>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
52% - 48%
Rufus, niezrównany pogromca, który znów pokonał kolejną biedną ofiare!!! Tak, tak Lily odpada i nic juz tego nie zmieni!
Najbardziej mi sie podoba pewne zjawisko, które zauważyłem juz przy poprzednich pojedynkach Rufusa:
Mianowicie - Głosuje na Lily, bo wiem że i tak Rufus wyleci...
aaa i jeszcze jedno - Nieśmiertelne WYRÓWNYWANIE SZANS!!!
Cytując Super-nianie: ŹLEEEE, ŹLEEEEE, ŹLEEE!!!
Może następnym razem unikniecie takich błedów, a tymczasem oficjalnie:
Stosunkiem głosów 52% do 48% odpada LILY!!!
Good Bye L. - widać dziś przyszła na ciebie pora...
Zaczynamy nowy tydzien:
BLAIR
CHUCK
DOROTA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
GŁOSUJCIE!!!
p.s. coraz mniej uczestników - głosujcie tak jak podpowiada wam sumienie, a nie na zasadzie: ONA/ON I TAK DOSTANIE GŁOSY OD INNYCH!!!
3pkt Serena ;)
2pkt Nate ;)
1pkt Dorotka ;)
P.S igor_dude k zapomniałeś usunac z listy do glosowania Lily ;)
Oczywiscie tak powinna wygladać lista:
BLAIR
CHUCK
DOROTA
JENNY
NATE
RUFUS
SERENA
A przy okazji moje głosy:
3pkt SERENA - fajna postać, niejednoznaczna
2pkt DOROTA - z nadzieją że bedzie jej wiecej w nowych odcinkach
1pkt NATE - Zwyczajny, nie przegiety...
3 pkt - Serena.
2 pkt - Jenny ( obejrzałam wczoraj po raz setny pokaz jej ciuchów, normalnie ah i oh.)
1 pkt - Nate
3 pkt - Chuck ( bo to Chuck )
2 pkt - Blair ( bo mi sie podobała ta scena kiedy Dan jej powiedział o wypadku S. )
1 pkt - Nate ( ładny ma chłop cios :P)
3pkt Serena ;)
2pkt Nate ;)
1pkt Dorota ;)
Ja nigdy nie glosuje na Blair i Chucka bo wiem ze oni i tak bedą mieli pelno głosów ;P
3pkt. Jenny - wkońcu następczyni królowej B.
2pkt. Blair - królowa wciąż u władzy
1pkt. Dorota - bo Blair bez niej to już nie to samo