Nie mogę się już doczekac...!!!;]]] Ciekawe jak dalsze losy B&C..:D:D
cholera:( a może jest ktoś z ogladajacych plotkare kto dobrze zna angielski i chcialby przetlumaczyc?:> <prosi> :)
tłumaczę właśnie napisy do tego odcinka i jestem w połowie, więc myślę że dzisiaj, najdalej jutro wrzucę je do internetu. i tu właśnie mam problem. ponieważ nigdy wcześniej tego nie robiłam, nie wiem gdzie dokładnie je wrzucić oprócz napiproject? jakby mi ktoś poradził to byłabym wdzięczna ;)
http://rapidshare.com/files/280271159/GG.S03E01.HDTV.XViD-NoTV.part1.rar
http://rapidshare.com/files/280270853/GG.S03E01.HDTV.XViD-NoTV.part2.rar
Ja się zawiodłam.
Chuck zmienił fryzurę.
Wygląda lepiej niż w sezonie 1 ale gorzej niż w 2.
No i te gierki... na siłę... niefajne.
Mogli dwa - trzy odcinki pokazać ich jako normalną parę a później wpleść jakiś wątek kłótni, zdrady, niechcianej ciąży... ewentualnego późniejszego poronienia... albo Chuck nalegałby na aborcję, Blair, by sie wahała, kłótnia, ona spada ze schodów, traci dziecko... i później mimo, że wciąż go kocha a on ją - nie potrafi mu wybaczyć...
Tak to sobie wyobrażałam a nie jakieś alfonsowanie.
Dziwie się Blair, ze zgodziła sie na to uwodzenie.
Przecież pół Manhattanu (niewtajemniczone w zasady) musi gadać, że ją Chuck non stop wali po rogach a ta dalej z nim jest.
Takie nienaturalne to było.
Ogólnie bez jaja było.
I chyba nie polubię Scotta.
No i już oficjalnie mogę napisać, że nienawidzę Vanessy.
W poprzednich sezonach tylko jej nie lubiłam a teraz już mnie w***wia samym wyglądem a jak otwiera usta i zaczyna mówić to dostaję pryszczycy!
A mnie się podoba to jak C i B zmienili potem swoje gierki na kelnera i panią władczą.
Chuck zmienił fryzurę i styl ubierania i wygląda zajebiście jak nigdy.
Dan jak Rufus i jest brzydki jak zawsze, a Nate to już tragedia kompletna.
Ten Scott jakiś dziwny rzeczywiście, myślałam że będzie fajny ale jest jakis taki nie tego.
Pierwszy odcinek w sumie taki sobie. Nie podoba mi się historia sereny z tym ojcem i wogóle ocb. Mnie to serena wk***ia, vanessa jest przy niej wspaniala ;p
Witam, oglądam wiele seriali na bieżąco w tym np One tree hill, który swoją premiere kolejnego odcinka miał w ten sam dzień co plotkara i powiem wam, że napisy byly juz w ten sam dzien:D wiec mam nadzieje ze szybko napisy bedą do gossip girl bo nie moge sie juz doczekać:D a niestety nie umiem angielskiego:/ jestem bardziej wyuczona niemieckiego;p
tłumaczę właśnie napisy do tego odcinka i jestem w połowie, więc myślę że dzisiaj, najdalej jutro wrzucę je do internetu. i tu właśnie mam problem. ponieważ nigdy wcześniej tego nie robiłam, nie wiem gdzie dokładnie je wrzucić oprócz napiproject? jakby mi ktoś poradził to byłabym wdzięczna ;)
Kochana jesteś:) Spieszę z odpowiedzią. Napiprojekt wyszukuje napisy w całej sieci. Tak więc najlepiej wrzuć je na stronę z napisami np. napisy24, albo napisy.info albo hataki :)
okej, załatwione ;)
trochę mi jeszcze zostało ale nie zamierzam się poddać i pracuję w pocie czoła ;D
Fajnie, że coś robisz dla innych:) Zrobiłabym to samo, jednak mój angielski wymaga poprawy a poza tym, tłumaczyłabym to zbyt dosłownie:))
No to super, że tłumaczysz, trzymam kciuki, żeby poszło ci jak najlepiej ;) Mój angielski jest na takim poziomie, że mogłabym spokojnie oglądnąć i wiedzieć o co chodzi, ale z GG wolę znac każdy szczegół ;D
Wybacz niecierpliwość - ale kiedy napisy będą dostępne? po prostu nie mogę się doczekać :))
Ja też:) Gotowa jestem spędzić noc na tłumaczeniu :DD Chyba się za to zabiorę :p
NOMI NAOMI ja bardzo ładnie proszę:) Napisz kiedy będą napisy :)) Jakby co mogę pomóc przy tłumaczeniu
Mogłabym prosić o przesłanie odcinka agaa_xd@vp.pl ? Oczywiście jeżeli nie będzie to jakiś problem :). Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Po obejrzeniu 1 odcinka sezonu 3 mam troszkę mieszane uczucia, aczkolwiek mogę z całą pewnością stwierdzić, że GG to jeden z niewielu seriali który nie traci zbyt dużo na kolejnych sezonach, a trzyma w miarę stały poziom.
Chair są jak dla mnie nieziemscy razem ;] Od tak dawna czekałam, żeby w końcu byli razem, że aż mnie drażnią trochę te gierki. Są jakieś takie sztuczne.. Dobrze S stwierdziła, że w pewnym momencie Blair może nie zdążyć i Chuck ją zdradzi z jej cichym przyzwoleniem.. Chciałybyście nakryć swojego chłopaka w akcji z inną? Jak dla mnie to oni przez kilka odcinków powinni mieć sielankę, a później mogłoby się popsuć między nimi, żeby było ciekawiej ;p
Podoba mi się wątek Sereny i Cartera. Jakoś on mi przypadł do gustu i mam nadzieję, że przy nim S się wyrobi. Co do tej akcji ze zwracaniem na siebie uwagi, to osobiście tego nie kupuje ;/
Ten Scott mnie drażni, Little J. i Vanessa też, ale to nie nowość ;] Czekam jeszcze na Georg bo ona mnie interesuje ^^
A ja będę inna. Powiem Wam, że to z tym Scottem może być ciekawe... Tzn sama ta postać wydaje mi się dosyć fajna, ale nie rozumiem dlaczego akurat on ma być z VANESSĄ! Ona mnie denerwuje, niby taka wszystko anty i wszystkich krytykuje, tylko nic nie ma do siebie. Przecież ona jest cudowna, nie? A tak naprawdę, to nawet zmiana fryzury (na plus) zbyt wiele jej nie pomoże ; o
Co do Rufusa: Coraz bardziej wkręca się w nowy świat, Dan jak zwykle irytuje, Nate wygląda gorzej i oczywiście już na wstępie musiał poderwać jakąś nową, i już mnie wkurzył. I motyw samochodu, najpierw, że nie, a później nagle okej i będzie miał kłopoty jak tak dalej pójdzie xd
Nigdy nie lubiłam Cartera, ale chyba zacznę. Coś jakby się zmienił?
Poza tym, tak samo miałam z Sereną, ale jak będą razem, to mogą być nawet fajni xD Z tego, co widzę.
No i wreszcie Chair... W sumie opcja z grami dość logiczna, ale nadal nie rozumiem, jak Blair się mogła zgodzić na to. Ale z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby ciągła świadomość tego, że chłopak (nawet taki jak Chuck, on z każdym odcinkiem wgl wygląda lepiej :D) może ją z kimś zdradzić, nie utrudniła im w końcu tego związku. Poza tym, to Chuck Bass, a ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień, może i kocha Blair, ale nie wierzę, że nagle stanie się obojętny na wdzięki innych ;O
Jednakże moja mina musiała być straszna, kiedy zobaczyłam na początku odcinka tę pierwszą laskę, gdzie jeszcze nie było wiadomo, że to gierka... :P
heh Miałam tak samo xD Jak ta laska całowała się z Chuckiem i on mówi :"Poczekajmy kilka minut" to sobie myślę WTF?
Ale Chuck się zachował słodko jak powiedział Blair, że chce żeby była szczęśliwa i mogą zakończyć te gierki ;]
A ja jestem złośliwa i chcę aby się pokłócili a za parę odcinków pogodzili :) Nudno będzie jak będą tacy szczęśliwi :D:D Czekam na akcję z Geogriną - uwielbiam jej postać:D.
A mi ten Scott się podoba :)
I myślę że jego związek z Vanessą nie wypali; wydaje mi się że on się do niej zbliża tylko ze względu na jej przyjaźń z Danem, którego zapewne chce lepiej poznać - tak samo jak i swoich biologicznych rodziców. Może z czasem zakocha się w V, ale nic z tego nie będzie, po prostu do siebie nie pasują. A ten ich pocałunek to przecież V zaczęła, więc to ona próbuje mu zamącić w głowie. Z kolei Scott nie mógł się temu sprzeciwić, ponieważ V mogłaby się na niego "obrazić", co spowodowałoby oddalenie się Scotta od swojego przyrodniego brata. Takie jest moje zdanie :)
w sumie to tak. ^ ^
bo dzięki Vanessie, a raczej dzięki temu, że będzie się z nią spotykać, to będzie mieć kontakt z Danem. tylko, że nie sądzę, żeby jego rodzice (Ci którzy oszukali Rufusa i Lili) wiedzieli, że on jest na innej uczelni. (:
Nie no, oczywiście że oni nie wiedzą. Mi raczej chodziło o to, że Scott pewnie będzie chciał poznać Lily i Rufusa.
No tak, ale Scott nie wie że oni tak myślą, i pewnie będzie chciał się im przedstawić prędzej czy później :)
Ale czy on wgl wie o swoich rodzicach? Przecież tam była taka akcja, ze Dana poznał tylko przez tą książkę czy coś, żeby ją ocenił. A nie z powodu rodziców. I dlatego kiedy Scott dzwonił do Dana, to jego rodzice nie wiedzieli skąd on wie, a on nie wiedział, tylko czysty przypadek. Przynajmniej ja tak to zapamiętałam. poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Tzn mi się wydaje że ta książka mogła być tylko wymówką, po prostu chciał złapać jakiś kontakt z Danem.
Poza tym on na pewno wie że Lily i Rufus są jego prawdziwymi rodzicami bo inaczej nie byłoby takiej sytuacji jak w 1 odcinku 3 sezonu, co podszedł do Rufusa się z nim zapoznać i Rufus wyciągnął do niego rękę, a Scott wtedy się "sparaliżował". I wiedział o zespole w którym grał Rufus, co znaczy że musiał wcześniej szukać o nim informacji.
Poza tym w ostatnim odcinku 2 sezonu gdy Scott i Dan są w kawiarni, Scott ma przed sobą plik wycinków z gazet, i tam zdjęcie Rufusa z Lily.
2 odcinka nie widziałam, więc nie wiem.
No, ale to że byłby jego fanem wcale nie musiało być przykrywką, to nie jest argument! :P
Można wywnioskować to, że wie z poprzedniego sezonu?
Ahaaa, sorry zryłam, źle przeczytałam... Tam było napisane ostatni odcinek drugiego sezonu, a ja się skupiłam na tej dwójce i ze w drugim odcinku, i że ktoś już oglądał do przodu, ale nei pasowało mi to cuś xd (bo ja wiem, że przecież dopiero jtr jest wyświetlany w USA, a u nas będzie we wtorek xd), sry...
Ale teraz, jak w ostatnim odcinku2 sezonu to jest?! Gdzie?!
A co do koleżanki poniżej, trochę inwencji, sama sobie poszukaj, to nie trudne, ja na to wpadłam, to Ty tym bardziej ;d
U mnie ten moment jest w 37 minucie i 36 sekundzie ostatniego odcinka :) Scott złożony kawałek gazety wyjmuje z książki, rozkłada go, i tam na zdjęciu są Lily i Rufus. :)
Ty, faktycznie, ej, ja kompletnie o tym zapomniałam, miałam taką dziurę.
Pamiętałam tylko, że on przyszedł do tej kawiarni i że siedział za nimi po tym jak chciał pomóc Vanessie z tą wycieczką, żeby Nate'a nie brała, ale pomylił jej imię. I nie mogłam skojarzyć kiedy on te zdjęcia miał xD
Za bardzo się przejmowałam chyba w tamtym odcinku Blair i Chuckiem, i Carterem w pakiecie z Santorini oraz Jenny jako królową xD
A ja ciekawa jestem jak będą wyglądać dalsze odcinki, skoro nie wszyscy będą chodzić do tej samej szkoły. Jenny zostaje jeszcze w tej Constance Billard (czy jakoś tak :D), Serena idzie do Brown, a chyba reszta na NYU. Więc pewnie zrobią coś żeby Serena przeniosła się do NYU, żeby była też jakaś akcja w szkole... no nie wiem. Zobaczymy jak to będzie :)