PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P

Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

3 - Blair
2 - Chuck
1 - Nate

ocenił(a) serial na 10
misiek0093

Jenny Humphrey - 3 pkt
Georgina Sparks - 2 pkt
Dan Humphrey - 1 pkt

wiecu

3 Blair
2 Nate
1 Chuck

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Jenny - 3 pkt
Georgina - 2 pkt
Nate - 1 pkt

ocenił(a) serial na 10
nattya88

3-Georgina
2-Jenny
1-Dan

ocenił(a) serial na 10
ziom112

3 pkt - Jenny
2 pkt - Georgina
1 pkt - Nate

ocenił(a) serial na 10
Natty

Jenny - 3
Georgina - 1
Dan - 1

ocenił(a) serial na 10
Natty

3 Dan
2 Blair
1 Georgina

ocenił(a) serial na 10
ellafitzz

3 Dan
2 Blair
1 Chuck

ocenił(a) serial na 10
nina_p7

Jenny - 3
Georgina - 2
Nate - 1

ocenił(a) serial na 10
i_love_taylor_momsen

3 Dan
2 Blair
1 Chuck

urszulankaa

3 Chuck
2 Blair
1 Nate

ocenił(a) serial na 7
urszulankaa

3 pkt . Blair Waldorf
2 pkt . Nate Archibald
1 pkt . Chuck Bass

urszulankaa

3 Blair
2 Nate
1 Dan

urszulankaa

3 - Blair
2 - Dan
1 - Chuck

ocenił(a) serial na 6
urszulankaa

3 Blair
2 Chuck
1 Dan

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

INFORMUJĘ iż zauważyłem tu dwie osoby, które mają kilka nicków i głosują kilkakrotnie na te same osoby!!! NIE będę brał pod uwagę głosów od tych osób, bo jest to nieuczciwe!!!

Pierwsza taka osoba posługuję się nickami: ellafitzz, kamil_limak, asia576, Adriana21, nina_p7, eval21, anneandkatherine - tylko z jednego z tych nicków głos będę brał pod uwagę. Każda z tych osób jest z tego samego miasta i ma te same filmy ocenione (jeśli w ogóle jakieś ma :O)

Druga taka osoba posługuje się nickami: monaa339, lady_lady__ , blair_929 , Olka899

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Ja? sorry ale bez jaj. Ja jestem jedna i przez jakieś głupie podejrzenia moje głosy nie są brane pod uwagę? Litości...
Kierując się Twoimi uwagami tak samo stwierdzam że z jednego komputera są głosy użytkowników: Natty, nattya88 i I love Taylor Momsen...
Do tego wiecu, ziom i matteuss :/ Sprawdź sobie.

ocenił(a) serial na 8
asia576

ci użytkownicy mają rozmaite filmy dodane, poza tym nie mają wpisanego miasta... a te wszystkie nicki które wymieniłem mają to samo miasto i te same (góra 2) albo żaden film nie dodany i nie oceniony :-/

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

hm po pierwsze nie chcę być identyfikowana z innymi bo ja to ja i nie wiem dlaczego akurat moje głosy mają nie być brane pod uwagę? Bo co mam za mało filmów ocenionych? W ogóle byłeś na moim koncie? Bo chyba raczej nie...
Po drugie nie sadzę żeby każdy wpisywał swoje miasto, z resztą nawet nie wiedziałam że tak się robi;p
I ostatnia sprawa, czyli początkujący filmwebowicze są od razu dyskryminowani na filmwebie bo mają za mało ocenionych filmów?
Ludzie to tylko zabawa a robicie z tego wielkie halo...

ocenił(a) serial na 8
asia576

Ale Ty nie masz żadnego filmu ocenionego, a bynajmniej nie dajesz ich do wglądu.

W takim razie spośród tych wszystkich nicków rozumiem że Twój to asia567? Ok - z tych które wymieniłem z tego będę brał głosy pod uwagę, a jeśli się komuś nie podoba nie musi brać udziału w konkursie... pozdrawiam :]

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

mam ocenionych masę... jak się włącza ten wgląd? ;p bo serio nie wiem. Myślałam że wszystko jest widoczne

ocenił(a) serial na 8
asia576

pod nazwą nicku masz 'ustawienia' jak w nie wejdziesz, jedną z zakładek jest 'prywatność' i tam masz opcję, co mogą widzieć znajomi, co wszyscy a co nikt ;) w takim razie Ty to Ty, pozostałych których wymieniłem nie biorę pod uwagę... spójrz sobie na każy z tych nicków... ja uwiel,że to zabawa... no i właśnie to TYLKO zabawa więc grajmy uczciwie xD

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

już chyba mam włączone. Ja mam tylko jedno konto z którego piszę. Reszta osób niech sobie sama dochodzi swoich praw. Może ogłaszając jakiś konkurs piszcie że początkujący nie mogą brać udziału;p dziwne to ale jak wolicie:)

ocenił(a) serial na 8
asia576

zwracam honor Tobie :) nie chodzi o to, czy początkujący czy nie, ale jak ktoś ma to samo miasto i tylko jeden film oceniony i dokładnie to samo jest w 5 innych nickach...to...sama pomyśl ;-)

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

no to może być podejrzane, rozumiem. Ale tak naprawdę, na pewno dla kogoś może okazać się krzywdzące tylko dlatego, że mało ocenił filmów, czy w ogóle nie ocenił. Ale luzik;-)

ocenił(a) serial na 10
asia576

3 Jenny
2 Nate
1 Georgina

sylwia_371

martnawerwinek, ziom, misiek, monaa, mitenka, buuu_ Bawiąc się w wasze śledztwo odkryłam jeszcze kilka "podejrzanych" kont na filmwebie. Jeżeli ja nie mogę głosować bo mam za mało ocenionych, to myślę że oni też :|

anneandkatherine

3 - Blair
2 - Georgina
1 - Dan

Magoria

3pkt - Jenny
2pkt - Georgina
1pkt - Nate

ocenił(a) serial na 10
cocaine01

3. Blair
2. Dan
1. Georgina

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Jako, ze widzę iż w tym wątku powstał podobny problem, przekopiuję wiadomość, którą umieściłam w innym konkursie, adekwatną do tego, co dzieje się również tutaj.

Wiecie co? Z zabawy zrobiła się pseudo zabawa. Robicie istny burdel na kółkach, kiedy głosowanie idzie nie po waszej myśli. Teoria spiskowa nie gorsza od rzekomych "strzałów" na filmie z miejsca tragedii Smoleńskiej. Samowolne odejmowanie punktów kilku osób ze względu na PODEJRZENIE (!) o zakładanie kilku kont? To jak palenie czarownic na stosie w średniowieczu, bez żadnych dowodów, ot, paliło się zawadzające komuś kobiety.
Sajonara. Idę poszukać piątej klepki, tej, którą kilkoro z was zgubiło.

guzjel

bravo! Nareszcie ktoś się odezwał w tej sprawie. Jako że zostałam wykluczona z zabaw na filmwebie tylko dlatego że jestem z tego samego miasta co jakiś tam użytkownik i w ocenianych filmach mam ustawioną opcję prywatności czuję się lekko pokrzywdzona. Nie zależy mi aż tak bardzo na tym głosowaniu, ot taka zabawa. Ale z drugiej strony czy naprawdę niektórym chce się bawić w szukanie podejrzanych kont? Wykluczanie osób które nie oceniają filmów? Wszystko opiera się tylko na "widzi mi się" kilku osób.
Też zaczynam zauważać że jak głosowanie nie idzie po myśli to zaczyna się polowanie. Echh bawcie się sami w takim razie. Miłej zabawy.

Dodam jeszcze że jak lubicie "powęszyć" to sprawdźcie na forum Tudorów że nie jestem świeżaczkiem zakładającym konto dla głosowania. Są tam moje posty z przed prawie dwóch lat;p

anneandkatherine

3 Blair
2 Dan
1 Georgina

lily333

Zaryzykuję i zagłosuję mimo, że jestem totalnie nowa:D
3 Blair
2 Dan
1 Chuck

ocenił(a) serial na 9
delenaforever

3 Chuck