Nie mogę się już doczekac...!!!;]]] Ciekawe jak dalsze losy B&C..:D:D
gdzie moge go znalesc? skad sciagnac??? prosze piszcie - nie moge si edoczekac
Czy mogłabyś mi również wysłać ten link, bardzo proszę bo juz nie mogę się doczekać 1 odcinka 3 sezonu. Kocham GG.
Mój meil to daria2514@op.pl
ja też bardzo, bardzo naprawdę bardzo chciałabym wiedzieć gdzie będzie można upajać się chwilami spędzonymi z 3 sezonem gossip. ja i moje przyjaciółki nie możemy się doczekać. wcześniej oglądałyśmy na tvfilmy a CW nie mamy więc myslimy co by tu wykombinować. proszę o tą tajną wiadomość na maila: thelfinXXI@interia.pl z góra bardzo dziękuję !
Sugeruję skorzystać z Google - u mnie zawsze działa ^^'
Ja też nie mogę doczekać się 3 sezonu! Jej, jutro już będę mogła obejrzeć xd
jaaaa
czy to takie trudne poszukac we wczsniejszych postach gdzie mozna siagac odcinki??
Torrenty albo Bearshare
JUTRO GG i OTH :D
Patrycja i magem - linki wysłałam :) Z tym, że odcinek 1 sezonu 3 pojawi się jak zwykle o 5 rano czasu polskiego :))
dzięki, że wysłałaś ale na poczcie jeszcze nie mam... nie lubię ludzi upierdliwych, a chyba sama sie teraz tak zachowuję ale zależy mi na obejrzeniu tych odc. więc jestem skłonna prosić Cię żebyś jesczze raz wysłała mi na adres thelfinXXI@interia.pl albo na gadu 4987351. jeszcze raz przepraszam :D ps. w googlach nic konkretnego niestety nie widzę ;)
Ok jeszcze raz wyślę z innego maila. GG niestety nie posiadam:) Spoko ja też jestem niecierpliwcem :D:D
czy mógłby mi ktoś tez wysłać linka ze stronką gdzie mogę znaleźć nowy odcinek GG? proszę proszę proszę :D <prosi> już też nie mogę się doczekać
:D
skoro wytrzymałam już tyle czasu od końca II sezonu to na III sezon też
poczekam, tylko proszę bardzo wysłanie linka :D
Ludziki, wielbiciele Plotkary ja też poproszę link na mojego maila. Pliss. Bardzo będę wdzięczna (telepatycznie i duchowo). agentka.cia@wp.pl
ja też poproszę!:) okkej@wp.pl
ps. umieram już z ciekawości;p ten serial uzależnia;d
byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś też mi wysłał tego linka gdzie można ściągnąć pierwszy odcinek.
z góry dziękuję. ;*
szmateksik@interia.eu
Link z stroną wysłałam wszystkim co chcieli. Niech mnie los wynagrodzi i da szybkie łącze bo właśnie serialik ściągam :))
Wysłałam :) Tam masz dwa linki do dwóch stron zależy z czego wolisz ściągać czy z rs czy z innych stron. Z tym, że na tym drugim linki zawsze są cotygodniowe aktualizacje czyli nie musisz szukać więcej tylko raz w tygodniu wbijasz tam :) pozdr.
Ludzie to jak Wy wcześniej oglądaliście ten serial skoro teraz nie wiecie skąd go ściągać... :/ polecam torrenty, 5 min i odcineczek jest :)
Link do filmu wysłałam na wasze maile :).
Co do napisów. To są już w sieci napisy angielskie tak więc zrobienie polskich potrwa około 2-3 dni. Najprawdopodobniej - jak zawsze będą dopiero w piątek ewentualnie w sobotę. W miarę możliwości może przetłumaczę. Pozdr.
Linki wysłane. Z tej strony zawsze pobieram więc jest sprawdzona być może trzeba się będzie tam zarejestrować ale trwa to dosłownie z minutę i jest bezpłatne.
A ja juz obejzalam wczoraj wieczoreem :DD
yeyeyye ;p hhee
B&C sa super sweeeeeeet razem :) i sa dla siebie tacy kochani !
I poki co jak dla mnie najbardziej sie zmienil Dan .... we'll see jak sie college zacznie :)
nic nie mowie juz.. .shh :))
pzdr!
Najnowsze informacje dotyczące napisów : może ich długo nie być albo mogą nie pojawić się wcale. Ekipa zajmująca się tłumaczeniem napisów - zrezygnowała z dalszego tłumaczenia.
podobno masz link do pierwszego odcinka 3 seri możesz mi go wysłać na aga3_aa@op.pl ?
Z góry dzięki:)
Już Ci wysłałam. Jak do jutra nie dojdzie to daj znać bo czasem poczta szwankuje i dochodzi link później.
Jak już pisałam. Napisy są ale angielskie. Polskie napisy są w trakcie tłumaczenia ale z innych stron wynika, że najprawdopodobniej nie będą one w ogóle tłumaczone bo nie ma tłumaczy chętnych do tego a ci którzy tłumaczyli poprzednie odcinki - zrezygnowali.
To znaczy jest tak. Szukałam polskich napisów w sieci w niektórych stronach było napisane, że napisy polskie są tłumaczone. Jednak na stronie z filmami i serialami online - moderator podał do infromacji, że z napisami do "gossip girl" będzie trudno - ponieważ nie ma kto tłumaczyć.
Jednak mam nadzieję, że popularność serialu sprawi, że jednak ktoś kto przetłumaczy.