PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pojedynek TYTANÓW!!!

Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!

BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!

OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!

OTO nasi TYTANI:

Adriana
Blair
Chuck
Dorota
Erin
Liam
Naomi
Nate
Serena
Teddy
+ DZIKA KARTA: JENNY!

NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK NAJWSPANIALSZYCH!

NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK TYTANÓW!

NIECHAJ POLEJE SIĘ KREW!!!

See U Soon!

jinx_

10pkt. - Blair
9pkt. - Liam
8pkt. - Naomi
7pkt. - Dorota
6pkt. - Silver
5pkt. - Chuck
4pkt. - Nate
3pkt. - Adriana
2pkt. - Teddy
1pkt. - Serena

jinx_

10 pkt. - Jenny
9 pkt. - Ade
8 pkt. - Silver
7 pkt. - Blair
6 pkt. - Serena
5 pkt. - Nate
4 pkt. - Chuck
3 pkt. - Teddy
2 pkt. - Liam
1 pkt. - Dorota

Szmyciek

10. Jenny
9. Silver
8. Naomi
7. Liam
6. Nate
5. Chuck
4. Blair
3. Ade
2. Dorota
1. Serena

To teraz, tak ;D Za dużo się nie zmieniło .. ale może jeden pkt coś znaczy ;D

waniliowo

10pkt. - Jenny
9pkt. - Blair
8pkt. - Liam
7pkt. - Adriana
6pkt. - Dorota
5pkt. - Chuck
4pkt. - Naomi
3pkt. - Serena
2pkt. - Silver
1pkt. - Nate

ocenił(a) serial na 8
kama_sz_14

10. Blair
9. Chuck
8. Jenny
7. Naomi
6. Liam
5. Dorota
4. Nate
3. Teddy
2. Ade
1. Silver

ocenił(a) serial na 10
nancy500

10 pkt. - Jenny
9 pkt. - Blair
8 pkt. - Adriana
7 pkt. - Silver
6 pkt. - Chuck
5 pkt. - Liam
4 pkt. - Nate
3 pkt. - Naomi
2 pkt. - Teddy
1 pkt. - Serena

ocenił(a) serial na 8
CzarnaKocica

10 Silver
9 pkt Chuck
8 pkt Teddy
7 pkt Liam
6 Nate
5 pkt Blair
4 pkt Ade
3 pkt Serena
2 pkt Jenny
1 pkt Naomi

ocenił(a) serial na 7
igorr_dudek

10 - Chuck
9 - Blair
8 - Erin
7 - Ade
6 - Dorota
5 - Nate
4 - Jenny
3 - Liam
2 - Teddy
1 - Naomi

ocenił(a) serial na 10
McDreamy_2

10 Naomi
9 Blair
8 Silver
7 Liam
6 Serena
5 Chuck
4 Adriana
3 Jenny
2 Nate
1 Teddy

amberr1990

10 pkt. - Naomi
9 pkt. - Chuck
8 pkt. - Liam
7 pkt. - Teddy
6 pkt. - Blair
5 pkt. - Silver
4 pkt. - Serena
3 pkt. - Dorota
2 pkt. - Jenny
1 pkt. - Nate

ocenił(a) serial na 6
igorr_dudek

10. Jenny
9. Ade
8. Blair
7. Liam
6. Chuck
5. Dorota
4. Naomi
3. Teddy
2. Nate
1. Silver

ocenił(a) serial na 10
klau

10 Serena
9 Silver
8 Blair
7 Naomi
6 Ade
5 Dorota
4 Teddy
3 Nate
2 Chuck
1 Liam

elenex89

Chłodne Kalkulacje i IMMORTAL SILVER...

Czwartek. W tej grze, tego dnia będę informował Was, drodzy moi o tym komu w danym tygodniu wiedzie się znakomicie, jak i o tym kto powinien zacząć martwić sie weekendową dogrywką. Co najważniejsze, będziecie dowiadywać się kto w danym tygodniu jest NIETYKALNY! Kto wywałczył w środe najwięcej punktów i nieważne jak bardzo byście tego chcieli - nie może w danym tygodniu opuścić gry! Kto jest NIEŚMIERTELNY?!

Cóż, niezbyt dyskretny nagłówek nie pomaga w budowaniu napięcia, więc nie ma sensu przynudzać!
Pierwszą NIEŚMIERTELNOŚĆ wywalczyła SILVER!!!

Sreberko w środe uzyskało 253punkty zostawiając pozostałych w tyle...

Tak, Silver nie musi sie juz martwić o jutrzejsze wyniki. Podobnie jak sześć innych osób.

Bowiem walka o nominacje rozegra się pomiędzy czterema osobami. I tylko jedna z nich odetchnie jutro z ulgą! Pozostałe trzy stoczą bój o godność! Nie ma chyba nic gorszego niż opuścić POJEDYNEK TYTANÓW jako pierwszy! Cóż, niedzielne ofiary będą 2 - może będzie im raźniej PRZEGRYWAĆ WSZYSTKO!

Kto nie miał tyle szczęścia co Silver?

Dorota, mimo rewelacyjnego odcinka, fani Little J. chcą za wszelką cenę pokazać, jak wielkim błędem był brak ich ulubienicy w pierwszej piątce G.G.

Teddy

Nate, znów zaczyna słabo! Czy i tym razem sie rozkręci na tyle by trafić do finału?

I chyba coś, czego nikt się nie spodziewał, lub wręcz przeciwnie, co było z góry ukartowane...

NAOMI, zwyciężczyni GRY 90210!

Cóż, myślałem że ta gra zacznie wszystko od nowa! Że każdy z nich będzie miał nową, czystą kartę! Jak zwykle pomyliłem się! Znów mamy powtórke z rozrywki! Tym razem od samego początku! Znów Walka toczy się jakby tylko pomiędzy Adrianną i NAomi, a inni uczestnicy się zupełnie nie liczą! Noo, może poza Jenny, której fani za wszelką cenę chcą sie zrehabilitować za porażkę w poprzedniej grze!

ZAWIODŁEM SIĘ NA WAS! Wciąż nie potraficie grać dla przyjemności, nie tworząc CHŁODNYCH KALKULACJI! Bo jak inaczej wytłumaczyc to, że każdy, u kogo na pierwszym miejscu jest Ade lub Jenny, już nawet nie musze patrzeć kogo brakuje na liście - Zwykle jest to Naomi, czasem jest to jeden punkt! Podobnie działa to w drugą stronę, chociaż u Fanów N. widać mały postęp - zdarzają sie i 4, czy 5 punktów dla Adriany czy Jen. Nie wmówicie mi że będąc fanami danego serialu, tak bardzo nienawidzicie jakiś bohaterów. Rozumiem, że pozostał niesmak, uprzedzenie po poprzedniej grze! ALe błagam! Nie pogłebiajmy tego!

Jak widać fani Ade i Jenny są póki co znacznie skuteczniejsi w swoich kalkulacjach! Obie Panie wiodą prym w tym tygodniu, natomiast Naomi prawdopodobnie będzie zagrożona...

Czy tak zostanie?
Komu z tej czwórki jutro ulży, a kto już w pierwszym tygodniu przeżyje wstrząsające emocje?

WY MI POWIEDZCIE - SWOIMI GŁOSAMI!

P.S.
Głos użytkownika JUCHA91 z 14 kwietnia jest NIEWAŻNY!!! Punkty od 10-6 przyznał on/ona bowiem wyłacznie bohaterom jednego serialu, czyli został ZŁAMANY REGULAMIN! Proszę zwracać na to uwagę!!!

Do Mariooo: myślę, że jeśli reszta zespołu nie ma nic przeciwko, to możemy uznać to za głos z następnego dnia! W drodze wyjątku oczywiscie!

A Zespół proszę o informowanie mnie prZed piątkowymi wynikami, jeśli zauważyliśie jakieś przypadki łamania regulaminu, podwójne głosy lub macie jakieś podejrzenia...

SEE U SOON!

ocenił(a) serial na 8
igorr_dudek

10. Blair
9. Chuck
8. Jenny
7. Naomi
6. Liam
5. Dorota
4. Nate
3. Teddy
2. Ade
1. Serena

ocenił(a) serial na 10
nancy500

10 pkt. - Jenny
9 pkt. - Blair
8 pkt. - Adriana
7 pkt. - Silver
6 pkt. - Chuck
5 pkt. - Liam
4 pkt. - Nate
3 pkt. - Naomi
2 pkt. - Teddy
1 pkt. - Serena

Hmm.. ja po prostu nie przepadam za Naomi i nie ma to żadnego związku z Adrianą i Jenny..

ocenił(a) serial na 10
CzarnaKocica

10-Naomi

9-Serena

8-Liam

7-Adriana

6-Chuck

5-Silver

4-Blair

3-Teddy

2-Jenny

1-Dorota

hot_virgin

10 pkt. - Blair
9 pkt. - Dorota
8 pkt. - Naomi
7 pkt. - Adrianna
6 pkt. - Chuck
5 pkt. - Nate
4 pkt. - Liam
3 pkt. - Teddy
2 pkt - Silver
1 pkt. - Serena

jinx_

10pkt. - Jenny
9pkt. - Blair
8pkt. - Liam
7pkt. - Adriana
6pkt. - Dorota
5pkt. - Chuck
4pkt. - Naomi
3pkt. - Serena
2pkt. - Silver
1pkt. - Nate

kama_sz_14

10pkt. - Blair
9pkt. - Naomi
8pkt. - Liam
7pkt. - Dorota
6pkt. - Nate
5pkt. - Chuck
4pkt. - Silver
3pkt. - Teddy
2pkt. - Adriana
1pkt. - Serena

kama_07

10. Jennifer
9. Nathaniel
8. Naomi
7. Liam
6. Charles
5. Blair
4. Serena
3. Adriana
2. Dorota
1. Silver

To tak, Silver daje 1 pkt bo i tak nic to nie zmieni ;D Uwielbiam ją ale niech inni mają więcej. Żadnego pkt nie dam Teddy'emu bo go nienawidzę ! ;P <hahaha> Z uwagi, że uwielbiam Little J. Serena zawsze jest u mnie nisko ;D Takie życie .. ;]

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

...jeśli ktoś nie przepada za Naomi czy Adrianą to nie daje jej punktów tak? to jest bardzo normalne jak dla mnie.

10 pkt. - Jenny
9 pkt. - Ade
8 pkt. - Serena
7 pkt. - Liam
6 pkt. - Nate
5 pkt. - Blair
4 pkt. - Chuck
3 pkt. - Dorota
2 pkt. - Teddy
1 pkt. - Naomi

agniecha_89

10 - Naomi
9 - Silver
8 - Chuck
7 - Blair
6 - Serena
5 - Teddy
4 - Liam
3 - Jenny
2 - Nate
1 - Dorota

igorr_dudek

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale z mnie łoś xd

10p.Serena
9p.Nate
8p.Blair
7p.Chuck
6p.Adriana
5p.Liam
4p.Erin
3p.Naomi
2p.Dorota
1p.Jenny

ocenił(a) serial na 10
alkamb

10p.Blair
9p.Chuck
8p.Naomi
7p.Dan
6p.Dorota
5p.Adriana
4p.Liam
3p.Erin
2p.Nate
1p.Jenny

ocenił(a) serial na 10
gosiula_baby

gosiula_baby popraw glosy bo nie beda brane pod uwage, Dan nie bierze udzialu w tej grze. I prosze pamietac: "Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!"

elenex89

10pkt naomi
9pkt blair
8pkt seren
7pkt liam
6pkt teddy
5pkt silver
4pkt dorota
3pkt chuck
2pkt jenny
1pkt nate

Głosy alkamb nie są brane pod uwagę bo w pierwszej piątce była tylko jedna osoba z 90210

ocenił(a) serial na 10
elenex89

No dobra dziś najwięcej dla Blair.

10 - Blair
9 - Jenny
8 - Naomi
7 - Chuck
6 - Teddy
5 - Serena
4 - Liam
3 - Dorota
2 - Ade
1 - Nate

weronelka

10 - Naomi
9 - Blair
8 - Erin
7 - Chuck
6 - Dorota
5 - Nate
4 - Jenny
3 - Liam
2 - Teddy
1 - Ade

ocenił(a) serial na 10
amelia8

10p Naomi
9p Liam
8p Silver
7p Serena
6p Blair
5p Adriana
4p Jeny
3p Chuck
2p Nate
1p Teddy

igorr_dudek

10pkt Naomi
9pkt Blair
8pkt Silver
7pkt Liam
6pkt Serena
5pkt Teddy
4pkt Adriana
3pkt Dorota
2pkt Nate
1pkt Chuck

Ostatnie minuty na głosowanie!

Niedługo WYNIKI!!!

igorr_dudek

PIERWSZE PUNKTY ZA PŁOTY...

Nie mam za wiele czasu, więc dziś będę się bardzo streszaczał! Pierwsza trójka jest dla mnie osobiście dość zaskakująca. Może nie pierwsze miejsce, ale dwa kolejne na podium to już lekki szok...

1. Adriana - 1134pkt!!!
2. Jenny - 1042pkt
3. Silver - 1036pkt NIESMIERTELNA!!!

Tak, Silver jest w tym tygodniu NIEŚMIERTELNA, co oznacza, że niezależnie od tego ile punktów by zdobyła, nie mogła być zagrozona! Oczywiście nie groziło jej to ale jednak! Owa nieśmiertelnośc wywołał wiele kontrowersji! Boże Ade i Jenny miały wiecej pkt od początku gry... PRAWDA! Jednak w przypadku NIESMIERTELNOŚCI brane są pod uwagę WYŁACZNIE PUNKTY ZE ŚRODY!!! A wtedy najwięcej punktów zdobyła Silver!

Zaskoczyła mnie Jenny na drugim. W końcu Little J. wywalczyła sobie Dziką Kartę i tylko dzięki niej jest wśród ELITY! Zobaczymy czy to tylko jednotygodniowa rehabilitacja, czy może rośnie nam poważna kandydatka do zwycietwa w POJEDYNKU TYTANÓW!

4. Blair - 959pkt
5. Liam - 953pkt

JAk widać tylko trzem paniom udało się przekroczyć 1000pkt! Blair i Liam podobna liczba punktów. Co się stało z blaskiem Królowej B? Dotoąd niepokonana, musi się czuć bardzo nieswojo, upokorzona czwartym miejscem! Czyżby, podobnie jak w serialu, Jenny na dobre odebrała jej KORONĘ? To pokaża kolejne tygodnie...

6. Serena - 877pkt
7. Chuck - 866pkt

Powiem szczerze, że powywracaliście wszystkie wyniki do góry nogami! Chuck Bass na 7?! To się w głowie nie mieści!

A ostatnie bezpieczne miejsce dlaaaaaaaaaa:

8. Naomi - 737pkt

Tak, zwycięzczyni gry na ulubionego bohatera 90210, w pierwszej rundzie nowej gry leeeedwo, ledwooo zipie! Cudem prześlizgneła się i uniknęła bardzo trudnej nominacji! Początek tygodnia był dla N. TRAGICZNY! Bardzo wiele nadrobiła dziś!

Kto więc jest zagrozony?

Tu raczej nie ma niespodzianek, większość się tego spodziewała:

9. Teddy - 667pkt
10. Dorota - 644pkt
11. Nate - 575pkt

Toooo będzie ciężka decyzja, gdyż z całej trójki już w niedziele będą musiały opuścic nas AŻ DWIE POSTACI!!!

Kto to bedzie?

Dla kogo Pojedynek Tytanów zakończy się na tarczy i to zaledwie po siedmiu dniach?

WY MI POWIEDZCIE!

Od PÓŁNOCY do NIEDZIELI do 22.00 wpisujemy imię jednej postaci, która powinna POZOSTAĆ W GRZE!!!

Mile widziane uzasadnienia!

GŁOSUJCIE!!!

igorr_dudek

PRZYPOMINAM, ŻE W CZASIE CAŁEJ DOGRYWKI Z JEDNEGO KONTA ODDAJEMY JEDEN GŁOS!!!

Radzę więc dobrze sie zastanowić nad swoim cennym głosem!

igorr_dudek

Jak dla mnie powinna zostać DOROTA... głównie za ostatni odcinek ;)

Teddy jest mi kompletnie obojętny, a Nate - mimo, że go lubię nie jest najciekawszą postacią Plotkary xD

jinx_

Nathaniel .

Nie będzie to Teddy, ponieważ jak już wcześniej kilka razy wspomniałam, nienawidzę go . ;P

waniliowo

Dorota ;)

kama_sz_14

Teddy

No i autor nie odpowiedział na moje pytanie czy w finale będą brane pod uwagę wszystkie głosy czy tylko z tygodnia finałowego???
Powiedz teraz żeby później nie było kłótni że powinny czy nie powinny

_anula11

Adriana

10 Jenny
9 Dorota
8 Nate
7 Blair
6 Chuck
5 Serena
4 Naomi
3 Erin
2 Teddy
1 Liam

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

Powinien zostać NATE.
Teddy jest nudny, a Dorota jest postacią drugoplanową.
A Adrianna wygrywa, przykrto mi to mówić, ale przez to, ze wcześniej była wojna Naomi-Adrianna. I nawet jak Blair nie wygra, wszyscy którzy oglądają GG wiedzą, że królowa jest tylko jedna, a żadna Adrianna, Silver, czy Jenny nie dorasta jej do pięt.

ocenił(a) serial na 7
nancy500

Dorota - odzywał się we mnie patriotyzm :)) Sceny z nią są przezabawne ;D

Ach..szkoda mi Nate'a, ach czemu, ach czemu muszą odpaść 2 postacie?? (pytanie retoryczne):P

McDreamy_2

Nate powinien zostać! (szkoda mi Doroty a Teddy'ego nie mogę znieść, wkurza mnie w nim dosłownie WSZYSTKO więc niech spada!)

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

10 Nate
9 Dorota
8 Jenny
7 Blair
6 Serena
5 Naomi
4 Erin
3 Chuck
2 Liam
1 Teddy

sudi2

Do Hmm_Ciastko i Sudi2 .. czy wy nie rozumiecie zasad ? Jeżeli nie to cofnijcie o stronę, czy ile tam potrzeba i przaczytajcie, albo wystarczy zapytać . teraz przez weekend głosujemy na osobę, która ma zostać z pośród 3 nominowanych do odpadnięcia . Czyli albo na Teddy'ego, Nate'a albo Dorotę . Przecież wcześniej jest to napisane .

igorr_dudek

Nate. Dorota jest fajna ale jest postacią drugoplanową a jak wole Nata, a za Teddy'm nie przepadam.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Dorota

little_bittersweet

No to Nate. Sorry

za krótki............

ocenił(a) serial na 10
Hmm_Ciastko

Dorota!;)
jak dla mnie ostatni odcinek był świetny dzięki niej;D te teksty po polsku i to jak się bawiła bronią..rozbrajające;p

ocenił(a) serial na 10
asia13a

Nate, Nate, Nate.
Muuusi zostać w grze.

lollie

Myślę że Teddy powinien zostać

ocenił(a) serial na 10
beverly1

TEDDY

hot_virgin

Ojej gra już się tydzień temu rozpoczęła a ja nie zauważyłam:(
Teddy