PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P

Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

Jenny - jest moją ulubioną postacią... jest piękna, sprtyna i inteligentna, ma świetny charakter i boski styl, najbardziej ze wszystkich zasługuje na wygraną...

buuu_

Blair- napiszę to co wczoraj - za całokształt z naciskiem na bezpośredniość, knucie intryg i jak zawsze prześliczny dziewczęcy look :)

ocenił(a) serial na 10
delenaforever

Blair - królowa intryg i spisków. Z łatwością przepędziła z miasta Jenny i Georginę co u mnie na plus. Jest piękna i inteligentna, a dla przyjaciół wierna i oddana.

ocenił(a) serial na 10
asia576

Blair - za to że jest szanującą się dziewczyną z klasą i cudownym stylem ubierania się.

ocenił(a) serial na 10
marilynqueen

Blair - podoba mi się jej typ urody, jest ciekawą, bardzo złożoną postacią i jest bardzo charakterystyczna. Tzn nie da się jej nie zauważyć. Chyba najwięcej wnosi do serialu i jest niezłą intrygantką. Zemsta w jej wykonaniu jest niepowtarzalna.

ocenił(a) serial na 10
krisrulez

Blair - moja ukochana postać od samego początku. Wymienienie za co ją typuję zeszłoby mi do rana. Napiszę tylko że nie wyobrażam sobie serialu bez niej, większość najciekawszych intryg jest z jej udziałem i zazdroszczę jej wyczucia stylu.

ocenił(a) serial na 10
bella_elena

Jenny - za całokształt... za słodką i uroczą blondynkę z pierwszych serii, za złośliwą jędze knującą najlepsze intrygi, za rozpieszczoną i utalentowaną nastolatkę oraz za dojrzałą i piękną kobietę z ostatniej serii... ogólnie za jej przemiany, za jej styl ubierania się, za jej włosy, uśmiech, nawet za jej pandzie oczy... uwielbiam ją!

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Blair - piękna, mądra i baaardzo temperamentna. To ona wnosi najwięcej do serialu: humor, dramaturgię, intrygi i wątki któe najchętniej oglądam.

ocenił(a) serial na 10
vampirediariesfan

Jenny - najbardziej zasługuje na wygraną... jest piękna, mądra, sprytna i utalentowana, dzięki niej nie jest nudno to ona rozkręca całą akcje w serialu... kiedy jej zabrakło serial od razu stał się nudny (przykład: beznadziejny 4 sezon)

areek_

Blair, bo jest po prostu najlepsza i ma zasady w życiu, którymi się kieruje.

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Blair - za pomysłowość, nieprzeciętne intrygi i piękną miłość do Chucka.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Blair - za jej związek z Chuckiem, za osobowość, którą mogłaby obdzielić pół serialu oraz co najważniejsze ambicje i pewność siebie.

ocenił(a) serial na 10
Blair51

Blair - za klasę, cięty język, inteligencję i słynne intrygi w jej wykonaniu :D Wg mnie Blair jest ikoną stylu i ma bardzo silną osobowość. Zasługuje na pierwsze miejsce.

ocenił(a) serial na 7
Blair51

Blair, za jej pewność siebie, przebiegłość i nieprzeciętność.

ocenił(a) serial na 10
Irysa

Blair - za wszystko, jest moją ulubioną postacią od samego początku. Zawsze najwięcej wokół niej się dzieje, wszelkie intrygi i akcje to jej zasługa. Do tego ma mega charakter i jest śliczna.

elizabeth1087

Głosuję na Little J (chociaż w sumie już nie taką małą xD) ponieważ jest moją ulubioną bohaterką od samego początku serialu... uwielbiam jej styl, charakter, osobowość oraz jej ciągłe przemiany

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Blair, za jej piękną urodę...

ocenił(a) serial na 9
urszulankaa

Jenny! od początku jest moją ulubioną bohaterką, uwielbiam ją pod każdym wględem. Jest piękna, mądra, złośliwa i urocza jednocześnie... uważam że w 'knuciu intryg' jest lepsza od Blair i bardziej zasługuje na wygraną...

Taylor_Momsen

Blair - wahałam się nad Chuckiem, ale doszłam do wniosku że postać Blair nigdy mnie nie zawiodła. Jest niezastąpiona w tym serialu, jest wyjątkowa i bardzo urocza przy tym. I lubię scenę jak mówiła Georginie : "Haven't you heard? I'm a crazy bitch around here" Ot cała Blair...

ocenił(a) serial na 8
anneandkatherine

Jenny - od początku przez wiele tygodni prowadziła w konkursie, co świadczy o bohaterce... Uważam, że dzięki niej kręci się wiele akcji tego seriali, nie jest nudna, ma w sobie to coś co przyciąga widzów (wywołując zarówno pozytywne jak i negatywne emocje), co świadczy o genialnie zagranej roli i o tym jak taka postać jest ważna w serialu:) Ponadto jest bardzo ładną dziewczyną i jak już knuję intrygę to porządnie, zbierając przy tym "krwawe żniwa" xD

Sajmonnn

Jenny - za cudowny charakter, wspaniały wygląd, inteligencję. Za to, że bardzo dużo wnosi do serialu i za wspaniały styl ubierania, życia itp. Po prostu za całokształt! ;-)

ocenił(a) serial na 10
arvena258

Blair- za urok, intrygi i za to, że nigdy nie postępuje wbrew sobie. Jest wyjątkowa bez niej serial byłby nudny!

ocenił(a) serial na 8
micha112213

Chuck - za jego styl.

ocenił(a) serial na 10
lubiepatrzecwgwiazdy

Jenny bo jest moją ulubioną bohaterką serialu, jak jej teraz nie ma, 4 sezon wieje nudą...

ocenił(a) serial na 10
carolineforbes

Jenny - uważam, że jest bardzo ładną dziewczyną, ma wszystko na swoim miejscu, fajny styl, jak intryguje to konkretnie i po trupach do celu :P

ocenił(a) serial na 7
nattya88

Blair, za jej piękną urodę...

ocenił(a) serial na 10
xoxoNatalia

Jenny - świetna postać po prostu! Inteligentna, cwana, sprytna, seksowna, ładna, wygadana... i też jej zniewalający uśmiech... ehhh :) co do intryg - też uważam, że jest ich królową

ocenił(a) serial na 10
ziom112

Jenny - za to, że jest idealna pod każdym względem! Fajna, potrafi pokazać pazur, fajny styl ubierania, ogólnie - za całokształt :)

ocenił(a) serial na 10
i_love_taylor_momsen

Blair - ponieważ nie jest aż taką egoistką jak Jenny. ponadto zawsze knuje wspaniałe intrygi, ma świetny charakter i potrafi pięknie kochać.

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Jenny - bo jest dużo normalniejsza niż Blair, fajna dziewczyna, ambitna, ma swoje określone cele, do których dąży różnymi metodami, ale nie tylko ona w tym seriali żyje z intryg... jak dla mnie Blair mogłaby co najwyżej zostać gorszą wersją Doroty dla Jenny :)

ocenił(a) serial na 10
ega1964

Jenny - dla mnie ta dziewczyna to fenomen tego serialu, uwielbiam ją, jej styl, makijaż, charakterek... Trzeba przyznać że brakuje jej w 4 sezonie, bez niej GG zrobiła się mdła...

ocenił(a) serial na 10
wiecu

Jenny bo mam taki kaprys

ocenił(a) serial na 10
matteusss

Blair - za to że jest dziewczęca, ma świetny styl ubierania się i jest bardzo oryginalna :D Lubię jej cięte riposty oraz ambicję.

ocenił(a) serial na 10
nina_p7

Jenny - za to że przeszła największą metamorfozę ZE WSZYSTKICH bohaterów serialu, od słodkiej , uroczej dziewczynki do niezłej i momentami bezwzględnej kobiety! Te jej kilka powrotów w 4 sezonie pokazały, dzięki komu ten serial nie jest nudny

ocenił(a) serial na 10
Natty

Blair - za to że ma nieprzeciętną osobowość, inteligencję, klasę i wg mnie jest prawdziwą damą, która czas lubi sobie uknuć intrygę:)

ocenił(a) serial na 10
alessandranowak

Blair - bo wg mnie jest najciekawszą i najlepszą postacią w tym serialu. Pełna uroku, wdzięku, klasy i przy tym bardzo wygadana i przebiegła. Ogólnie jest gdyby nie ona i teraz wątek z Danem to zaprzestałabym oglądania tego serialu:)

ocenił(a) serial na 8
KatherinePierce87

zaraz finałowe wyniki:D

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

blair za wszystko za jej upór ambicję sarkazm

nataleczkafr

Blair (bo tak)

ocenił(a) serial na 8
Sybelle

Cuck za styl ;)

lubiepatrzecwgwiazdy

Blair - bo jest niepowtarzalna

ocenił(a) serial na 10
lily333

Z tego co mi wiadomo konkurs zakończył się trzy dni temu ;).

dagusia_bojar

true, true....