Podawajcie swoje propozycje ;p
Ja tej pustki nie czuję bo dopiero zaczęlam przygodę z plotkarą, a właściwie jestem w jej trakcie, dzis zaczelam 2 sezon :D:D
Takze nie liczac kolonii w lipcu, bede miala co robic w wakacje zebys ie wyrobic do wrzesnia na 5 sezon. xD
Ja ze swojej strony polecam:
1. Skins(widzialam tylko 1 sezon, resztę zamierzam ogarnąć
2.90210 <33 kocham, zeby zapelnic pustke oczekiwania na 4 sezon, wzielam sie za plotkare wlasnie :D
3. pamietniki wampirów- perełka!
4. pretty little liars- genialny, za dwa dni pierwszy odc. 2 sezonu!!! :D aaaa
no i chyba tyle na razie, nie ogladam za wiele seriali bo nie mam czasu :D
glee zaczelam jakis czas temu, obejrzalam moze ze 3 odc, ale stanelam w miejscu, moze kiedys tam znowu sie za to wezme ;), misfits widzialam pierwszy odc. nie tragiczne, ale chyba nie dla mnie ;)
Jeśli chodzi o zapełnianie pustki, to dla fanów wampirów, wilkołaków i innych nadprzyrodzonych istot polecam "Teen Wolf". Serial daje radę. Poza tym jestem zauroczona Derekiem. Jest boski, ma wszystko to, o powinien mieć facet. Ma czarne włosy, niebieskie oczy i bardzo męską twarz, jest dobrze zbudowany, wysoki. Gdyby tylko zechciał, mógłby być bardzo niebezpieczny, a jednocześnie jest niesamowicie opanowany i emanuje z niego pewność siebie. Więc jak chcecie popatrzeć na MEGA przystojniaka to naprawdę polecam.
Zaintrygowalaś mnie tym, a ile odc? Bo widze ze to jakaś nówka :D Jak obejrzę do końca plotkare i o ile bedę w stanie rpzerzucić się na inny serial, zobaczę sobie to:)
Ja dziś będąc u przyjaciolki, zobaczyłyśmy 2 odc. nowych seriali. Już podaje tytuly:
The Nine Lives of Chloe King- jest 1 odc. na razie, zapowiada sie całkiem całkiem, ale jak dla mnie niektore sceny byly smieszne :D Ale w kazdym razie zachcecam do zapoznania sie, ja z ciekawosci zerkne na 2 odc. jak sie pojawi.
I jeszcze jeden, sa juz 3 odc. ja na razie mam za sobą pierwszy: Switched at Birth- ten mi chyba bardziej przypadl do gustu, i jestem pewna ze ebde ogladac dalej, jest malo do nadrobienia :)
Też to oglądałam, moim zdaniem Teen Wolf jest lepsze, w The Nine Lives of Chloe Kingfaktycznie niektóre sceny były śmieszne. No i Tyler Hoechlin, czyli Derek jest jego niewątpliwą ozdobą. Są dopiero 4 odcinki, a już Derek dorobił się fanów. Switched at Birth wydaje się być ciekawe.
A "The Nine Lives of Chloe King" i "Switched at Birth" są już na film webie? Bo ja szukam i nie ma. "Teen Wolf" rzeczywiście taki dobry? ;) Bo może bym kiedyś obejrzała.
Szczerze powiedziawszy, nawet gdyby był zły i tak bym oglądała, żeby popatrzeć na Dereka. Akcja rozwija się powoli, z każdym odcinkiem jest moim zdaniem lepiej.
No wlasnie nie ma jeszcze, pewnie czekaja na akceptacje, ale opisy znajdziesz na iitv. :)
W takim razie obejrzę ten serial jak tylko zakończę 4 sezon plotkary, a zostało mi już tylko 5 czy 6 odc. bodajże:)
"The nine lives of chloe king" moim zdaniem trudno jeszcze ocenic po pierwszym odc. mysle ze nie bedzie to klapa, ale chyba aż tak mnie nie pochlonie jak pamietniki wampirow np. ;D zobacze jak wypadnie 2 odc, ale mysle ze switched birth" to zdecydowanie moj faworyt z tych najnowszych seriali, taki ciekawy, juz po 1 odc. wiem ze chce ogladac dalej :D
Obejrzałam Weeds. Jak najbardziej polecam. Serial jest krótki i odcinek trwa 30 minut, a wciągnął mnie jak cholera i w parę dni łyknęłam cały serial :D
Polecam:
Supernatural - najlepszy serial, jaki kiedykowiek widziałam, coś wspaniałego ;)
The Vampire Diaries, Mentalista, Pretty Little Liars, Glee, Nikita, Chuck, Castle, Dr House :)
A sama mam zamiar obejrzeć Skins, Hellcats, Being Erica, The Tudors Being human i pewnie coś jeszcze się znajdzie:)
Tez mam w planach the tudors :)
Ja obecnie ze swojej strony polecam Grę o tron, dzis postaram sie obejrzec 4 odc. a ejst ich 10, kazdy trwa mniej wiecej godzine, ale mysle ze warto, wciaga ;)
Jestem w trakcie oglądania 1 sezonu Supernatural i mogę wam szczerze polecić na wakacje :D Serial jest świetny, a na Deana miło popatrzeć ;)
Serio? :D Może w sierpniu albo nie wiem kiedy :D dzis czeka na mnie 5 odc. gry o tron, musze nadrobic dwa nowe z "switched at birth"(swoja droga ciekawe kiedy powstanie profil na fw), pewnie nowy odc. PLL na ktory czekam z niecierpliwoscia, jak skoncze ostatcznie GOT, to chyba zyciena fali bo przekonala mnie kolezankaa pozniej HIMYM :D
A "Gra o tron" fajny? Bo tak go chwalą wszyscy. "Switched at birth" ma różne opinie i nie wiem czy zacząć kiedyś oglądać czy nie. Znając mnie, to pewnie jak mi się skończą seriale to obejrzę :D Na PLL też czekam, ale będzie pewnie dopiero jutro. HIMYM też mam w planach, ale przed ty muszę obejrzeć SN, Moonlight, Buffy, Charmed i potem HIMYM :P
a ja wlasnie czekam az switched at birth pojawi sie na fw ale ani widu ani słuchu :D mnie sie bardzo podoba.
a gra o tron swietna moim zdaniem, inne klimaty niz plotkara i inne seriale ktore ostatnio ogladalam, ale naprawdę dobry, tak myślę tez o serialu "the tudors" podobno swietny:)
takze po GOT chyba biore sieza zycie na fali, ale ejszcze nie wiem na pewno :D
Fajnie masz, bo nie wiesz za co się zabrać. A ja mam nadmiar seriali, z którymi chcę się uporać w wakacje, ale pewnie mi się nie uda xD