PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P

Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?

ocenił(a) serial na 10
Wampiratka

3 Chuck
2 Blair
1 Dan

użytkownik usunięty
papergirl121

..aż strach w tej sytuacji głosować -.-

3 Nate
2 Blair
1 Jenny

ocenił(a) serial na 10

3. Blair
2. Dan
1. Chuck

micha112213

3pkt - Jenny
2pkt - Georgina
1pkt - Nate

ocenił(a) serial na 10
cocaine01

3 Dan
2 Blair
1 Chuck

ocenił(a) serial na 10
asia576

3. Blair
2. Dan
1. Georgina

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

3 Dan
2 Blair
1 Georgina

KatherinePierce87

3pkt Jenny
2pkt Georgina
1pkt Nate

ocenił(a) serial na 10
Far_From_Never

3 Jenny
2 Nate
1 Georgina

ocenił(a) serial na 10
sylwia_371

3 Blair
2 Dan
1 Chuck

krisrulez

3 Blair
2 Nate
1 Chuck

ocenił(a) serial na 10
natalia_2

3 - Jenny
2 - Nate
3 - Georgina

ocenił(a) serial na 10
buuu_

3pkt Jenny
2pkt Georgina
1pkt Nate

ocenił(a) serial na 10
areek_

3pkt Dan
2pkt Blair
1pkt Chuck

ocenił(a) serial na 9
elizabeth1087

3 pkt - Jenny
2 pkt - Nate
1 pkt - Georgina

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

3- Dan
2- Blair
1- Chuck

bella_elena

3 Dan
2 Blair
1 Georgina

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Jenny - 3 pkt
Georgina - 2 pkt
Dan - 1 pkt

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

3-Georgina
2-Jenny
1-Nate

ocenił(a) serial na 10
ziom112

Jenny Humphrey - 3 pkt
Georgina Sparks - 2 pkt
Dan Humphrey - 1 pkt

ocenił(a) serial na 10
wiecu

Jenny Humphrey - 3 pkt
Georgina Sparks- 2 pkt
Nate Archibald- 1 pkt

ocenił(a) serial na 10
ega1964

Jenny - 3
Georgina - 2
Nate - 1

ocenił(a) serial na 10
Natty

Georgina-3
Jenny-2
Dan-1

ocenił(a) serial na 10
carolineforbes

3-Jenny
2-Georgina
1-Blair

ocenił(a) serial na 10
matteusss

Jenny - 3pkt
Georgina - 2pkt
Nate - 1pkt

i ryra mnie czy ktos sadzi ze mam 1 konto, 5 czy 200 <LOL>

ocenił(a) serial na 10
nattya88

Jenny -3
Georgina -2
Dan -1

i_love_taylor_momsen

chuck 3pkt
nate 2 pkt
blair 1 pkt

martynawerwinek

3 pkt. - Chuck
2 pkt. - Blair
1 pkt. - Nate

olaor

3-Dan
2-Blair
1-Chuck

ocenił(a) serial na 10
olaor

3 Dan
2 Blair
1 Georgina

ocenił(a) serial na 8
krisrulez

Jenny - 3 pkt
Georgina - 2 pkt
Dan - 1 pkt

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

3 - Chuck
2 - Blair
1 - Dan

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
lady_lady__

To po co wpisujesz post na kupę gówna?? Daruj sobie :]

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Moze dlatego, ze mamy wolnosc slowa, a gównie trzeba uswiadomic, ze smierdzi? Czemu zajales sie kontami, ktore glosuja zwykle na blair lub chucka? Czmu nie interesuja cie glosy oddawane na Jenny? Myslisz, ze jest tak przeboska, ze nie potrzebuje dodatkowych kont aby wygrywac? Wybacz jesli cie uswiadomie - nie jest. Za to ty jestes tak pieknie "bezstronny", ze twoim idolem chyba musi byc rydzyk.

ocenił(a) serial na 10
papergirl121

3pkt. Blair
2pkt. Dan
1pkt. Georgina

ocenił(a) serial na 10
papergirl121

lady_lady i papergirl mają rację. Sajmon zajął się tylko kontami głosującymi na Chucka i Blair a na pierwszy rzut oka widać że:
ziom112, wiecu, ega1964, Natty, nattya88, carolineforbes, matteusss, i_love_taylor_momsen, i Taylor_Momsen to ta sama osoba!!
Sajmonnnie-zrobiłeś konkurs - super! Ale jeśli chcesz bawić się w administrowanie tym wszystkim to bądź konsekwentny! Tylko o to apelujemy. albo wszyscy albo nikt.

Ja nie byłam wcześniej wymieniana jako "podejrzana", ale teraz zapewne z powodu zwrócenia uwagi również zostanę zaliczona do oszustów. Komedia i tyle.

3. Dan
2. Blair
1. Chuck

ocenił(a) serial na 10
alessandranowak

3 pkt Dan
2 pkt Chuck
1pkt Blair

Głosuję na Chucka i Blair-mam się bać? ;p

bella_elena

Ja też się zaczęłam bać:)) Normalnie psychoza:)) Zwłaszcza, że też mam niewiele ocenionych filmów na filmwebie. Chyba zaraz zasiądę i zacznę z zapałem wystawiać oceny;) A tymczasem:

3 Blair
2 Chuck
1 Dan

mitenka

oho robi sie mini wojna i intrygiiiii :D normalnie jak w plotkarze!

p.s dziwne, ze jenny zawsze wygrywa, przeciez wcale nie jest tak wspaniala postacia:D

ocenił(a) serial na 10
martynawerwinek

Pomyślałam zupełnie o tym samym! Sajmonnn kręci i pewnie sam ma kilka kont :D
Ja zostałam wyeliminowana przez niego z zabawy bo miałam za mało ocenionych. Pozostaje mi tylko zabrać się do maniakalnego dodawania ocen filmom. Może znów wrócę do łask? :D

Wskazane przez lady_lady_ osoby rzeczywiście są "podejrzane" tylko że nie ma co liczyć na interwnecję Sajmona, skoro on jest stronniczy a te osoby głosują na Jenny. Więc lipa.

3p Blair
2p Dan
1p Chuck

ocenił(a) serial na 8
ellafitzz

O, widzę, że nareszcie nie tylko ja wypowiadam się w tej mini debacie ;) Cieszę się, że nie jestem osamotniona. Niestety, osoba zakładająca ten konkurs, okazała się osobą niekompetentną i stronniczą (jak zauważyła ellafitzz), ponieważ gdy wyniki zabawy zaczęły być takie, jak tego oczekiwał zaczął węszyć podstęp. Odpadnięcie z gry Juliet nie jest spiskiem drogi Sajmonie. Tak samo jak coraz mniejsza przewaga Jenny. Nie zachowuj się jak dziecko, któremu mama nie chce kupić lizaka.

Ach, jak już to jestem, to zagłosuję. I nie drogi panie, nie na Jenny.

3pkt - Blair
2pkt - Chuck
1pkt - Dan

ocenił(a) serial na 10
ellafitzz

3 Dan
2 Blair
1 Georgina

ocenił(a) serial na 9
marilynqueen

3 pkt - JENNY
2 pkt - Nate
1 pkt - Georgina

ojjjj widze że ktoś tu nie umie przegrywać... widocznie fanów Taylor/Jenny jest więcej niż jakiejś tam rozkapryszonej Blair...
Jestem fanką Taylor i jej zespołu ale bez przesady, nie mam tyle czasu żeby zakładać milion kont i głosować cały dzień tak jak niektórzy... a to że kilka osób ma ją na avatarze albo w nicku nie znaczy że to ta sama osoba! w końcu Taylor jest boska i ma dużo fanów... ale gdybym już miała robić 10 kont to porobiłabym różne nazwy a nie takie same...

A tak wgl dziwne jest to, że Taylor w większości konkursów przez dłuższy czas wygrywała a tu nagle w ciągu jednego dnia zaczęła przegrywać, więc nie dziwcie się Sajmonnnowi że zaczął coś podejrzewać... tym bardziej że zaczęły pojawiać się takie same głosy z kilku kont i o dziwo większość tych kont jest z tego samego miasta...

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

Dziwne jest że konta głosujące na Jenny w ogóle nie mają wpisanego miasta tylko pustą rubryczkę!:)
Nie mam nic do Jenny ani Taylor, której również słucham, ale w serialu bardzie podpasywały mi inne postacie.
Do tego nawet nick : Sajmonnn i matteusss, ostatnie litery napiasne są 3 razy. Uważam że jest to ta sama osoba.
Głupie są te śledztwa i proponuję zakończenia tej niepotrzebnej dyskryminacji!!!
Chciałabym również zaznaczyć że na wszelkich forach i głosowaniach to Blair zawsze wygrywa. Proponuję wyjść po za filmweb. Jenny nigdy jej nie pobijała tylko tutaj na forum, gdzie w konkursach prym wiedzie Sajmonnn, który to sam ma wiele kont i się w to bawi.

marilynqueen

ja nie będę tego komentować, szkoda czasu... powiem tylko że 'najlepszą obroną jest atak'

3pkt Jenny
2pkt Georgina
1pkt Nate

ocenił(a) serial na 8
Taylor_Momsen

Nie wiem czy zauważyłaś, ale to nie my nie potrafimy przegrywać. Jenny zawsze wygrywała w tym konkursie, a czy ktoś z nas burzył się z tego powodu? Nie. Problemy zaczęły się wtedy, gdy odpadła jedna z faworytek Sajmona. Przypadek?
Co do takich samych głosów: ja bardzo często głosowałam na Chucka, Blair i Dorotę, gdy była jeszcze w grze. I z tego co zauważyłam, również wiele osób głosowało tak samo jak ja. Jednak wtedy nikt afery nie wywoływał. Zauważ, że w grze jest coraz mniejsza ilość graczy, wiec głosy siłą rzeczy będą się powtarzać.

ocenił(a) serial na 10
guzjel

wygrywała Jenny bo Sajmonnn otworzył produkcję fałszywych kont :D
Szczerze mówiąc guzjel ma rację, nikt sie nie brzył jak Jenny wygrywała wcześniej. A głosy teraz będą powtarzać się ciągle bo zostało mało bohaterów.

ocenił(a) serial na 8
marilynqueen

Co do produkcji fałszywych kont nie byłabym taka pewna, nie będę nikogo oskarżać. Ale osoba prowadząca konkurs powinna być bezstronna. Tyle.
A co do tekstu, ze najlepszą obroną jest atak: Droga Far_From_Never, gdy ktoś będzie chciał Cię okraść, własnoręcznie oddasz mu portfel czy będziesz się broniła?

guzjel

ale tu nie chodzi o kradzież portfela tylko o bezpodstawne oskarżanie się nawzajem tylko po to by odwrócić uwagę od siebie...