PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak w temacie:D I czy ktoś, wie kiedy pojawią się napisy?

ocenił(a) serial na 7
deficiente

No wlasnie tez mnie to zastanowilo, ale moze to jest po prostu ktos bardzo podobny do niej.
Co do odcinka, bardzo na plus, najlepszy z calego sezonu. Jest szansa na zadowalajace zakonczenie.
Nie rozumiem czemu kazdy sie czepia tego dana? Bo on wlasciwie zrobil? Napisal prawde, wylacznie prawde, widocznie ona boli najbardziej. Jedynie mozna mu zarzucic, ze wykorzystal przy tym serene, co bylo niepotrzebne.

ocenił(a) serial na 2
zlo_i_ciastka

Jak się tak dłużej nad tym zastanawiam, to nie wiem, czy Dan przypadkiem nie chciał upewnić się, jaka jest Serena i z tego powodu do niej wrócił. Dlatego napisał dwie historie, obie wysłał i tylko czekał, jak się dalej sprawy potoczą. Potem Serena zaprosiła Stevena i D. chyba zdał sobie sprawę, że S. w ogóle się nie zmieniła. Czy ją wykorzystał? Po części na pewno... Ale wystarczy spojrzeć na poczynania Sereny... Steven ledwo ją rzucił, a ona już zaczyna flirtować z Danem (chociaż dopiero co miała przyjąć oświadczyny od kogoś innego!) i niedługo później twierdzi, że nadal go kocha. Kiedy z Danem się pochrzaniło... co robi? Dzwoni do Stevena, który wcześniej dał jej do zrozumienia, że chciałby do niej wrócić!

ocenił(a) serial na 7
ejmisrejmi

No tak, moze i wrocil do niej, bo chcial upewnic sie jaka jest (choc po takim czasie znajomosci powinien to wiedziec). Ale pomijajac juz to, serena zaprosila stevena, ale wlasciwie co z tego? W tym serialu bylo juz tyle par, ze naprawde zaproszenie swojego eks na przyjecie nie wydaje mi sie czyms strasznym. Jak dla mnie szukal tylko pretekstu po rozmowie z ojcem.
Co do sereny masz racje, dla niej kazdy zwiazek to wielka, jedyna, wieczna milosc. Wedlug mnie ma straszna potrzebe bycia kochana, moze wynika to z jej dziecinstwa, nie wiem.
Bardziej mi chodzilo o to, ze dan wykorzystujac serene postapil jak ci, ktorymi gardzi, ktorych opisal w ksiazce, jako cynicznych, zepsutych. Upodobnil sie do nich.

ocenił(a) serial na 2
zlo_i_ciastka

Ja po prostu jeszcze staram się znaleźć jakieś logiczne wytłumaczenie postępowania bohaterów :D Chociaż chyba akurat w GG nie ma już co doszukiwać się logiki...

ocenił(a) serial na 9
deficiente

Macie tą scenę gdzieś z portretem? :o

ocenił(a) serial na 7
malwibak

Kolo 9:20

ocenił(a) serial na 9
zlo_i_ciastka

To nie ona :) nawet nie jest podobna :D

ocenił(a) serial na 10
malwibak

Też uważam, ze to nie ona. Z resztą, po co miałaby tam wisieć?

ocenił(a) serial na 9
Tibby1996

na pamiątkę jej pierwszego razu? :D nie no, żarcik. To nie ona :D

ocenił(a) serial na 7
malwibak

Mam przeczucie, że Lily zginie...

ocenił(a) serial na 10
umc__

mi się wydaje, że jak ktoś już ma ginąć to uśmiercą Nate'a.

ocenił(a) serial na 10
umc__

Lily nie zginie, bo widać ją w 10 odcinku na lubie Sereny i Dana, na zdjęciach z Erickiem, Jenny i Rufusem :D

ocenił(a) serial na 10
deficiente

To portret jakiejś harcerki, czy skautki...w którymś odcinku chyba jak Rufus przeprowadzał się do Lily, Erick powiedział, że nie chce spać pod obrazem tej "przerażającej skautki w pokoju Chucka" czy coś w tym stylu...

http://g-cdn.apartmenttherapy.com/1233885/gossip1_rect540.jpg

ocenił(a) serial na 8
maarzenaah

Wygląda trochę jak Billie Paper :D

ocenił(a) serial na 8
kaayaa

*Piper :D

ocenił(a) serial na 10
Fenty_Fun

jakie to okropne. Ten odcinek był taki fajny, szkoda, że zrobili tak denny odc 9... Aż się boję finału...