Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P
Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?
26? jeszcze lepiej:) proponuje lipiec! gorace miesiace sa najlepsze:)
tyle ze juz widze pierwszy konflikt w związku! chucka lubie bardziej niz jenny:D
3 chuck
2 dan
1 nate
Oj tam... różnica zdań co do bohaterów jakiegoś tam serialu to nie jest priorytet w kontaktach ludzi :P a nawet może to prowadzic do fajnych dyskusji he he xD Tylko będziesz musiała znieść moje preferencje do głośnego słuchania niektórych kapel muzycznych, uwielbiam jak mi muza głośno gra w domu, a że sam mieszkam mogę sobie na to pozwolić... The Pretty reckless, Maanam, Virgin, Green Day, Placebo... zniesiesz to? xD :-)
a lipiec? miesiąc rewelacyjny - dla mnie bomba xD
oj tam, słuchaj sobie czego chcesz, jestem tolerancyjna wiec dam rade:)
PS oddawane przeze mnie glosy proszę liczyć podwójnie lub nawet potrójnie, narzeczona musi mieć jakieś bonusy nieprawdaż?:D
Sajmonn jesteś troszeczkę niekonsekwentny. Najpierw sam wywołujesz burzę, a potem masz pretensje do wszystkich wokół, że na ciebie najeżdżają i sam atakujesz wyciągając zdania z kontekstów.
3 - Blair
2 - Chuck
1 - Dan
Wiem, że został zamknięty. (i znowu wyrywasz zdanie z kontekstu). Po prostu chciałam skomentować całą tą chorą sytuację.
Nie wyrywam zdania z konktekstu. Nie miałem najmniejszych zamiarów Cie atakować. A jeśli chodzi o to co napisałem do migotka13, bo nie wiem o co może chodzić, to nie ma w tej wypowiedzi nic złośliwego na boga...