zdjęcia:
http://www.tvovermind.com/gossip-girl/gossip-girl-photo-preview-season-5-episode -18?f=1
Blair wygląda znów nieziemsko:)
Co jak co ale Georgina moim zdaniem powinna odpuścić Danowi. Przecież on przyjął ją z otwartymi rękoma gdy była w ciąży, opiekował się nią i dzieckiem, uznał dziecko za swoje po czym został sam ze złamanym sercem gdy prawda wyszła na jaw. Dla mnie to największe świństwo jakie G zrobiła w tym serialu. Mogła by okazać chociaż odrobinę wdzięczności i pomóc Danowi. Ma tyle asów w rękawie, że nie powinno to być dla niej problemem. Za co ona ma się na nim mścić?
ja mam nadzieje ze blair wreszcie wybije sobie z glowy tego beznadziejnego nudnego jak flaki z olejem dana i wroci do chucka
Mógłby wreszcie kopnąć Blair w cztery litery i wziąć się za siebie, z tym się zgodzę :P I... zawsze sądziłam, że będę ostatnią osobą, która to powie, ale mogłaby wrócić ta prostytutka z Pragi (czy gdziekolwiek on ją tam wynalazł) - nie mówię, że na stałe, ale chociaż na trochę :D
yhyym - tłumacz sobie to wszystko jak chcesz - nie mam zamiaru wchodzic w polemikę, jestem tylko w szoku ze ktoś z ofiary próbuje robic oprawcę
OMG !
http://www.youtube.com/watch?v=s-uB_yOWmIA&feature=player_embedded
Filmik producentów
dokładnie hahah i Blair "oooomg" :P nie mogę się doczekać :)
za długa przerwa była
zapraszam na bloga, troche o serialach : http://iknoweverythingbitches.blogspot.com/
Ja się zastanawiam czy Lily nie jest zła bo wie ze Chuck bardzo kocha Blair a ona teraz z jej drugim "synem" waffluje jak to mówią fani Dair ostatnio :P
Dlaczego mialaby dyskryminowac jednego ze swoich synkow? ;P przeciez teoretycznie powinna byc teraz kochajaca macoszka dla obu ;D
A no rzeczywiście, zapomniałem o Serenie :P Serena, Chuck ... ciekawe czy Lily to jakoś skomentuje albo zrobi awanturę Danowi :P Śmieszne jest porównanie z Rufusem, który wyglądał na zwchwyconego i trochę nawet podnieconego:P A Dan ...jakby mu gały z orbit miały wyskoczyc, taki szok ze zapomniał ze rodzice są w mieszkaniu. Tak czy inaczej Lily będzie miała fajną synową .... a Blair teściową :D
Dobrze ze wątek Chucka będzie weselszy. I ze Lily próbuje idzyskac majątek.
Padłam. Erik, Serena, Dan, Chuck są dziećmi Lily. Gdyby Blair wyszła za Dana, pewnie mówiłaby do niej mamo. :D Może powinni zmienić nazwę serialu na "Wszystkie dzieci Lily". Nate się nie liczy, bo i tak jest wszędzie na doczepkę.
A Chuck? Mówią ze jest samotny i bez rodziny a patrz jakie ma duze rodzeństwo: brat Dan, Eric, Scott, siostra Serena, Jenny + Lola :D
O czekaj, czekaj. Do dzieci Lily zaliczają się jeszcze Scott i Jenny. Jak mogła o nich zapomnieć. Chyba zadziałał mechanizm wyparcia wg Freuda, bo tak ich nie lubiłam. :D Chuck ma przecież jeszcze matkę (zakładam, ze jest nią ta kobiecina zakochana w Jacku), no i wujaszka.
No właśnie .... Księżniczka Anna zrezygnowala z miłości by wypełnic swoje obowiązki:/ Tak bardzo się od dawna obawiałem ze jak DB będą chcieli uciec to do Rzymu .. :( Pewnie w finale sezonu 5 Blair będzie czuła się zobowiązana i wróci do Chucka. DB planują podróż w 5x23, Blair martwi się o stan Chucka. A w 5x24 jest niby scena szpitalna jak Blair obwinia się o coś.
Aaaa to w takiej kolejnosci .... Mysle, ze dopoki nie potwierdza tego, ze nikt nie umiera moge spokojnie liczyc na "romans" z ESB ;P
No i jesli Blair ma wrocic do Chucka tylko dlatego, ze poczuje sie zobowiazana to moze sobie wracac ;P to zostawia Dair otwarta furtke na przyszly sezon. Gorzej jak zobaczymy kolejny odgrzewany kotlet w postaci wybuchu uczuc Chair na dachu wiezowca :/ czy tez przy szpitalnym lozku ;P
Znaczy też chyba wolę by dali DB jakąś przeszkodę w finale i ich rozdzielili niz gdyby miała Blair z niepewnymi uczuciami być przy Danie. Ciekwe co z tą sceną na dachu - nie sądzię ze wtedy odzyją uczucia...mam nadzieję. A moze tu padnie dialog który cię zadowoli:P
Chuck: Czy mam skoczyć?
Blair: YES (bo mają paśc te słowa w finale) he he he
Ahahahaah, padlam ;P wszystko sie zgadza, potem Blair bedzie sie obwiniac, ze powiedziala YES ;D w koncu nie sadzila, ze jej poslucha ;) Gorzej jak dialog bedzie wygladal nastepujaco:
Chuck: Will You marry me?
Blair: YES ...
Wtedy to ja skacze z ESB ;P
Ja myślę (tak na poważnie) to mogą wcisnąć taki melodramatyczny kit:
Wszystko jest pieknie między DB, juz sobie jadą do Rzymu ale wiadomośc ze Chuck zrobił sobie krzywdę. Jadą do szpitala, Blair zaczyna się obwiniać - Dan ją uspokaja i pociesza, zasypia. Jednak to nie koniec, Blair się budzi i widzi zmarnowanego Chucka i myśli ze to jej zachowanie tak go zrujnowało. Dlatego tez postanawia sobie iz nigdy go więcej nie skrzywdzi. Zrywa z Danem(mimo iz go kocha), bo wie ze jest wystarczająco silny by znieśc rozstanie. Idzie do pokoju szpitalnego i oświadcza się Chuckowi - ten nie spodziewa się tego ale mówi Yes. Dan jest podłamany, przyjmuje propozycję zawodową wyjazdu do Rzymu i wyjezdża. Następny sezon rozpoczyna się sporym przeskokiem czasowym.
Nieeee ;( nie zniose kolejnych przygotowan do slubu przez nastepne pol sezonu .... o ile to nie jest slub Dair oczywiscie ;P
Chce juz final! Mam dosc spekulacji ... wykoncza mnie nerwowo ;)
Jest jeszcze sprawa pamiętnika Blair:/ Serena su***ka jest teraz GG i to ona blasty zamieszcza. Georgina przesłala jej laptopa. Ma być cos ujawnione z tego pamiętnika - pewnie o Danie albo o Chucku, co tez będzie miało dramatyczne skutki. Albo będzie napisane tam coś wspaniałego o Danie i przerobią to tak by wyglądało ze pisała o Chucku. Albo zamieszczą stare wpisy o Danie albo Chucku z nową datą. Takie moje przypuszczenia.
nieeeeeee, jeśli Blair ma wracać do Chucka tylko z powoda zobowiązania albo z litości, to już wolę by nigdy do siebie nie wracali :/
Zauważyłeś jak Blair promienieje? Pewnie jest troszeczkę wstawiona w końcowej scenie ale i tak! Śmieszy mnie tylko cała historia z paniami Rhodes. Teraz pewnie z odcinka na odcinek będą sobie skakać do gardeł, dojdzie jeszcze wredna Serena i będziemy mieć tyle jadu jak jeszcze nigdy w tym serialu. Nie wiem czy to dobry kierunek. Cieszę się tylko na Dair :) Dan odkryje w sobie drugie ja :))
http://www.springboardplatform.com/mediaplayer/springboard/mediaplayer.swf?confi g=%7b%22externalConfiguration%22:%22http://spoilertv.springboardplatform.com/sup erconfig/sotv036.js%22,%22playlist%22:%22http://cms.springboard.gorillanation.co m/xml_feeds_advanced/index/677/rss3/463169/%22%7d
He he he - pamiętam kiedyś dyskusję jak niektórzy nie mogli sobie wyobrazić sceny seksu Blair z kimś innym niz Chuck, a zwłaszcza nie z Danem. I ze mówili ze zwymiotują jak dojdzie do tego, ciekawe co teraz napiszą jak juz będzie wyemitowany odcinek?:P
Jakbyś powiedział mi podczas emisji 1-2 sezonu, że Blair będzie uprawiać sex z Danem z własnej, nieprzymuszonej woli, udusiłabym się ze śmiechu.
Tyle ze ta dyskusja była gdzieś koło walentynkowego odcinka :P kiedy juz wszyscy powinni zdawać sobie sprawę co się kroi :D
Ale nie tylko Blair lubi zaprzeczenie :P
Blair 4x11 "just follow my lead humphrey you're used to doing that "
Swoją drogą zauważacie ze na zmianę ciuchy Blair są kolorystyczne dobrane albo do Dana albo Chucka albo obu :P Jak nie kolor w kolor to na zasadzie pasujących do siebie kontrastowych.
Ja tylko zauważyłam, że w scenie w windzie Blair ma na sobie rajstopy :) Trochę ciężko będzie... tak się czepiam szczegółów :D
Miałem nadzieję na ilość nagości jaka była w scenach z Natem.... ale jest jeszcze kilka odcinków :D ....
A to rajstopy czy ponczochy:P ? Poza tym moze jej je zerwie :D he he he albo zrobi dziurę :P lol
O pończochach nie pomyślałam :) Dla mnie to jeszcze trochę nierealne. Dotrze do mnie jak zobaczę odcinek ale mam nadzieję, że nie zrobią z tego filmu familijnego. Nie spodziewam się scen jak HBO ale trochę nagości by się przydało bo inaczej będzie to mało realistyczne i fani Chair wytoczą kolejną kampanie.
Pamiętam Czystą Krew - tam to były sceny :D heh he Ale akurat fani Chair nie mają co pyskowac, jak największą miłością Chucka są pidżamki i szlafroczki i nigdy nic nie bylo widać.:P
Możemy sobie niestety pomarzyć tylko o takich scenach :( Jak obserwuje co się dzieje na tumblr to jestem w stanie uwierzyć we wszystko. Ludzie grożą sobie śmiercią za faworyzowanie Dair lub Chair. Sama jestem zwolenniczką Dair ale nikomu nie narzucam swojej opinii a tym bardziej nie będę kogoś przekonywać że jest w błędzie. To tylko serial i ma służyć dobrej zabawie, możemy sobie o tym podyskutować i tyle :)
Ja bym tylko wolała, żeby Penna podciągnęli trochę fizycznie bo jak na razie wygląda na wygłodzonego i jak dla mnie na chorego. Nie rozumiem czemu nikt nie wymusi na nim odpowiedniej prezencji. Przecież to aktor i w jego zawód jest wpisany atrakcyjny wygląd.