PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108334
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

wychodzi dzis ten odcinek?

darija_23

właśnie ściągam, jeszcze 15% :)))

bloomy_2

Kim byl ten facet na koncu ktory rozmawial z Juliet? hmm

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
darija_23

właśnie skończyłam oglądać, ach :D:D:D: ale mi się ta seria podoba :) chuck mnie wkurzył troche tym jak olał blair :( ale reszta było SUPER :D no i właśnie ciekawe co to za facet... może to jej brat, ale czego mogą chcieć od sereny :>

bloomy_2

no wlasnie czego moga chciec,tego typa w ogole nie znam :p ogladalam promo 4.04 ciekawe kto jest prostytutka moze Eva i Chuck pytal Blair czy go kocha :D neizle nie moge sie doczekac

darija_23

też oglądałam promo i właśnie w kanadyjskim było to że chuck pyta blair czy ona go kocha. w jakiś spoilerach czytałam o tym że eva nie jest prostytutką i to właśnie blair wymyśliła tę historie bo jest zazdrosna o chucka. nie wiem ile w tym prawdy..

ajjj i co mi się najbardziej podobało w tym odcinku: scena w której chuck leży w łóżku potem wstaje i czyta notke zostawioną na poduszce przez eve, BOŻE JAKIE ON MA TAM WŁOSYYYYYY <3 tak powinien mieć zawsze a nie zaczeska a la red butler w przeminęło z wiatrem haha

bloomy_2

mi się cały odcinek podobał a przede wszystkim z tym nagraniem na Fashion night Out jeden z moich ulubionych odcinków :)

darija_23

Zdenerwowała mnie sytuacja z S.Wolałam, żeby naprawdę jej nie chcieli. To był cudowny widok, gdy S. dowiedziała się, że ktoś może jej nie chcieć.

lily333

wiecie czy sa juz napisy do tego odcinka ?

fifi1516

jeszcze nie oglądałam odcinka bo czekam na napisy mam nadzieje że niedługo sie pojawią. a co do tego co piszecie że chuck się zapyta blair czy go kocha to mam nadzieję że ona nie uniesie się dumą i powie że tak.

madzia07_2

Hej kiedy będą napisy?

Nihal

dokładnie, wie ktoś coś może na ten temat ;)? równie dobrze mogłabym obejrzeć w wersji oryginalnej ale wolałabym z napisami.

malww

madzia07_2 obejrzyj sobie drugie promo do końca. jest tam odpowiedź Blair na pytanie, czy wciąż go kocha.

malww

Napisy byly juz przed 20.00 ;D A moze ktos podac link do promo? :D

Kasiaa__

Odcinek był świetny, wraca znany klimat Plotkary:)

Kasiaa__

http://www.cwtv.com/shows/gossip-girl

Kasiaa__

http://www.youtube.com/watch?v=xatnDtyUdQeY tu jest jeszcze jeden ;D

darija_23

wydaje mi się że ten koles w więzieniu to może być albo jej brat, albo jakiś lover.... i J. chce złowić Nate'a, żeby wyłudzić od niego na tyle kasy aby go stamtad wyciągnąć...

albo wiem! w tym odcinku Juliette wspominała o sytuacji z Sereny sextape z Pete'm Thurmanem(?) i może ten koleś w więzienniu był o to oskarżony czy coś (niesprawiedliwie) i J. chce wkopać w to S...
xP

wymyślam. Ale skąd Juliette wiedziała o tym?!

evasive

nie sądzicie że Chuck jest masakrycznie zakochany w tej Evie?

Kelia

Jest, jest to widać, szczególnie wtedy gdy olał Blair.

youmakemedie

no tez to zauważyłam i aż mi się płakać zachciało:( mam nadzieje że ich miłość długo nie przetrwa, i oby to nie była prawdziwa miłość:)

madzia07_2

Ja myślę, że Chuck kocha Evę. Tylko to nie jest taka miłość, która łączy go z Blair. Coś na miarę "gdy się nie ma tego, co się lubi, to się lubi, to co się ma". Lubić można zamienić na kocha.

Marta_bp

mi się wydaje że on chce kochać kogoś takiego i po tym jak nabrudził chyba sam wierzy w to że ją kocha, bo chce żeby taka DOBRA osoba jak Eva czuła coś głębokiego do niego. no ale wszyscy wiemy.. może ona go i kocha ale po trailerach odcinka `touch of eva` dowiadujemy się że AŻ taka ŚWIĘTA jak Chuck sobie myśli to ona nie jest.... i to go pewnie znowu bardzo zaboli i przez to będzie zły na Blair za to że ona dążyła do tego żeby zdemaskować Evę. Gdzieś czytałam że TU SPOILER Chuck będzie na Blair na tyle zły że będzie między nimi jakaś wojna :) a wiadomo :D:D:D wojna pomiędzy B i C to ich GIERKI, które oboje kochają i które ja uwielbiam... Mama głęboką nadzieje że będzie się działo jeszcze ciekawiej niż w 2 sezonie :D:D:D:D:D:

bloomy_2

[SPOILER] ten koleś na końcu tego odcinka.. to nie przypadkiem ten kolo co był z Georginą i Sereną w trójkącie, kiedy dostał jakiegoś ataku od prochów z I sezonu? Może on nie umarł i chce zemsty? Gdyby chodziło tylko o kasę, to by Juliet wystarczył Nate, ale ona wspominała, że z dziewczynami idzie ciężko.. wiadomo, że chciała je skłócić (S i B), ale w jakim celu?
Z początku myślałem, że Juliet jest Plotkarą, ta tablica z ich zdjęciami, jakieś telefony, jej główna strona w laptopie jako blog Plotkary.. a teraz mamy ciekawszy motyw widzę.