Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata
Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)
Podobno wraca w tym tygodniu , tak mówiła BAS
Albo po prostu Jak Blair i Aundrey w filmie mówisz na nie kot :)
No mówiłam właśnie zeby coś wymyślić . Tylko nikt nic nie proponuje , a ja sama w sumie tez nie wiem co .
e tam Karolina, źle nie jest, z moim psem muszę wyjść tylko raz dziennie, bo tak to mój tata z nim wychodzi. Ale jednego dnia ja idę, drugiego brat :P
Może wołasz koty tak jak Holly Golightly?:D
W sensie te pytania z GG, tak?
Okej.
P: Jak się nazywa nauczucielka, z którą sypiał Dan?
nie pamietam :(
niech ktos inny odpowie haha. :D
w ogole chyba 2 dni mnie tun ie bylo?1 WTF.. stęsknilam sie starszniee :*
w ogole zauwazyl tu ktos moja nieobecnosc? :D
jakies takie glupie dni mialam, co chwile gdzies i malo seidzielam na necie.
ale juz jestem moje najdroższe ;D
Ja się stęskniłam! To oczywiste, że widziałam, że cie nie ma! Nie pamiętasz jak najpierw to my z twójkę z Alą rozkręcałyśmy tamte off topy? :D
O: Ben Donovan?
P: nazwa autobusu, którym Blair przyjechała do Hamptons na początku 2 sezonu ;p
Przerosło mnie to pytanie;)
Może jakaś inna gra? Ja proponuję alfabet GG, tzn. lecimy po kolei z literkami alfabetu i do każdej dopisujemy skojarzenie z serialu. Tylko dobrze by było, gdyby dwie osoby nie pisały pod rząd. Ja zacznę:
A jak Aaron - czyli chłopak Sereny, syn Cyrusa i artysta;)
B jak Blair - była królowa Constance Billard, bogata, zaręczona z księciem Monako
A tak w ogóle to część :)
F jak Francja - czyli kraj wielu przygód naszych bohaterów i miejsce, w którym poznali się Blair i jej książę;)
I jak Ivy, czyli prawdziwe imię tak zwanej Charlie, obecnie chyba najbardziej tajemniczej postaci GG;)
J jak Jenny, największa hipokrytka w serialu. W jednej chwili stwierdza, że jest lepsza od B, ponad jej intrygi, a zaraz knuje jak by tu zdetronizować ją ...;/
L jak Lily, matka Sereny i Erika, która czasem robi dziwne rzeczy, ale twierdzi, ze dla dobra dziec, haha xD
M jak moda, bez niej GG nie byłoby takie samo;) (Ł opuściłam, bo to polska litera i ciężko coś na nią wymyślić;)
N jak Nate - najprzystojniejsza, ale jednocześnie najnudniejsza postać Plotkary
podoba mi się ta zabawa
(L jak LOC :P)
Peneope- "służka" Blair, nic dodać nic ująć.
Cholera, na L miałam dać LOC! Nie myślę... A Oliwia to ładne imię ;)
Ś jak Śniadanie u Tiffany'ego - jeden z ulubionych filmów Blair z jej ulubioną aktorką w roli głównej;)
T jak Trout (Charlie), tak nazywał się Chuck Bass w opowiadaniu Dana :P
Na nic innego nie umiałam wpaść, choć pewnie wy coś znajdziecie :)
Tripp, Thorpe - pierwsze co mi wpadło do głowy, pewnie jest jeszcze mnóstwo innych, ale ja też mam czasem pustkę w głowie, więc cię nie winię;)
U - jak Upper East Side - ekskluzywna dzielnica Manhatannu, miejsce zamieszkania wielu postaci GG;)
Y jak Yale - uniwersytet, o miejsce w którym ubiegały się Blair i Serena (chyba, że się pomyliłam i to nie ten):)
Dziękuję, nie lubię go :P Ale nie jest tak źle. Miałam mieć....... Konstancja xD
BA! Ja tu jestem, jeszcze chwilę mogę posiedzieć, dopóki brat nie wróci ;p
Dobry pomysł z tą zdradą, ja nie myslę już teraz raczej xD
Hej wam , wróciłam , bo mnie nie było przez pół dnia .
A tak w ogóle to Ala wysłała mi tekst do nowej strony który zredagowała :)
Co u was ?
Jesteśmy tylko dwie? A co robisz? Ja właśnie oglądam Przyjaciół i zaglądam na forum co 5 minut;P
Joey jest genialny, ale jednak wolę Chandlera;) Głosowałaś w ankiecie na tamtym forum w temacie dotyczącym 'Przyjaciół'?
W sumie mozemy polecieć jeszcze raz z tym alfabetem :)
A jak atrakcyjność (Blair i Serena )