>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
Jest 3.31 nad ranem, gdy zaczynam do Was pisać! Ledwie żyje i literki mi sie mieszają wiec badzcie wyrozumiali...
Pisze o tak późnej porze, gdyż mam chwilowo młyn, poza tym za jakies 5-6 godzin jade w góry =P Wiąże sie to z tym, że w tym tygodniu O LOSIE ZAGROZONYCH DECYDUJECIE DO PONIEDZIAŁKU, bo wtedy wracam - Taki jeden dzień ekstra - mam nadzieje, że mi wybaczycie, ale siła wyższa...
To tyle spraw organizacyjnych!
Wyniki:
To, co zrobiła w tym tygodniu Blair, to jest coś niezwykłego! W pierwszym tygodniu Królowa zdobyła "skromne" 35 pkt, w drugim już 69pkt. Trzeci tydzień zakończyła wynikiem 83pkt a w tym tygodniu, jako pierwsza z GG przekroczyła setke, zdobywając całe 119 pkt! UKŁONY!!!
Wyglada na to, że fani Chucka najwyraźniej o nim zapomnieli w tym tygodniu! Przynajmniej niektórzy. Chuck zdobył "skromne" 78pkt, co i tak dało mu 2 miejsce!
1. Blair - 119pkt!!!
2. Chuck - 78pkt
Po fenomenalnym początku tygodnia Serena niestety nie zdołała utrzymać formy do końca. Wynik 60pkt, coprawda przyzwoity, ale jej fani, wśród nich zwykły autor niniejszego tekstu, moga czuć niedosyt. Stać Cie na wiecej S.!!!
Pierwszą piątke jak zwykle uzupełniają mała J i Nathaniel. Punkty bez rewelacji...
3. Serena - 60pkt
4. Jenny - 46pkt
5. Nate - 42pkt
Zaskoczeniem jest nasza ulubiona DOROOOŁDA. Całkiem nieźle jej w tym tygodniu poszło.
Lily znów, na ostatnim bezpiecznym miejscu. Fart to fart, jednak pamietajcie, w końcu i na Lily przyjdzie pora...
6. Dorota - 32pkt
7. Lily - 22pkt
Ooo prosze! Czyżby "Dzizzzus" zapomniał o swojej ulubionej Bitch w tym tygodniu? Wyglada na to G. jest zagrozona w tym tygodniu! I to nie z byle kim! Przystojny (jak na swój wiek) Rufus wykosił już w końcu z gry Erica i Dana...
8. Georgina - 16pkt
9. Rufus - 16pkt
Czy Georgina bedzie jego kolejną ofiarą? Czy może poskromi w końcu tego Gladiatora?!
Wy mi powiedzcie swoimi głosami!!!
Przypominam - głosujemy DO PONIEDZIAŁKU!!!
Rufus --> "bo Bitch nie może odpaść! Jescze NIE!!!" jestem tego samego zdania ;)
Georgina musi odpasc Georgina musi odpasc Georgina musi odpasc Georgina musi odpasc Georgina musi odpasc Georgina musi odpasc
los Rufusa jest juz przesadzony;) Moim zdaniem powinna odpasc Georgina bo juz od jakiegos czasu nie pojawia sie w serialu;)