PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108199
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

zdjęcia:
http://www.tvovermind.com/gossip-girl/gossip-girl-photo-preview-season-5-episode -18?f=1

Blair wygląda znów nieziemsko:)

spacedementia

Chyba ogladam to juz tylko dla Dair :) "Elevator scene" - boskie! Usmiechalam sie sama do siebie podczas tej sceny ;P Ale najfajniejszy byl ten "kopniak pod stolem" :D hahaha

Nate nareszcie nie trzymal tylko plaszcza w dwoch scenach, ale w koncu prowadzil z paroma osobami jakis sensowny dialog ;D I Chuck mnie nie irytowal, a to juz duzo jesli o mnie chodzi! Czekalam na taki odcinek od dluzszego czasu ;) Jack to fajna postac, lubie ogladac sceny z Nim :)

Co do tego sztucznego i przerazliwie irytujacego glosu Ed'a to powinni cos z tym zrobic ;P szkoda, ze Ed nie moze mowic ze swoim naturalnym akcentem ;) Moze jak Chuck juz skoczy to w 6 sezonie pojawi sie brat blizniak Chucka, ktory jakims trafem wychowal sie w Londynie i bedzie mowil z Brytyjskim akcentem? :D:D:D

Zmykam na YT ogladac scenki Dair z odcinka xD

ocenił(a) serial na 3
sandra_crashdown

Jeśli okaże się, że Diana jest jego matką to Chuck może zacząć mówić z brytyjskim akcentem :) Ona mówi więc Bass też może. I po kłopocie :D

robb264

Głos Batmana jest niski i niesamowicie seksowny.

ocenił(a) serial na 8
eaw0

Ma ktoś napisy do ostatniego odcinka?

franklysaid

Na http://ii tv.info/plotkara/ już jest odcinek z napisami.

ocenił(a) serial na 6
robb264

Fajny odcinek! Nareszcie jakaś akcja i brak tych nieznośnych melodramatów. W końcu nie miałam wrażenia, że oglądam telenowelę. Po ostatnich odcinkach zastanawiałam się czy w ogóle to oglądać, ale warto było. :) Sceny b+D fajne (mimo że nie jestem fanką Dana), chociaż powiem Wam, że w windach są kamery. W zaułkach, jak po zabawie się rozejrzeć, też może się okazać, że na budynku obok jest kamera wycelowana tam, gdzie nie trzeba, albo chociaż facet siedzący w oknie kamienicy naprzeciwko. Te ich zabawy z pewnością dostarczają dużo radości jakimś facetom z ochrony. :P

ocenił(a) serial na 10
Morgana_filmweb

a mi się odcinek wyjątkowo nie spodobał. Sex bez alkoholu=trageia, sex na bani= odjazd. ehhh.... ogladalam odcinek na 3 tury, bo mi się w pewnym momencie zaczynało dłużyć. obejrze sezon do końca, ale potem najprawopodobniej pożegnam się z serialem na dobre... ;) iii Wesołego Jajka wszystkim:):)

ocenił(a) serial na 6
devilqueen

Nie nie. Seks w łóżku, w pokoju hotelowym = brak ekscytacji, seks w miejscach publicznych, w szczególności w windzie = mega podnieta. Blair zawsze lubiła gierki, coś nietypowego, spontaniczny seks... Więc wątek do niej pasuje.

Queen, chyba nie twierdzisz, że oni planują 6 sezon? Ten 5 jest już ciągnięty na siłę.

ocenił(a) serial na 1
Morgana_filmweb

Bedzie na 100 % 6 sezon. ale bedzie krótki - z 13 odcinków. By pozamykac wszystkie wątki etc. Poza tym ten finał sezonu nie jest pisany jako finał serialu. Scenarzysci zrobią wielki burdel, pootwierają wszystkie wątki, zrobią cliffhangery i inne dramatyczne akcje mające trzymac w napięciu do premiery kolejnego sezonu.

ocenił(a) serial na 6
robb264

Skąd takie info? Jeśli to prawda, to z odcinkiem finałowym czekam na 6 sezon. :P Chyba że wcześniej będzie tak żenujący poziom, że rzucę serial w cholerę.

ocenił(a) serial na 1
Morgana_filmweb

Z milion wywiadów było wklejane w spoilerowym wątku, teraz szukac nie będę ale :P
twórcy mówili ze będzie się skupiał na przyjaźni Blair i Sereny, ze Dan wyda kolejną ksiązkę, ze zycie Sereny radykalnie się zmieni etc. Safran(główny scenarzysta) przyznał ze będzie 6 sezon ale dalej uzgadniają ile będzie odcinków - pewnie jak OTH, czyli z 13. Mimo słabej oglądalności w USA ( CW to malutka stacja, do tego w ostatnim odcinku zerwali umowę z Direct TV przez co z 300 tys. osób mniej oglądalo odcinek) jednak GG ma międzynarodowy sukces - jest jednym z najpopularniejszych teen drama na świecie. Ma zawsze znakomite wyniki sprzedaży internetowej w swej katygorii - czyli 1 albo 2 pozycję + wpływy z marki GG i kasa z promocji designerkich ubrań. Do tego CW ma wielki sentyment do GG bo to był 1 serial tej stacji który osiągnął komercyjny sukces.

ocenił(a) serial na 6
robb264

Dzięki. Nie chodziło mi o konkretne linki, tylko o samą informację, wiesz, bo ludzie nieraz posiłkują się plotkami i wiadomościami z forów. Spoilerów nie czytam, nie lubię tracić elementu zaskoczenia.

ocenił(a) serial na 10
robb264

Hmmm..czyli jest pewne (dajmy na te 99%), że 6 sezon jest ostatni i pozamykają w nim wszystkie wątki? Na oewno nie będą ciągnąć jeszcze kilka?:)

ocenił(a) serial na 1
devilqueen

Ostatni - raczej tak. Kontrakty aktorów są tylko na 6 sezonów. Wątpię by Leighton czy Penn czy Blake chcieli dłuzej grac w serialu jak ciągnie ich do kariery filmowej. Do tego nawet nie wiadomo jak długi będzie kolejny sezon.

robb264

Spodziewałam się jakiegoś odświeżenia po przerwie, a tu wieje nudą. Wątek spadku i kłótni majątkowych zupełnie nieciekawy . Szukanie przez Chucka jego matki po raz któryś z kolei również

Jedynym plusem są sceny Dana i Blair :)

ocenił(a) serial na 8
lonelygirl19

Mnie tez sie nie podobal odcinek, jak na GG- bardzo nudno bylo.
Blair i Dan to jakas pomylka i ta cala Charlie tez jej nie cierpie.

Mother_Earth

:-) wizualnie B i Ch. moga sobie podac rekę, płaskie, wydekoltowane, wręcz obrzydliwe, fuj.

S. i N. potwierdza sie kolejny raz powiedzenie: tam gdzie są pieniądze, tam nie ma przyjaźni.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

nie wiem czy mi się pomieszało czy może rzeczywiście jest to błąd. coś mi nie gra z apartamentem który zabrała Ivy. otóż na początku Lily mieszkała w hotelu, a potem przeprowadziła się do apartamentu Bassa i tam została po jego śmierci. to jest więc apartament po Bassie, a nie po Cece. scenarzyści dopuścili się aż tak dużej niezgodności z historią???
po za tym co myślicie o Ivy? ja mam mieszane uczucia. z jednej strony uważam, że na prawde jej zależało na tej rodzinie i jest to osoba pozytywna, ale teraz sama nie wiem. czy jej zachowanie wynika z tego, że chcę ich ukarać za to, że ją odrzucili gdy potrzebowała ich jako rodzinę czy uległa chorobie króla Midasa? gdyby była jeszcze dobrą osobą to by ich nie wykopała za drzwi. ja na jej miejscu idąc zgodnie z wolą Cece wzięłabym pieniądze, ale mieszkania bym się zrzekła. mam nadzieje, że to się jakoś dobrze ułoży ponieważ darzę Ivy dużą sympatią.
Nie wiem czemu, ale Charlie mnie jakoś denerwuje. zobaczymy się będzie zachowywać później.

Teraz obronie trochę fanów Ch&B. może niektórzy za bardzo się unoszą, ale B. i Dan pasują do siebie jak no nie wiem.. łosoś do mleka. między Ch&B były fajerwerki jak na Nowy Rok, a między B. i Danem? dziwnie mi się na nich patrzy. to tak jakby wasza ulubiona gwiazda filmowa nagle zaczęła chodzić z waszym jakimś obleśnym nauczycielem ze szkoły (na pewno takiego mieliście). wyglądają niestosownie, niesmacznie.

ocenił(a) serial na 10
LeaMao

Wydaje mi się, że Lily mieszkała w hotelu, bo remontowała apartament. Bart wprowadził się do nich.

L_Godiva

Tak, Lily robiła remont, więc jeszcze zanim Serena wróciła ona i Eric przeprowadzili się do Palce :) Chyba w drugim odcinku jest nawet scena jak S. szuka butów i mówi, że nie może się rozpakować, bo to nie ich dom, a mieszkają tam ponieważ L. nie podobał się kolor ścian w ich prawdziwym domu...

robb264

Czy w piątym sezonie inna aktorka gra Blair czy ona się tak zmieniła ? Dopiero zaczęłam ogladać, jestem w połowie pierwszego sezonu i widziałam filmik z sezonu 5 odcinka zdaje się 18ego i ona jest jakaś inna..

ocenił(a) serial na 1
sara__m

To Blair z 5x18:
http://www.tvfanatic.com/gallery/louis-ex-wife/
A to Blair z 1 sezonu
http://www.tvfanatic.com/gallery/recovering-a-bit/
Jak mniemam widac ze to ta sama aktorka ---- minęło 5 lat - kazdy się trochę zmienia, rysy również jeszcze w tym wieku się modelują. Na przestrzeni 5 sezonów zobaczysz tez ze równiez odcien jej włosów, garderoba i charakter równiez ulegna zmianie :P

robb264

Głownie chodzi mi o twarz, w pierwszym jest śliczniutka, ta z 5x18 już niestety jakaś taka ciotka klotka; pewnie jak dotrę po kolei do piątego sezonu to będzie mi to odpowiadać, ale teraz widzę dużą różnicę; dziękuję za szybką odpowiedź

sara__m

kwestia tutaj też mocniejszego makijażu, gruba czarna kreska na górnej powiece i to sprawia że jakoś inaczej wygląda; na zdjęciach które podlinkowałaś zauważyłam

ocenił(a) serial na 1
sara__m

Kwestia stylizacji i makijażu - w 5 sezonie stylisci mają duze problemy.... :P Długa dysusja jednak Blair sama w sobie nadal jest b. ladna i jeszcze potrafi młodo wyglądać - tu przyjłady z 5 sezonu:
http://www.tvfanatic.com/gallery/the-beautiful-bride/
http://www.tvfanatic.com/gallery/marrying-louis/
http://www.tvfanatic.com/gallery/a-runaway-bride/
http://www.tvfanatic.com/gallery/s-b-and-c/

robb264

co do tych zdjęć, to strasznie tęsknię za fryzurą Dana z 1 sezonu :D

ocenił(a) serial na 1
lonelygirl19

A ja nie :P Moim zdaniem najlepszą fryzurę miał w 2 i w 4 sezonie juz po skonczonym wątku z Milo. Fryzura na zapałkę z pilota to byla jakas porażka. Ewentualnie pod koniec 1 sezonu jak mu trochę włosy odrosły to było ok.