Już za kilka minut rozpoczniemy długo wyczekiwaną galę rozdania najbardziej prestiżowych
nagród na tym forum:
ZŁOTE BARTY 2011
W głosowaniu wzięło udział 60 fanów GG, którzy oddali swoje głosy w 25 kategoriach.
Nagrody wręczone zostaną w następującej kolejności:
Najlepszy sezon:
Najlepszy cytat Gossip Girl:
Najbardziej irytujący sposób mówienia:
Najlepsze rodzeństwo:
Najlepsza przyjaźń:
Najbardziej hardcorowy wyskok rodzica:
Najlepsze przyjęcie:
Najlepszy polski akcent:
Najlepszy cliffhanger:
Najlepsza guest star (kobieta):
Najlepszy guest star (mężczyzna):
Najlepszy czarny charakter:
Najlepsza stylizacja męska:
Najlepsza stylizacja kobieca:
Najlepsza piosenka:
Najlepszy sen:
Najzabawniejsza scena:
Najlepsza scena z pijackimi wybrykami:
Najbardziej wzruszające/dramatyczne wydarzenie (lub scena):
Najgorętsza scena:
Najlepsza aktorka:
Najlepszy aktor:
Najlepsza postać kobieca:
Najlepsza postać męska:
Najlepsza para:
No i czas na MIEJSCE PIERWSZE: Z liczbą głosów -24- Nagrodę Złotego Barta zdobywa Wallace Shawn, nasz uroczy Cyrus Rose :) Proszę o oklaski!
Przy okazji serdecznie dziękuję obsłudzę- Margaret jesteś niezastąpiona. Poza tym przesyłam gorące pozdrowienia w stronę Kasi, cenię Cię bardzo, pomimo tego, że podrywasz mojego faceta!
<schodzi ze sceny w objęciach Paula Wesley'a >
http://ekurjerwarszawski.pl/images/1415,5,szklanka-wody.jpg służę serdecznie :)
Dlaczego mnie nie pozdrowiłaś?!
Ja jestem z nas dumna - każda chciałaby uprawiać seks z Jackiem i Carterem a jednak wygrał Cyrus, bo bardziej cenimy CHARAKTER!
wiesz zmieniam zdanie... za to że Cyrus umie kilka słów po polsku
Brawa !! cieszmy się xD
<rzuca się w kierunku sceny, bierzę do ręki mikrofon i mówi>
- Chciałabym serdecznie przeprosić Was moje drogie i jeszcze raz pozdrowić Was wszystkie i osobno: Gosię, Kasię, Nikole, Karolinę, Kasię, Anię, Alę!! Bez Was by mnie tutaj nie było. Dziękuję raz jeszcze !;)
<schodzi z sceny uciekając przed ochroną>
Ależ jestem ;D <puszcza oczko do widowni>
Bez zbędnych ceregieli !
Czym byłaby Plotkara bez intryg, kłamstw, plotek i czarnych charakterów? Nominowani do zwycięstwa w tej ostatniej kategorii zostali:
a) Jack Bass
b) Georgina Sparks
c) Damien Dalgaard
d) Beatrice Grimaldi
e) William van der Bilt I
3 miejsce z sumą procentową głosów 3% trafia do przebiegłego dilera narkotyków Damiena Dalgaarda !!
2 miejsce z sumą procentową głosów 45% trafia do niezaprzeczalnej królowej intryg Geogriny Sparks !!
zaś 1 miejsce sumą 48% wraz ze statuetką zlotego Barta trafia do niebezpiecznego, ale zarazem niepokojąco pociągającego typa spod ciemnej gawiazdy Jacka Bassa! WSZYSTKIE DZIEWCZYNY PISZCZĄ!!!!!! MOJA MAMA SŁYSZY JAK PISZCZĄ!!!!!!
http://www.gossip-girl-episodes.com/wp-content/uploads/2008/12/desmond_harringto n.jpg
<bielizna leci na scenę>