Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P
Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?
Jenny - jest moją ulubioną postacią... jest piękna, sprtyna i inteligentna, ma świetny charakter i boski styl, najbardziej ze wszystkich zasługuje na wygraną...
Blair- napiszę to co wczoraj - za całokształt z naciskiem na bezpośredniość, knucie intryg i jak zawsze prześliczny dziewczęcy look :)
Blair - królowa intryg i spisków. Z łatwością przepędziła z miasta Jenny i Georginę co u mnie na plus. Jest piękna i inteligentna, a dla przyjaciół wierna i oddana.
Blair - za to że jest szanującą się dziewczyną z klasą i cudownym stylem ubierania się.
Blair - podoba mi się jej typ urody, jest ciekawą, bardzo złożoną postacią i jest bardzo charakterystyczna. Tzn nie da się jej nie zauważyć. Chyba najwięcej wnosi do serialu i jest niezłą intrygantką. Zemsta w jej wykonaniu jest niepowtarzalna.
Blair - moja ukochana postać od samego początku. Wymienienie za co ją typuję zeszłoby mi do rana. Napiszę tylko że nie wyobrażam sobie serialu bez niej, większość najciekawszych intryg jest z jej udziałem i zazdroszczę jej wyczucia stylu.
Jenny - za całokształt... za słodką i uroczą blondynkę z pierwszych serii, za złośliwą jędze knującą najlepsze intrygi, za rozpieszczoną i utalentowaną nastolatkę oraz za dojrzałą i piękną kobietę z ostatniej serii... ogólnie za jej przemiany, za jej styl ubierania się, za jej włosy, uśmiech, nawet za jej pandzie oczy... uwielbiam ją!
Blair - piękna, mądra i baaardzo temperamentna. To ona wnosi najwięcej do serialu: humor, dramaturgię, intrygi i wątki któe najchętniej oglądam.
Jenny - najbardziej zasługuje na wygraną... jest piękna, mądra, sprytna i utalentowana, dzięki niej nie jest nudno to ona rozkręca całą akcje w serialu... kiedy jej zabrakło serial od razu stał się nudny (przykład: beznadziejny 4 sezon)
Blair - za jej związek z Chuckiem, za osobowość, którą mogłaby obdzielić pół serialu oraz co najważniejsze ambicje i pewność siebie.
Blair - za klasę, cięty język, inteligencję i słynne intrygi w jej wykonaniu :D Wg mnie Blair jest ikoną stylu i ma bardzo silną osobowość. Zasługuje na pierwsze miejsce.
Blair - za wszystko, jest moją ulubioną postacią od samego początku. Zawsze najwięcej wokół niej się dzieje, wszelkie intrygi i akcje to jej zasługa. Do tego ma mega charakter i jest śliczna.
Głosuję na Little J (chociaż w sumie już nie taką małą xD) ponieważ jest moją ulubioną bohaterką od samego początku serialu... uwielbiam jej styl, charakter, osobowość oraz jej ciągłe przemiany
Jenny! od początku jest moją ulubioną bohaterką, uwielbiam ją pod każdym wględem. Jest piękna, mądra, złośliwa i urocza jednocześnie... uważam że w 'knuciu intryg' jest lepsza od Blair i bardziej zasługuje na wygraną...
Blair - wahałam się nad Chuckiem, ale doszłam do wniosku że postać Blair nigdy mnie nie zawiodła. Jest niezastąpiona w tym serialu, jest wyjątkowa i bardzo urocza przy tym. I lubię scenę jak mówiła Georginie : "Haven't you heard? I'm a crazy bitch around here" Ot cała Blair...
Jenny - od początku przez wiele tygodni prowadziła w konkursie, co świadczy o bohaterce... Uważam, że dzięki niej kręci się wiele akcji tego seriali, nie jest nudna, ma w sobie to coś co przyciąga widzów (wywołując zarówno pozytywne jak i negatywne emocje), co świadczy o genialnie zagranej roli i o tym jak taka postać jest ważna w serialu:) Ponadto jest bardzo ładną dziewczyną i jak już knuję intrygę to porządnie, zbierając przy tym "krwawe żniwa" xD
Jenny - za cudowny charakter, wspaniały wygląd, inteligencję. Za to, że bardzo dużo wnosi do serialu i za wspaniały styl ubierania, życia itp. Po prostu za całokształt! ;-)
Blair- za urok, intrygi i za to, że nigdy nie postępuje wbrew sobie. Jest wyjątkowa bez niej serial byłby nudny!
Jenny bo jest moją ulubioną bohaterką serialu, jak jej teraz nie ma, 4 sezon wieje nudą...
Jenny - uważam, że jest bardzo ładną dziewczyną, ma wszystko na swoim miejscu, fajny styl, jak intryguje to konkretnie i po trupach do celu :P
Jenny - świetna postać po prostu! Inteligentna, cwana, sprytna, seksowna, ładna, wygadana... i też jej zniewalający uśmiech... ehhh :) co do intryg - też uważam, że jest ich królową
Jenny - za to, że jest idealna pod każdym względem! Fajna, potrafi pokazać pazur, fajny styl ubierania, ogólnie - za całokształt :)
Blair - ponieważ nie jest aż taką egoistką jak Jenny. ponadto zawsze knuje wspaniałe intrygi, ma świetny charakter i potrafi pięknie kochać.
Jenny - bo jest dużo normalniejsza niż Blair, fajna dziewczyna, ambitna, ma swoje określone cele, do których dąży różnymi metodami, ale nie tylko ona w tym seriali żyje z intryg... jak dla mnie Blair mogłaby co najwyżej zostać gorszą wersją Doroty dla Jenny :)
Jenny - dla mnie ta dziewczyna to fenomen tego serialu, uwielbiam ją, jej styl, makijaż, charakterek... Trzeba przyznać że brakuje jej w 4 sezonie, bez niej GG zrobiła się mdła...
Blair - za to że jest dziewczęca, ma świetny styl ubierania się i jest bardzo oryginalna :D Lubię jej cięte riposty oraz ambicję.
Jenny - za to że przeszła największą metamorfozę ZE WSZYSTKICH bohaterów serialu, od słodkiej , uroczej dziewczynki do niezłej i momentami bezwzględnej kobiety! Te jej kilka powrotów w 4 sezonie pokazały, dzięki komu ten serial nie jest nudny
Blair - za to że ma nieprzeciętną osobowość, inteligencję, klasę i wg mnie jest prawdziwą damą, która czas lubi sobie uknuć intrygę:)
Blair - bo wg mnie jest najciekawszą i najlepszą postacią w tym serialu. Pełna uroku, wdzięku, klasy i przy tym bardzo wygadana i przebiegła. Ogólnie jest gdyby nie ona i teraz wątek z Danem to zaprzestałabym oglądania tego serialu:)