Też się zastanawiam, Maria jak dla mnie jest bdb, ma wszystko czego oczekuję od telek.
Teraz stawiam, że po Marii bedzie Lichita 2015 z Perroni w roli brzyduli, coś mi tak mówi...
Tak tylko gdybam... chodzi o to, że to telka jedna z tych zeszłorocznych, jest tam Perroni a w Polsce ją uwielbiają i do tego jest to serial komediowy jak ta o Esperanzie więc by mnie to nie zdziwiło...
Tak od siebie to liczę, że to bedzie telka a nie właśnie serial komediowy i najlepiej z Meksyku, w najgorszym wypadku z innych latynoskich krajów byleby nie z Brazylii czy Europy, chodzi o to by to nie był serial, a telka, mam nadzieję że wiesz co mam na myśli :)
Na forach o telkach mogą mieć jakieś przypuszczenia, zawsze takie snują nie wiem skąd... nie jestem tak zarejestrowana bo nie mam na to czasu, możesz sprawdzić.
Marzy mi się telka z Renatą Notni, Elą Velden, Paolą Torres słowem z jakąś piękną aktorką młodego pokolenia, wschodzącą gwiazdą telek, ale by nie była ta telka jakaś tam komediowa, te aktorki nie muszą ostatecznie być głównymi, mogą być na zasadzie np. Piny byle by telka nie była humorystyczna jak np. Zbuntowany anioł czy Esperanza...
powtórka czy cd. historii bo ktoś na forum telek ujął to tymi słowami że nie rozumiem czy ma ona swoją kontynuację czy co?
Produkcja innej wytwórni już na przedbiegach ma gorzej, bo cała obsada poza 3 nazwiskami nieznana i trzeba się "wprawiać" co nie oznacza, że nie mam ochoty sprawdzić tej wytwórni czy telki. Pasion morena z tej samej wytwórni porzuciłam po dość niedługim czasie bo wg. mnie była nudna, dużo dyskusji gł. bohaterki z kumpelą o facecie i te jej przekomarzania z nim, wątków mało, osób mało, akcji mało....dla dwóch przystojniaków oglądać taką telkę z 185'a odcinkami nie miałam wtedy czasu ani sił...
Czy ktoś oglądał i z czasem było inaczej? Pytam, bo może wrócę do Pasion morena jeśli ta tu mi nie będzie pasować...:)