Witam. Od niedawna wkręciłam się w oglądanie tego serialu. Naprawdę mi się podoba i
chce przeczytać kiedyś też książki. :)
Stąd moje pytanie. Czy np. I sezon odpowiada I części książek, czy sezon pierwszy zawiera
w sobie kilka "tomów"?
Pytam dlatego, ze chciałabym wiedzieć, ile mniej więcej będzie sezonów i czy oni dokładnie
się odwzorowują na książkach.
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam ;)
Teraz to ja przez Ciebie poczulam sie jak karzelek! ;D Kobieto, przy mnie to Ty wysoka jestes ;p
O ile? o 5 cm! To nie jest dużo. Fajne szpilki na platformie i voila! Juz jesteś wyższa!:D
Możesz przez cały dzień chodzić w tych butach. Nawet w domu ;p
Ale wtedy obawiałabym się o twoje stopy. Ja dzisiaj chodziłam parę godzin w obcasach.. Jak wróciłam do domu to myślałam, ze sobie odetnę stopy..
Dokładnie, ja właśnie wróciłam, ale mnie nogi bolą ;/
Ogólnie ile Blake ma cm, zaraz to sprawdzę w ciekawostkach ;P
Dokladnie, co innego facet, ale dziolcha?!
Chociaz Wam powiem ze dołka złapalam, najpierw bylam u przyjaciolki a wracajac od niej zahaczyłam o sklep. Kupiłam se śliczną tunikosukienkę, ale jak się zobaczyłam w przymierzalni... Masakra, chyba nie wszystkie lustra wyszczuplają bo na tym wyglądam totalnie jak jakiś kloc! I każdy nawet najmniejszy syfek był widoczny przy tym oświetleniu.. Ughh, straszne przeżycie dla mnie :D
Ja tak mam w Zarze w Silesi... Nie lubię tamtego oświetlenia, nie jest dla mnie korzystne xD
Ojj tak, w Silesi też jak byłam i coś tam przymierzałam to się starałam nie patrzeć za bardzo na twarz, tyllko szybko czy ciuch w miarę dobrze leży i wychodzilam stamtąd czym prędzej. :D Nienawidzę przymierzalni, bo w nich widzę potwora, natomiast w domu w lustrze widzę się zupełnie inaczej, bardziej korzystnie :D