Już za kilka minut rozpoczniemy długo wyczekiwaną galę rozdania najbardziej prestiżowych
nagród na tym forum:
ZŁOTE BARTY 2011
W głosowaniu wzięło udział 60 fanów GG, którzy oddali swoje głosy w 25 kategoriach.
Nagrody wręczone zostaną w następującej kolejności:
Najlepszy sezon:
Najlepszy cytat Gossip Girl:
Najbardziej irytujący sposób mówienia:
Najlepsze rodzeństwo:
Najlepsza przyjaźń:
Najbardziej hardcorowy wyskok rodzica:
Najlepsze przyjęcie:
Najlepszy polski akcent:
Najlepszy cliffhanger:
Najlepsza guest star (kobieta):
Najlepszy guest star (mężczyzna):
Najlepszy czarny charakter:
Najlepsza stylizacja męska:
Najlepsza stylizacja kobieca:
Najlepsza piosenka:
Najlepszy sen:
Najzabawniejsza scena:
Najlepsza scena z pijackimi wybrykami:
Najbardziej wzruszające/dramatyczne wydarzenie (lub scena):
Najgorętsza scena:
Najlepsza aktorka:
Najlepszy aktor:
Najlepsza postać kobieca:
Najlepsza postać męska:
Najlepsza para:
Na którym to dywanie stoję póki co sama w mojej olśniewającej kreacji, czekając, aż reszta moich drogich koleżanek z LOCu raczy się pojawić;]
Gdybym była Billym Crystalem Karolino pochwaliłabym Twoją olśniewającą suknię , która jak Słońce opromienia nas wszystkich :)
Próbuję dostać się po jakiś autograf ale chyba nie dam rady :( Za dużo Paparazzi :(
Autograf ode mnie? Dostaniesz później:)
Ale tak właściwie to co roznosiciel drinków robi na czerwonym dywanie?
No i nie szkoda ci tej sukni do sprzątania po gali? Zniszczysz swój najlepszy ciuch:(
Chciałam zobaczyć wszystkich, upamiętnić to, przepraszam, wracam do pracy! To się już więcej nie powtórzy <odchodzi ze spuszczoną głową>
Witam więc Blair, Blair, Leighton oraz Leighton. Zaskoczyłyście mnie dziewczyny swoimi oryginalnymi kreacjami!
Szkoda, że nasz droga koleżanka, nie zdązyła zdjąc kiecki z wieszaka, ups Karolina! :P
Szkoda, że nasza inna koleżanka nie zdążyła zejść po schodach pożarowych (potocznie zwanych drabiną) ze swego zardzewiałego balkonu:)
Błyszczymy bardziej niż gwiazdy na wieczornym niebie i niż te oślepiające flesze!
Wspaniała!
Niepokoi mnie brak gości, którzy licznie (no, prawie licznie) obiecali swe przybycie!
Jestem totalnie nie zorganizowana ;)
Na dodatek mam problemy z internetem i ciągle mi na tym fw wyskakuje 'error' !
Chciałam powiedzieć, że dziś nie jestem ani Blair, ani Leighton, więc jest mi przykro, że nie zostałam powitana :(
:D