PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hej. Czy w serialu został zmieniony reżyser, producent, scenarzysta? ten odcinek
przypominał operę mydlaną, bardzo dziwnie nakręcony, ujęcia robione inaczej, w ogóle
jak całkiem inny serial. Czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia?

songo_5

Oj ta Blair, ale wymyśliła... Ale myślę, że może w dniu ślubu dostanie jakiś znak od Boga, i nie wyjdzie za Louisa xD Bo chyba tylko to może ją odwieść od decyzji.

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Moim zdaniem fajnie nakręcony odcinek, b. fajna muzyka, fajnie zmontowany, podobały mi się wymieszane retrospekcje, tak bardziej epiko. O dziwo podoba mi się ten wątek z Danem i Sereną, od 1 sezonu nie trawiłam jakoś oboje, ale razem są znośni ;] A co do wątku Dan-Chuck-Louis, badziewny dziecinada. Tyle powiem. A ta obietnica Boga, też mnie rozwala, poza tym było do przewidzenia, ja myślałam że złoży jakąś obietnicę komuś że wyjdzie za Louisa w zamian i jak widać nie pomyliłam się. Myślę że to ostatni w sumie sezon i będzie może jeden z paroma odcinkami jak w przypadku OTH, żeby po zakańczać wątki. Ogólnie odcinek po względem wykonania jeden z lepszych w sezonie, pod względem wątkowym jeden z gorszych w dziejach serialu.

ocenił(a) serial na 5
nietoperek22

Ale miałam pompę z tego odcinka. Te retrospekcje z efektem dźwiękowym, dziwne zbliżenia. Scena z Blair i jej reakcją na to, że straciła dziecko mnie rozbawiła do łez - co to było do cholery? Ja nie wiem co się dzieje z tym serialem, stał się zupełnie bez polotu, taki bezbarwny. Ten odcinek to było po prostu osiągnięcie dna.
Niestety w Plotkarze nie zobaczymy już egoistycznej, snobistycznej Blair zawsze z eskortą wiernych naśladowczyń, Chuck nie będzie już tym dupkiem, którego pokochaliśmy w pierwszym sezonie, Plotkara nie będzie siała zamętu swoimi postami. Teraz mamy religijną Blair, która straciła dziecko i chce wziąć ślub z księciem, miłego Chucka, a blog Plotkary został usunięty. Naprawdę nie mam pojęcia dlaczego jeszcze to oglądam. Chyba z przyzwyczajenia.

kurta

gdzie mogę obejrzeć ten odcinek ?

wfilizance

http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/5x11,1823829

ocenił(a) serial na 6
Hans_Kloss

straaaszny był ten odcinek, mam nadzieję, że to ostatni sezon, bo po prostu nie mają już pomysłów.. wątek blair chodzącej do kościoła śmieszny, w ogóle nie podoba mi się konwencja tych nowych sezonów, 1 i 2 były zabawne i ciekawe, a te? a to, że prawdziwa charlie chodzi do szkoły do ny do julliard i nie poznała własnej ciotki, która jest bardzo znaną osobą w mieście jest-- mało prawdopodobne.