PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’

Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata

Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Cytat świetny, ale co to za grafika?:D Dlaczego Chuck ma zamiast szyi... kolejną głowę, i to odwróconą na bok? I po cholerę tam Jenny?! B i Cx2 mi w zupełności wystarczy;)

Karolina1

Fajne ale nie lubię ich smutnych a Jenny bym rozszarpała ;P

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Dla odmiany, trochę Chucka z Evą:
http://twoje-seriale.pl/wp-content/uploads/2010/08/plotkara-eva.jpg
http://ombrelloblu.com/blog/wp-content/uploads/2010/07/FP_5369047_ANG_Westwick_E d_0710102.jpg
http://www.gossip-girl-episodes.com/wp-content/uploads/2010/07/normal_03_14.jpg
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lfjm0iVNGW1qee97to1_500.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/19300000/Chuck-and-Eva-gossip-girl-193429 12-500-350.jpg
http://static.tvfanatic.com/images/gallery/chuck-and-eva-picture.jpg
Wiem, że wiele z was jej nie lubi, ale musicie przyznać, że ładnie razem wyglądają:) No i Chuck stał się przy niej dobrym człowiekiem!:)

Karolina1

Ja ją lubię ;P Podobało mi się szczerze mówiąc ze utarła nosa Blair ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Moim zdaniem Chuck wtedy się fajnie ubierał. Inaczej, ale mi suię pdoobało. Miła odmiana, zobaczyć C bez garnituru :)

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Mnie też;) W ogóle była sympatyczną postacią. I pokochała Chucka nie wiedząc, kim jest;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja nie lubie tej aktorki.. Jej uroda do mnie nie przemawia. A słyszałyście plotki jakoby ona spodobała się Edowi?;p

ocenił(a) serial na 7

Nie słyszałam. Opowiadaj;)
Ja ją widziałam tylko w GG i HP więc ciężko mi oceniać jej aktorstwo, ale wydaje się fajną, miłą dziewczyną:)

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie ma co opowiadać, nie wiem nawet gdzie to czytałam ;p Ale te plotki pojawiły się razem ze zdjęciami z planu z 4 sezonu. Była mowa o tym, że Ed zauroczony jest Clemence. Ale nie sądzę, by była to prawda. Widzicie, nawet o tym nie słyszałyście, więc pewnie nie ma o czym gadać ;p

ocenił(a) serial na 7

Ja w ogóle nie czytam nic na temat życia aktorów Plotkary, wszystkie plotki znam z forum;)

ocenił(a) serial na 7
alkamb

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Plotkara
Niezwykle trafny opis Sereny;)

Karolina1

Już czytam ;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Nieźle się uśmiałam z tych "wsiunów", hahahah xDD

użytkownik usunięty

I opis Dana, że lovcia tylko Serenę. Niezłe to jest :D

ocenił(a) serial na 7

Mnie rozśmieszył Dan jako 'wielki fan kubka do kawy' ;D

Karolina1

Chuck przeleciał wszystkie panny w Amazonii xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Nie byłby sobą, gdyby tego nie zrobił:)

ocenił(a) serial na 8

Hahaahah, przeczytałam wszystko i miałam niezły ubaw. :D Ale Serena faktycznie dobrze opisana. ;D
Swoją drogą to cześć Wam. :D Wczoraj się nie odzywałam bo prawie cały dzień byłam z rodzinką u babci natomiast dziś byłam w jastrzębiu z przyjaciółką i łaziłyśmy w tą beznadziejną pogodę, praktycznie dopiero co wróciłam do domciu zmarznięta, tęskniłam już za moim kochanym komputerkiem. ;D

ocenił(a) serial na 7
kilmenyy

Ostatnio jakoś cicho na tym forum, proponuję się spiąć i dociągnąć dziś chociaż do 16 strony:)

użytkownik usunięty
kilmenyy

W Jastrzębiu powiadasz...?;p Apropos, mama mi pozwoliłs przyjechać tam ! :D

Właśnie dociągnijmy bo wstyd że tak nam to kulaw idzie. LOD ma już 41 off top ;P a my 2 ledwo ledwo xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

41?!
My trochę przystopowałyśmy po założeniu tego nowego forum...
A co powiecie, żeby w ramach ożywienia działalności ściągnąć z LODu pomysł na te całe wybory itd? Oczywiście najpierw zapytałybyśmy o zgodę;)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Oj tam oj tam , one dłuzej od nas działają , a my za to w ciągu 3 tygodni miałyśmy 3 tematy

użytkownik usunięty
alkamb

To o czym gadamy...?:D

ocenił(a) serial na 9

Nie chce żebyśmy robiły plagiat od nich , ale może ktoś ma pomysł na jakąś fajną grę . Widziałam ze one coś tam mają :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Karolina, jakie wybory? ;p
róbmy cokolwiek, ale róbmy :D

ocenił(a) serial na 9

Wybory tego Bractwa , co tam sie głosowało , i wszytko było tajne , a potem była gala . Oj nie wiem , musimy coś swojego wymyślić , aby nas nie wyklęły , no chyba ze któraś z was ma z nimi bardzo dobre stosunki

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Przecież mamy bardzo dobre stosunki z BeautyandStupid, możemy ją poprosić, żeby zapytała, czy mają coś przeciwko, jeżeli będą miały to zrezygnujemy i już, a jeżeli nie, to mogłaby być całkiem fajna zabawa;D

użytkownik usunięty
Karolina1

A ja nadal nie czaję o co chodzi.. ;p albo jestem tępa albo tego nikt wcześniej nie wyjaśniał.:)

ocenił(a) serial na 7

Dziewczyny z forum TVD zorganizowały taki jakby plebiscyt;) Zrobiły kilkanaście kategorii związanych tylko z TVD (np. najlepsza aktorka, aktor, ulubiony odcinek, soundtrack, najlepsza guest star etc.). Głosowanie odbywało się w sposób tajny, tzn nie poprzez wiadomości na forum, ale poprzez wiadomości prywatne i maile, po wszystkim nastąpiła gala na forum, gdzie członkinie LODu 'wręczały' po kolei nagrody w każdej kategorii:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Bardzo fajna , tyle ze troche pewnie trudna do zorganizowania . Jak uzyskamy zgodę i ktoś się podejmie głównej organizacji , ja mogę pomóc

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Alkamb może napisać do BaS bo ma ją w znajomych, żeby weszła teraz na nasze forum, bo jest online, ale ja nie mogę do niej napisać, bo nie mam jej w znajomych, ja mogę organizować, nie ma sprawy, damy radę.
MotherChucker - zaraz postaram się wyjaśnić ci wszystko;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Na chwileczkę znikam , więc nie pomogę w pertraktacjach . Ale jestem z wami :*

Albo jednak znikam za chwile ;) Ja ja chyba tez mam w zajomych

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

O ty, też ją masz, więc pisz;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Już:) Mam nadzieje ze się pojawi. Kurcze ale zrobienie tego to nie bedzie taka prosta sprawa . Mimo tego wierze ze się uda :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Karolina, dzięki za wyjaśnienie ;))

ocenił(a) serial na 7

Spoko. A co do organizacji to bez przesady:D Ustalimy kategorie, zrobimy głosowanie, a gala to sama zabawa;D

Wybaczcie bawiłam się Photoshopem i nie odświeżałam ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

To słowo kojarzy mi się tylko z Blair , jak chciała dostać się na Yale i mówiła do dziewczyn refresh , refresh...:)

użytkownik usunięty
alkamb

Okej, ja muszę lecieć, brat mi jęczy, że ciągle siedzę na komputerze, a on jutro ma trening o 8 rano... i że też chce wejść przed spaniem... no nic, dobranoc, do jutra ;* ciekawe czy będę miała jutro dużo do nadrabiania tu na forum... xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Dobra, skoro na razie Beauty nie wchodzi to proponuję zabawę:
Jedna osoba zadaje pytanie dotyczące serialu, a druga na nie odpowiada i zadaje własne;) co wy na to?

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Przybywam:P

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

O hej :) No to Karolina przedstawi ci naszą prośbę , ja znikam na chwile , bo musze coś zrobic , ale niedługo wracam :)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Ooo jesteś, więc bądź tak miła, poczytaj nasze ostatnie posty i powiedz, jak się na to zapatrujesz;D

ocenił(a) serial na 8
Karolina1

Już czytam.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Przeczytałam i osobiście nie mam nic przeciwko waszej Gali :P Chodzi wam o Liga Obrony Chucka Awards czy coś w tym stylu, tak? Oczywiście zapytam Bractwo o zgodę, tylko, że cały pomysł był Blush, która teraz jest na wakacjach, ale jeśli nasz Offtop nie będzie miał nic przeciwko, to dam wam znać :) Moje poparcie macie oczywiście:)

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

To dziękujemy bardzo:) Jasne, zapytaj, nie chcemy robić niczego bez waszej zgody;) I oczywiście jeżeli się zgodzicie i wszystko dojdzie do skutku, to zaznaczymy na początku wyraźnie, że to nie nasz pomysł, tylko wasz:)

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

Ja spadam;) Widzę, że na razie dyskutujecie u siebie, więc jak już podejmiecie decyzję to napisz. Do jutra;)

ocenił(a) serial na 8
Karolina1

Ok. Dobranoc:)