Zakończyły się dwa konkursy na forum, więc proponuję kolejny...
IKONA STYLU PLOTKARY
Głosujemy oddając 1,2 i 3 punkty na bohaterkę, która Twoim zdaniem ubiera się najbardziej modnie i podoba Ci się jej styl! Głosować można tylko raz dziennie! Podsumowania będę robić w dni: wtorki i piątki. Do wtoku głosujemy na Ikony Stylu, a do piątku na bohaterki zagrożone!
Bohaterki biorące udział w konkursie:
* Blair Waldorf
* Serena van der Woodsen
* Jenny Humphrey
* Vanessa Abrams
* Lily van der Woodsen
* Eleanor Waldorf
* Georgina Sparks
* Anne Archibald
* Celia 'CeCe' Rhodes
* Olivia Burke
* Dorota Kishlovsky
* Raina Thorpe
* Juliet Sharp
* Charlie Rhodes
* Jeśli nie ma tutaj bohaterki, która, Twoim zdaniem, ma szanse w Naszym konkursie do wtorku możesz podawać propozycje dodatkowej bohaterki, np. tak: Do gry: Agnes. Po podliczeniu głosów dodam tę bohaterkę, która uzyskała najwięcej punktów do gry!
Zapraszam do zabawy ;).
Pytanko - czy niektórzy dają punkty Blair jedynie za sympatię? Bo tak zauważyłam. Cóż może ma poprostu dobry gust.. ;)
3. Serena
2. Raina
1. Jenny
Jak dal mnie Blair jako jedyna ma niepowtarzalny styl. Nikt nie ubiera się tak jak ona. Styl jaki prezentuje Serena i inne bohaterki można spotkać na ulicach, wśród modelek, aktorek itp. Tak jak Blair nie ubiera się nikt inny, dlatego dla mnie jest ikoną. Z tym, że dla każdego to słowo może znaczyć coś innego.
Ja tam lubię styl Blair, nawet bardzo więc na nią głosuję.
3 - Serena
2 - Blair
1 - Lily
Jak dla mnie Blair ma zdecydowanie najlepszy styl ubierania się. Zawsze z klasą:)
3 Blair
2 Serena
1 Lily
3 - Blair
2 - Serena
1 - Lily
Moim zdaniem Blair ubiera się świetnie. Mnie raczej zastanawiają głosy na Jenny, która wygląda okropnie w swoich ogromnych swetrach i potarganych włosach (że o makijażu nie wspomnę). Ale to tylko moje zdanie, każdy ma inny gust, więc się nie czepiam.
Również uważam, że Blair się świetnie ubiera. Chociaż zdarzały się stroje, które nie przypadły mi do gustu. Ja czasem głosuję na Jenny, ale tylko ze względu na 1 i2 sezon, gdzie według mnie ubierała się świetnie. Zresztą uwielbiałam jej fryzurkę z prostą grzywką.
3 - Eleanor
2 - Blair
1 - CeCe
3 Olivia
2 Lily
1 Georgina
Również lubię styl Blair :) Jednak czasem ubierze się okropnie, wręcz jak zakonnica.
3 Serena
2 Raina
1 Georgina
Mimo, że bardzo lubię Blair i super się ubiera, to chyba dla mnie Serena jest największą ikoną stylu od samego początku ( mimo że postać Sereny jest mi obojętna). :)
3 pkt Serena ( a niech ma, choć mnie wkurza jak nikt inny )
2 pkt Blair
1 pkt Charlie
W dalszym ciągu podziwiamy przede wszystkim styl Blair i Sereny, które pozostawiają swoje konkurentki daleko w tyle ;).
Jenny tym razem musi przekazać brąz Lily. Wspięła się także Eleanor- z 11 miejsca na 8. Natomiast spadla Vanessa. Nie doceniamy za to stylu… Anne Archibald ;).
Wyniki głosowania:
1. Blair- 159 punktów
2. Serena- 120 punktów
3. Lily- 53 punkty
4. Jenny- 47 punktów
5. Raina- 40 punktów
6. Juliet- 33 punkty
7. Georgina- 29 punktów
8. Eleanor- 17 punktów
9. Olivia- 14 punktów
10. Charlie- 12 punktów
11. Vanessa- 8 punktów
12. Celia 'CeCe'- 6 punktów
13. Anne Archibald- 1 punkt
Tym samym oficjalnie muszę ogłosić zagrożonych, którymi w tym tygodniu są:
1. Vanessa
2. Celia ‘CeCe’
3. Anne Archibald
Głosujemy raz dziennie poprzez podanie imienia bohaterki, która Twoim zdaniem powinna odpaść.
Dziękuję za grę i zapraszam do dalszej zabawy! ;).