PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]

Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)

ocenił(a) serial na 7
Lise

Co poradzisz? Ale myślę, że to nie tylko wina facetów, ale także ogólnie stereotypowego myślenia w społeczeństwie. Bo jest taki jakiś odruch, że jak facet o siebie dba, dobrze się ubiera, to wiele ludzi od razu uznaje, że jest 'pedałem' (nie gejem, ale 'pedałem' właśnie), albo, że nie ma nic w głowie. A nazwanie mężczyzny metroseksualnym jest dla wielu najgorszą obelgą.

http://www.vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=24274 Jeżeli chodzi o sukienki, to mi się takie np. bardzo podobają, raczej proste, bez fajerwerków. I wolę raczej stonowane kolory, źle się czuję w zieleniach, fioletach, żółciach etc.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Śliczna jest na prawdę :) Nie wiem jakiej gługości masz włosy ale jeszcze jakaś skromna fryzurka i opaska pod kolor i wyglądałabyś super . Taka moja opinia

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

I właśnie czegoś w tym stylu będę poszukiwała. Zamówiłabym nawet tę, ale nie kupuję rzeczy przez internet, bo się po prostu boję, nawet nie tyle o rozmiar, co o jakość.

A wracając do garnituru:
http://famewatcher.com/wp-content/uploads/2010/02/black-suit-pattinson3.jpg Wiele można zarzucić Pattinsonowi, ale akurat w tym wydaniu prezentuje się świetnie wg mnie. I to jest właśnie dla mnie idealny garnitur: klasyczny, czarny, dobrze skrojony.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Wygląd idealny :)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Ja też zarzucam wiele temu Pattiemu, ale chyba większość facetó dobrze by w tym wyglądało

użytkownik usunięty
Karolina1

Sukienka świetna! Taka zwyczajna, ale z klasą :) a Pattinson się postarał. a raczej styliści ;p

ocenił(a) serial na 10

No właśnie. Te całe gwiazdy, bez stylistów wyglądaliby okropnie

użytkownik usunięty
Lise

Przyjaciółka pociesza mnie też zawsze, ze gdybym spotkała taką Blake Lively to na ulicy bym jej nie poznała. że na żywo bez makijażu nie jest tak ładna. Wychodzę z założenia, że nie ma dziewczyn brzydkich, lecz nieumalowane ;p

ocenił(a) serial na 7
Lise

Pewnie tak. Zresztą nawet ze stylistami zdarza się niektórym zaliczyć niezłą wpadkę. Pattinson ma tę przewagę, że jest bardzo wysoki i szczupły, więc jak się postara, może wyglądać naprawdę świetnie. Moim zdaniem, np. Hugh Jackman, czy Brad Pitt nigdy nie będą wyglądali w garniturze tak dobrze, jak on, bo (oczywiście jest to moja subiektywna opinia), garnitur dużo bardziej pasuje smukłym facetom, niż 'mięśniakom':)

http://www.victoriabeckham.com/dresses/v-neck-bell--769.html taka też mi się podoba, choć wolałabym inny kolor.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Tak, może czarna?

ocenił(a) serial na 7
Lise

Moim zdaniem każdy krój sukienki wygląda dobrze w kolorze czarnym. Ale sądzę, że np. w nude wyglądałaby też fajnie, zresztą ten kolor ze zdjęcia też jest całkiem ok, tylko po prostu ja siebie wolę w raczej w beżach, szarościach i czerni;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

co ty taka smutna?

ocenił(a) serial na 7
Lise

Nie smutna, po prostu chyba takie mi najbardziej pasują:) Nie wyobrażam sobie siebie np. w zielonym, czy błękitnym:)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ładna, ale jak dla mnie taka... smutna? to chyba złe określenie dla sukienki, ale wolałabym ją zobaczyć w bardziej żywych kolorach :)

ocenił(a) serial na 10

żólty? zielony?

ocenił(a) serial na 7

Jeżeli chodzi o żywe kolory, to ja uwielbiam te sukienki z Plotkary: http://www.youknowyouloveme.org/gallery/albums/Show/Season1/stills/104/normal_04 025.jpg

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Tak, to moja chyba ulubiona sukienka w tym sezonie

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Żeczywiście, ładna. JA też wolę takie proste, a nie sukienki a'la Gaga

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dokładnie Karolina , i jak jeszcze mają jakieś w prążki . Jak dla mnie to powinien być klasyczny , czarny i dobrze skrojony . no podzi3elam ze fajnie jak pasuje ale w gustowny sposób , a nie na siłe jak robią niektórzy bezgustnie. Ale polscy faceci tak mają , mało który się przejmuje , a jeśli tak to kiepsko to wychodzi .

fusiatko44

Obie sukienki są ślicze ;D
Ta beżowa w kwiaty strasznie mi sie podoba..
Co do facetów w garniturach to mi się osobiście podobają. Ale moim osobistym faworytem jest jak facet nosi czarną koszule,od razu zakochana jestem.

użytkownik usunięty
alkamb

Jaka beżowa w kwiaty?

ocenił(a) serial na 10

chyba jej chodzi o tą bardziej różową, czy łososiowa

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

ja idę oglądać kabaretowy klub 2

ocenił(a) serial na 9
Lise

A tak w ogóle to chyba dziś pobijamy nasz rekord . To już chyba 3 strona dzisiaj , jak nie 4

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Wczoraj 4, dzisiaj 4, ja tak pójdzie to do 1000 dbijemy za 3 dni:P

ocenił(a) serial na 9
Lise

Ja lece bo na canale plus jakiś fajny film pt Bracia leci :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

ja nie mam:( To durne TP!!

użytkownik usunięty
Lise

http://czerwonedywany.pl/wp-content/uploads/2011/06/jakr_050611_404-tile.jpg a mi się ta sukienka podoba ;p ale jest za bardzo zabudowana z przodu, więc może jakiś dekolt na plecach?

ocenił(a) serial na 10

ona chodzi po kasie:P
I tak, z tył€ jakieś wycięcie by się przydało

ocenił(a) serial na 7

Nie sądzę, żeby miała wycięcie z tyłu bo jest za luźna i wszystko by wisiało. Musiałaby być obcisła, wtedy fajnie wyglądają te wycięcia na plecach:) Ale podoba mi się. Anja Rubik miała chyba podobną gdzieś.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

No ale za bardzo zabudowana. Ja takich nie lubię

ocenił(a) serial na 7
Lise

http://bi.gazeta.pl/im/5/8764/z8764175Q.jpg Anji jest mniej 'przewiewna' i koronkowa:)

Karolina1

Ja już kiedyś pisałam, że jestem kompletnie zakochana w tej sukience Blair http://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFnBqU3NJTTB4M3hH bV9GSGdmMlVUZGcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg Ale wiele osób powiedziało mi, że na studniówkę się nie nadaje i sama nie wiem. To będą długie poszukiwania.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja akurat nie lubię błyszczących materiałów, więc ta sukienka mnie nie zachwyca, ale sądzę, że nadawałaby się na studniówkę, jeżeli ci się podoba. To już nie te czasy, kiedy na studniówkę dziewczyny przychodziły w długich balowych sukniach:)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Ta jest ładniejsza niż Mai. Uwielbiam koronki,

użytkownik usunięty
Lise

Tak, anja Rubik miała podobną, do tego podkolanówki czarne, miała to na sobie na pokazie mody La Mani z tego co pamiętam (pudelek.pl ;p). Racja, gdyby było wycięcie na plecach to by była luźna. a ja lubię sukienki zabudowane w takim stylu- są za to b.krótkie, więc odsłaniają nogi :)

Ja mam krótkie nogi, więc takie sukienki nie są dla mnie. Bo bardziej odsłaniałyby mi tyłek niż nogi. ;p

ocenił(a) serial na 10
Magoria

nie no, ja jestem wysoka jak na swoj wiek. 168 bodajże

Lise

Ale krótkie nogi nie mają nic do wysokości. Tylko chodzi o to, że po prostu są krótki. Mam długi tułów i krótkie nogi. Są za krótkie do mojego ciała. Możesz mieć 150 cm i jak dla siebie mieć długie nogi. Ja muszę skracać wszystkie nogawki u spodni, bo z reguły są za długie.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ja mam długie nogi. Ale nie wiem czewmu, wolę spodnie. Sukienki schodzą na 2 plan

ocenił(a) serial na 9

Widzę ze nie tylko ja czytam pudelka :P podniosłyście mnie na duchu:) Ja uwielbiam koronki. D&G miało caly letni pokaz w koronkach , cudowne , jaka szkoda ze nigdy nie bedzie mnie na nie stać ...

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Z białych koronkowych sukienkach, to chyba najbardziej podoba mi się sukienka Jenny z Białego Balu w 2 sezonie GG

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wiem, też mi się te ubrania podobały...
spoko, nie przeujmuj się, ja też odwiedzam pudelka nałogowo! to druga strona, którą włączam po wejściu na komputer. pierwsza to filmweb ;p
Och, Magoria, a od czego są obcasy?;)

ocenił(a) serial na 10

Nie no, to ja filmweb, potem pajacyk i jakieś plotki sobie do śmiania włączam

Nie lubię chodzić w obcasach ;p
Co do sukienek to tak sobie parzyłam na internecie i ta mi się podoba http://www.stylistka.pl/img/artykul/2471/sukienki-na-wesele_22862_5.jpg Ale wolałabym ciemniejszy kolor.

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ładna. Tak, lepszy ciemnniejsczy, albo w ogóle inny kolor.

użytkownik usunięty
Lise

Ja bym ja widziała w kolorze nude. ale to tylko moje zdanie ;p

ocenił(a) serial na 10

Ja nie wiem:P Nie umiem sobie koloru "zmienić" czy dopasować

ocenił(a) serial na 9
Lise

Ten rózyk pudrowy jest fajny , nie wiem co od niego chcecie

fusiatko44

Ładny jest. Ale mam blond włosy i u mnie wyglądałoby to hm... "za słodko" ;p