Nie wiem czy mam takie prawo, ale zauważyłam, że miejsce w poprzednim temacie się skończyło, a ja chcę zagłosować i widzę, że nikt jeszcze tego nie zrobił, więc to ja zakładam taki temat.
PS. Oczywiście podsumowaniami i wszystkim innym zajmuje się Dagusia_bojar
3 - Blair
2 - Lily
1 - Georgina
Hmm... Może prowadzącej coś wypadło. Poczekajmy do wieczora, jeśli w dalszym ciągu się nie pojawi, może któraś z nas zrobi podsumowanie?
3 Jenny
2 Lily
1 Serena
Proponuję zakończenie głosowania teraz. Mogę zrobić podsumowanie. Chyba, że ktoś ma coś przeciwko?
3 - Blair
2 - Lily
1 - Serena
Ja myśle, że to dobry pomysł. Zbyt długie zwlekanie zaowocuje opóźnieniem w zabawie.
IKONA STYLU o ten tytuł od kilku miesięcy walczą bohaterki Gossip Girl. Kto tym razem będzie zagrożony? Kto odpadnie? Nie trzymam Was dłużej w niepewności. Oto wyniki:
1. Pierwsze miejsce od dawna należy do Blair i tym razem nic się nie zmieniło! 144 pkt
2. Na drugim miejscu zazwyczaj znajduje się Serena i tu również bez zmian. 101 pkt
3. Trzecie miejsce udało się wywalczyć w tym tygodniu ... Lily! 96 pkt
4 Czwarte miejsce po bardzo zaciętej walce należy do... Jenny! 62 pkt
5. Zaszczytne piąte miejsce zajęła Georgina, która przegrała z Jenny o ... jeden punkt! 61 pkt
6. Szóste miejsce zajęła Raina. 59 pkt
7. Ostatnie miejsce zajęła Juliet, która przegrała z Rainą tylko o trzy punkty! 56 pkt
Jak widzicie, Jenny udało się pokonać Georginę jednym punktem i tym samym zapewnić sobie bezpieczeństwo do następnego głosowania.
Zagrożone są:
Georgina (61 pkt)
Raina (59 pkt)
Juliet (56 pkt)
Głosujemy do soboty oddając głos na bohaterkę, która POWINNA ODPAŚĆ.
Zaczynamy! ;)
PS. Zrobiłam to podsumowanie, ponieważ powinno już być dawno, a dagusia_bojar chyba o nim zapomniała. Proszę o kontakt od niej, bo nie wiem czy mam robić podsumowania dalej, czy ona się nimi zajmie ;)
Shaka_01, jeśli chcesz to możesz kontynuować pisanie podsumowań. Ja teraz mam zbyt wiele na głowie i po prostu już nie znajduję na to czasu. Przepraszam ;)