Zaraz się popłacze ! :(( Dlaczego ostatni odcinek...:(??? Jak tam wrażenia ? Ohhh... I był Josef ^^! i był kiss ! :) Ale to już ostatni odcinek x((( ale wampirki popatrzcie... w gazecie zawsze jak jest ostatnia część jakiegoś filmu, ostatni odcinek serialu to pisze "(ost.)" a przy 16 odcinku nie pisało... -.- no to ja już nie wiem.....
Masło maślane, masłem poganiane...
Jak mogło zginąć kilku przed nią i zacząć się od niej...
Tamto były dzieciaki, nikt nie zwracał na nich uwagi. Od niej zaczęło się tzw. "wielkie aj-waj".
No cóz wszystko juz zostało powieedziane na temat 16 odc,dodam tylko że bardzo mnie poruszył "sąd wampirów".
Wampiry trzymają się zasad,a kazde ich złamanie jest surowo karane. I tu mozna doszukac sie istotnej róznicy pomiędzy nimi a ludżmi-Ci ostatni nie przestrzegaja żadnych zasad,nawet tych,które sami ustalili.
Bezbłędne wypowiedzi Josefa,scena ze swierzynką,Mickiem,Josefem i Beth. To zakłopotanie i tłumaczenie się przed Beth eh...
Odcinek piękny. Szkoda, że ostatni. Jednak zawsze można zacząć od nowa...
Po raz pierwszy zobaczyłam, ze kobieta potrafi być zazdrosna o krew drugiej kobiety.
Wszystko było cud, miód i orzeszek więc nie będe tego powtarzać.
Vampire solidarity rah rah rah!!!
A jak słyszałem tekst Logana - "like lerooooooooooy jenkins" kiedy wbiegał pod samochód - zwijałem się ze śmiechu jak nigdy(dla fanów WoW nie muszę tłumaczyc kim jest Leroy Jenkins - dla reszty - legenda gry, wystarczy wpisać na YouTube i jest wieeeele wyświetleń)! W ogóle - facet wymiata. Jego teksty i aluzje... mistrzostwo. Najbardziej jego będzie mi brak... zresztą - ciekawe ile miał lat? Wyobrażam sobie, że jako wampir grał na Commodore 64 w Pac-mana :D
Wracając do tematu ostatniego odcinka - szkoda, rewelacyjny serial, a 2 seria nie powstanie. Już dawno temu się "wypłakałem", więc teraz mnie to trochę obeszło. Ale szkoda.
Vampire solidarity rah rah rah!!!
Ad Rosie i dalszego ciągu. Oglądam Lost – zagubionych, teraz na AXN leci 5 seria. Pierwsze 3 były super, ale to oglądam już tylko ze względu na wyjaśnienie niektórych zagadek (i tak pewnie nie wyjaśnią). Ostatnio też sobie pomyślałam, że może dobrze, że z ML nie zrobią poplątanego tasiemca. Ale mimo wszystko druga seria powinna powstać – żeby wyjaśnić, to co zaczęli w odcinku 16.
Ad Regis kły mi się wysuwają na tego „Miśka”... Zostańmy przy Micku, dobra? ;
hehe odcinek owocował w same 'smaczki'^^
dwie sceny zapadły mi w pamięć : widok przerażającej Emmy i interesująca rozmowa Micka z Lisą konkretnie rozchodzi się o 'malinki'....?!
no i rzecz jasna większość z powyższych komentarzy, także nie powtarzam już się ;)
rah! rah ! rah!
odcinek był prześliczny tylko dlaczego ostatni...?
wymieniliście już najlepsze sceny, zgadzam się z Wami, w ogóle cały odcinek był super, ale ostatnia scena była piękna, mało się nie popłakałam...;]
według mnie jak scenarzyści chcieli zakończyć ten serial na jednym sezonie to dość źle to rozstrzygneli, rozpoczęli nowy wątek, lista przesłana Talbotowi i ten głos w telefonie stwierdzający, że jeszcze się odezwie... a tak w ogóle to któż dostarczył tą listę, skoro tą wampirzyce spalili?
ponieważ wszyscy wymienili już sceny warte zapamiętania, ja powiem co mnie rozśmieszyło niesamowicie jak oglądałam, a mianowicie sam początek:)
kto oglądał Veronicę Mars, ten wie, że Veronica i Logan(czyli w ML Josef) studiowali w Hearst ;] dlatego jak usłyszałam gdzie Josef zasponsorował salę ryknęłam takim śmiechem radosnym, że dziwię się czy nikt nie sprawdził czy ze mną wszystko w porządku :))))))))))))
no i na koniec moja ulubiona wymiana zdań.......... jak zauważył Regis gdzieś, majstersztyk ;]
macielub gdzies mozna obejzec ten 16 odcinek ale po polsku bardzo mnie interesuje wymiana zdan miedzy beth a mick, najlepiej caly odc po polsku
Taaa... ostatni odcinek...
Większość z moich refleksji o tym odcinku już tu zamieściliście. Pozostaje mi niewiele już dodać a na pewno nic ująć.
Jakoś wyciszyłam się po tym odcinku, choć to zajęło mi parę ładnych godzin bezładnej szamotaniny z emocjami i bezsensownej tułaczki po opuszczonych ulicach miasta w najbardziej bezksiężycowe noce...
Wracam do żywych-nieżywych :
macielub gdzies mozna obejzec ten 16 odcinek ale po polsku bardzo mnie interesuje wymiana zdan miedzy beth a mick, najlepiej caly odc po polsku plis....
a hasło do Himeko co?? ale nie chce za to placic miesiecznie 10 zł na chomiku
Do mnie nie ma hasła, Regis to co innego musisz go spytać – hasło to jakiś dinozaur. ;