Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata
Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)
Mnie zmuszać nie trzeba! ;p Tęsknię za tym jak nie było mnie tu przez parę godzin, a potem wchodzę i tyyyyle mialam do nadrobienia ;)
http://pull.imgfave.netdna-cdn.com/image_cache/1309524282129646.gif słoooodkie :D
no, obijają sie wszyscy, jakies kary dyscyplinarne wprowadze ;/ xD
No wakacje i konkurencja , na nowym forum . Ale tam niestety nie ma takiego off topu ,lockowego jak tu :)
W końcu najstarsza jesteś :P
Ja sie uzależniłam do LOCu i od was normalnie . Kiedy jutro pracujesz Kasia ?
Sliczne zdjęcie .
Widzisz kogos sławnego czasem w pracy? Ja wyobraźcie sobie widziałam dziś i sie chwile przyglądałam xD jak nagrywali Przepis na życie , nie wiem czy oglądacie ale ja tak . Nagrywali Adamczyka i Ostaszewską na ulicy . Super to wyglądało .
Pytasz czy oglądam "przepis na życie"? No jasne, to mój ulubiony polski serial! Okej, jeden z wielu ulubionych. ;p
Wiesz co, teraz jak jest taka pogoda i w ogóle to raczej żadni 'celebryci' nie zaglądają :P A pracuję od 6.30 do 15, bleah ;p
Widziałam kiedyś pare odc Przepisu na zycie, jak na polski serial całkiem spoko :)
A co do LOCu to też się bardzo zżyłam :D
Oglądałam parę odcinków.
Gdzie Kasia pracujesz? O co chodzi?
Nie macie wrażenia, że strasznie postarzają Chucka jego fryzurą? Jak dziadek wygląda.
ej laski, wybaczcie, ale brat domaga się komputera i muszę lecieć, do jutra ;* i skończyć mi tutaj off top! bo będzie karny jeżyk :D
Nie oglądałaś Superniani? Sadzała tam dzieci za karę jak były niegrzeczne na jakiś określony czas ;p
Chyba było to coś pluszowego, o ile dobrze pamietam ;)
Ja? W sumie byłam na komputerze, trochę, ale bardziej na gg się zagadałam ;p A potem... Cóż, trochę pomagałam robić obiad :)
Sałatki ?
Ja pół dnia sie onudziłam ,a później łaziłam po sklepach i zmęczona teraz jestem.
http://www.newlook.com/shop/womens/shoes/patent-contrast-ballet_224216414
Te jasne to moje butki :)
100 , no bo grosika pani nie miała :) Dużo ładnych bucików tam było i wiele na obcasach :)
Obcasy!!!! AA!;p Za baleriny chyba bym tyle nie dała. Obecnie kocham moje z h&m :)
Właściwie , to też się zastanawiam co mnie pokusiło , no ale chciałam takie stabilniejsze juz na jesień i tak chyba były najtańsze z tych co mi sie podobały
1:0 dla nas !
dopiero teraz wróciłam, bo byłam na meczu u sąsiada razem z tatą :P
Ostatnio mam jakąś manie nie wylogowywania się z filmwebu :/ Zapominam o tym.
Przesuwam. Nie wiem, czy ktoś jeszcze jest... Ja zeszłam tak nagle przez brata, a potem oglądałam film;) Śliczne te buty, ale rzeczywiście trochę drogie jak na baleriny;)
Odpowiadając na pytanie Kasi:
O: No Doubt, ale pod inną nazwą występowali;)
P: Z kim dzieliła pokój Blair w akademiku, studiując na NYU?
Georgina Sparks :) ( chyba dobrze napisałam )
Pierwsza inwestycja Chucka ? Nazwa
O: Victrola? Ten klub, w którym Blair zrobiła mini striptiz:)
P: Który odcinek stanowił retrospekcje z młodości Lily?
Hej Karolina , masz może adres strony , na ktrórej pokazywałaś nam sukienki które ci sie podobały na studniówkę . Były tam fajne rzeczy , które chciałabym jeszcze raz obejrzeć i nie pamiętam adresu .
Dziękuje :) Ja wczoraj zostałam niestety zrzucona przez brata i juz nic wczoraj nie pisałam :/
Ja biedna bez internetu a wy się tak rozpisałyście ;D
Cóż ja dziś ruszam na warszawę więc może czasem wpadnę i coś do was napisze ;]
Pozdrawiam ;*
Dzień dobry, co tam?:) Ja wczoraj musisałam zejsć z komputera, bo brat wrócił do domu ;/
Witaj w klubie uciemiężonych przez brata;)
Dzisiaj to już dociągamy do końca, więc go!;)
To, co zwykle. Czyli będę siedziała przed komputerem, spała, czytała książkę, męczyła koty, a wieczorem coś obejrzę, chyba mam dziś Dekalog V. ;) A ty?
A ja muszę iść do banku odebrać kasę od mamy, potem obiad zrobić, w międzyczasie siedzieć na komputerze, potem wyjść z psem.... No i GG na tvnie ;) Ile masz kotów?;d
Trzy, w tym dwa małe. No może nie takie całkiem małe, ale wciąż nieduże;) I z nimi zawsze próbuję się bawić, choć nie należą do zbytnich pieszczochów, więc bywa ciężko;) Współczuję ci tego codziennego wychodzenia z psem, ja bym chyba nie wytrzymała;)
Nie mają imion:( Miałam w swoim życiu bardzo wiele kotów, ale żaden nie miał imienia, nie wiem właściwie dlaczego tak;)
Proponuję podrasować troszkę nasz LOC, tylko nie bardzo wiem, jak, przychodzi wam coś do głowy?