 odcinków, ale nie więcej. Potem Blair zrozumie kogo kocha, i że wszystko inne jest nie ważne. Może będzie miała, któryś ze swoim pięknych snów?(kocham je!!!)

ocenił(a) serial na 10
Lise

Taa, ja również kocham jej sny. Są świetne. ;D Ale mimo wszystko Blair powinna być z Chuckiem.. Tak już musi być ! XD

ocenił(a) serial na 10
avengeress

Amen. Najbardziej lubię jej sen z tym motocyklem, jak Lous zmienił się w Chucka.
Chair forever together:P

magnolietta

Jestem pewna, że do tego ślubu nie dojdzie! W końcu to Blair... Tylko zastanawia mnie jaki będzie powód?... Bo jak już gdzieś pisałam, Louis wydaje się taki idealny i ułożony (co tak na marginesie dziwnie mnie drażni).

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Zbyt idealny. Też jestem ciekawa powodu... Właśnie może coś Louis będzie ukrywał?
Przepraszam za gramatykę:P

P_Halliwell

Moim zdaniem Blair uświadomi sobie, że to nie jest życie dla niej.

Blair będzie uciekającą panną młodą, wybiega z przygotowań w białej sukni kilka godzin przed ślubem, zatrzymuje żółtą taksówkę, potem mamy zbliżenie na zrezygnowanego Chucka w Empire, patrzącego na panoramę Nowego Jorku zza swojego okna, a potem mamy zbliżenie na Dana, biednego Lonely Boya na dachu swojego loftu. Blair wsiada do taksówki i mówi, poproszę do... a tu XoXo, Gossip Girl i midseason cliffhanger haha ;D

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

Dobre:P Albo "przypadkiem" Chuck i Dan się spotkają i zobaczą Pannę młodą... Ale myślisz, że nie byli by na ślubie? Znaczy się Chuck może nie, ale Dan?

Ps. a może w taksówce będzie któeyś z nich?

Lise

To totalny fan fiction ;) Zazwyczaj GG aż takiego dramatu nie robi, ale tak na poważnie, to widzę Blair uciekającą, albo nawet kilka starć Chuck vs Dan, zapowiadał to już sezon czwarty, np. odcinek 4x18. Jeżeli weźmiemy pod uwagę motyw zamiany ról, to myślę, że Chuck będzie "not a kid anymore", a Dan będzie już "a suitable suitor".
Ciekawa jestem premiery, Piznarski znowu jest reżyserem pierwszych dwóch odcinków najprawdopodobniej, więc chyba będziemy mieli dwa odcinki premiery i dwa odcinki finału, jak ostatnio. Gdy zobaczymy premierę, to będzie można spekulować na temat cliffhangerów i finału, teraz to wszystko jeszcze ślepe strzały :)

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

No właśnie. Ja tylko czekam do 26 września... Albo i później, bo ja oglądam z napisami, a zanim przetłumaczą to minie kilka dni... Ja mam tylko nadzięję, że Chuck wydorośleje... Ciekawe co się działo podczas wakacji Nate'a i Chucka?

Lise

Jeżeli znajdę czas, to pewnie premierę obejrzę na żywo w US akurat, bo jeszcze będę tam.

Ciekawe, znając życie nie oszczędzali siebie, chociaż kto wie, może Chuck umierał z tęsknoty do Blair, haha ;)

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

Albo w ramach przemiany w nowego Chucka budował szkołę na Haiti, albo uczył dzieci w Afryce angielskiego he he :).

użytkownik usunięty
someonelikeyou

Jasne. I powiedział "nie" jakiejś blondynce o ponętnych kształtach? Znamy Chucka i jego sposoby na chandrę xD

ocenił(a) serial na 10

Haha. Dobre:P Aż w taką przemianę Chucka nie wierzę...

ocenił(a) serial na 9
someonelikeyou

Moim zdaniem był by to całkiem niezły pomysł ;) I bardzo stylu GG :P

ocenił(a) serial na 9
carmunia

W stylu GG ale , jak dla mnie nie mogą tak skończyć ... Muszą to zamknąć bez żadnego ale i co dalej

użytkownik usunięty
magnolietta

Moim zdaniem na pewno nie zdarzy się co w stylu: Dzień ślubu, Blair ubrana w piękną sukienkę, wchodzą wszyscy do kościoła, nagle wpada Chuck i wszystko psuje, bo ty byłoby zbyt przewidywalne. Scenarzysci będą chcieli wymyślić coś nieprzewidywalnego. Dla mnie mogło by się wydarzyć coś typu:

*Kilka dni przed ślubem Blair czyta książkę Dana i dowiaduje się z niej, ze Louis zdradził ją z Sereną czy z kims takim.
*w ostatnim odcinku pojawiła się Georgina, wiec bardzo możliwe, ze to ona będzie chciała zniszczyć, namieszać w życiu Blair czy cokolwiek.
*jest jeszcze opcja ze test ciążowy należał do Blair i było to dziecko Louisa. Blair nie będzie chciała mieć dziecka, bo jest a młoda itp, dokona aborcji nic nie mówiąc Louisowi, on się w jakis sposób o tym dowie i nie dojdzie do ślubu.
* w GG często pojawiają się jakieś nowe postaci, więc kto wie, ale może zjawi się jakaś 3 osoba która namiesza Blair w głowie ;)

użytkownik usunięty

Z tą ostatnią opcją się nie zgodzę. Nie wydaje mi się, by scenarzyści wprowadzili nowego faceta (bo chyba o to ci chodziło, nie?;p) dla niej. Ona juz i tak ma wystarczająco zagmatwane zycie. :)

ocenił(a) serial na 10

Pewnie coś siostra Louisa namiesza... A może poprosi o pomoc Chucka? I sie zakochaja w sobie, a potem Blair bezie zazdrosna o Chucka, a Louis będzie się martwił o Siostre...