Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

jak myślicie czy będzie film a moze 2 sezon i jaki nowości napotkamy:)))

ocenił(a) serial na 5
KrisU1111

nie ma! nie będzie i nie należy się pytać!!!!!!! ;D

Victor_Delacroix

Powtarzasz się Waść ;

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Będzie, będzie...Haru musimy wierzyć no nie:)

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

wierzcie sobie w co chcecie! nawet w wampiry w tej waszej sekcie! ale przesłani ekonomiczne wskazują że drugi sezonu tego gniota nie powstanie! ;D trza stać mocno obiema nogami na gruncie a nie wisieć do góry nogami na gałęzi ! ;D

Victor_Delacroix

A pewnie, że będę wierzyć w co tylko zechcę.
Myślę, że trzymasz się twardo nie gruntu, tylko swoich cyferek, słupeczków i tabel. A to nie wszystko ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

liczby kreują i rządzą światem! ;D a to wystarcza! niż jakieś wampirze bajania niedowartościowanych panien! których i tak nikt nie traktuje poważnie! ;D

Victor_Delacroix

Skoro nikt nie traktuje nas poważnie to dlaczego, na Boga, podejmujesz dyskusję? Przecież tracisz swój drogocenny czas, cyfry na zegarze Ci uciekają, z każdą minutą starzejesz się i Twoje szare komóreczki obumierają w zastraszającym tempie podczas takiej jałowej dyskusji... zajmij się zatem czymś pożyteczniejszym dla Twojej osobowości, inteligencji i co tam jeszcze oryginalnego posiadasz...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

nie bierzesz 2 aspektów! ;)
1.biórowej nudy! (która popycha mnie do czynów niegodnych dla mej inteligencji i dumy ot rozmowa z tobą i tymi jednokomórkowcami w tej waszej sekcie)
2.rozrywki! (sprawiacie się w tym świetnie ! i nie muszę nazbyt nawet wysilać mych szarych komórek aby z wami polemiki i procesy toczyć ! ;D )

Victor_Delacroix

Paradnyś!

I znowu nie bierzesz pod uwagę drugiej strony medalu czy drugiego końca kija... a warto byś się nad tym zastanowił, np. w tych chwilach nudy, które doskwierają Ci w pracy... biedny Victorek!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

always look on the bright side of life! xD

Victor_Delacroix

Nil admirari! Ot co!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

Saepe creat molles aspera spina rosas ot co ! ;D

ocenił(a) serial na 10
Victor_Delacroix

Mam nadzieję, że te "biórowe" to taki żart?

ocenił(a) serial na 9
haruka13

On nie bierze ,,nas" za wampirki...ale coś bierze zapewne:)

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

ciebie biorę za autystyczną amebę! albo pantofelka! jednokomórkowcu ! na dodatek te twoje nieruchome rzęski! xD

_Mycha_

Buchachachachachachachachachacha...
a wiesz, że się z Tobą zgodzę?! ;

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Haru mam nadzieję, że zgadzasz się ze mną a nie z tym wymiotem nietoperza zwanym Victorem??

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

jesteś tylko planktonem Myszko ;D buhaha który taki wieloryb jak ja bierze na jedne haust! ;D

ocenił(a) serial na 9
Victor_Delacroix

buahaha to przerażające, nie strasz mnie bo się zamknę w sobie Ty kozi bobku

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

bardziej zamknąć sie już nie możesz! pozostaje ci jedynie otwarcie się! a kto wie może i tego dokonam z tobą jednokomórkowcu :D

_Mycha_

Myszko! Proszę Cię ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

zawszę do usług! xD

ocenił(a) serial na 9
haruka13

podpażdzioch też jest dobry...
Ad. Victor łudzisz się...przy Tobie nie można się otworzyć, co najwyżej zatkać nos

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

ech! jeśli ktoś rozumuje nosem! to cóż ja mogę na to poradzić więcej!? ;D buhahahahaah

ocenił(a) serial na 9
Victor_Delacroix

nie dziwie ci się, że nie masz przyjacielsko nastawionych osób na tym forum...ciężko lubić kogoś kto w nerwach wypuszcza gazy typowe dla skunksa

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

jednokomórkowcu ale za to jaki piękny ogon posiada! ;D buhaha

ocenił(a) serial na 9
Victor_Delacroix

co z tego, że piękny jak śmierdzący:/
oglądać go można chyba tylko przez lornetkę...

_Mycha_

Jak dla mnie bardziej pasowałby teleskop zamiast lornetki... i to zdecydowanie o dużej aperturze! Koniecznie!
Nie obraziłabym się gdyby tego skunksa można by oglądać tylko z drugiego końca naszej wspaniałej galaktyki ;

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

kiedy śmierdzący wtedy śmierdzący jednokomórkowcu ! ech.. widze ze nawet wiedza na temat skunksów jest ci obca! ;D

ocenił(a) serial na 9
Victor_Delacroix

Nie chce o tobie wiedzieć nic śmierdziochu
A moja wiedza Cię nie dotyczy, zajmij się lepiej popytem i sprzdaża...błaźnie...

ocenił(a) serial na 5
_Mycha_

teraz mam chwile na zajęcie sie wami jednokomórkowcu!! ;D i znów złapałem ci na niewiedzy! ech.. powoli wyczerpuje tematy na gruncie których mógłbym z toba rozmawiać! ;D buhahah bo chyba nie o pogodzie albo że Dutka na mundial nie wzięli!?? ;D

ocenił(a) serial na 9
Victor_Delacroix

Nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę...
Jak mniemam odkalapućkasz się wreszcie od mojej osoby, gdyż nie jestem godna rozmowy z tobą...buahaha
Zamiast ,,Dutka" mogli wziąć Ciebie POŁOŻYŁ byś wszystkich na łopatki ze śmiechu

_Mycha_

No jakże bym śmiała popierać podpadziocha? Impossible! ;

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Ten człowiek mnie dobija...przynosi wstyd mojej rasie...
wrrrr
To dobrze a tak już zostawiając temat podpierdoły to co słychać u Ciebie ciekawego Haru?

_Mycha_

A dzięki, wszystko już dobrze, komp powrócił z zaświatów, mam kontakt ze światem i dlatego mogę szczerze powiedzieć, że tydzień zaczął się dla mnie dobrze ;

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Może zostawimy podpaździocha a same przeniesiemy się na nt?

_Mycha_

Jestem jak najbardziej za!

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Rozważania nt niczego?

_Mycha_

Może być, byle nie o tym zapomnianym przez Boga stworzeniu ;

_Mycha_

Oczywiście Myszko! Innej opcji nawet nie biorę pod uwagę! A Victor może sobie gadać co mu ślina na język przyniesie ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

Logan już jest zarezerwowany na kolejną część X-men-ów więc tym bardziej złudne nadzieje na ten wasz drugi sezon ! ;D

Victor_Delacroix

No i co z tego?
Aktorzy potrafią poradzić sobie z kilkoma produkcjami na raz a tu raptem Logan nie mógłby opanować tej sztuki...
Victor, jak dla mnie to jest takie bla bla bla bla... sucha gadka.

ocenił(a) serial na 5
haruka13

och! mały rozumku! jak sucha do ciebie nie przemawia to może ekonomiczna dotrze??
1.serial jest mało znany co za tym idzie mało dochodowy!
2.lepiej nakręcić Szybkich i wściekłych x10 bo kasę przynoszą! niż mało udaną produkcję dla wąskiego grona! HOLYWOOD nie jest organizacją non profit!
3.ten serial jest po prostu głupi i bzdurny z tymi swoimi kwiatkami więc niedziwota że nie ma sponsora !(a to już moje spostrzeżenie!;))

Victor_Delacroix

Bla bla bla bla... widzisz tylko jedną stronę medalu a tej drugiej już nie bierzesz pod uwagę. Zachowuj obiektywizm a nie patrzysz przez okulary subiektywizmu wobec tego serialu...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

widze że nie tylko ja to zauważam! bo "dawcy pieniądz" również ;D inaczej miałabyś już 4 sezon w produkcji! ;D

Victor_Delacroix

Zakończę tę nierozstrzygalną dyskusję następującym stwierdzeniem: "poczekamy, zobaczymy". Ja wierzę, że będzie drugi sezon, nie przekonasz mnie do odejścia od mojego zdania. Mów i pisz sobie co chcesz ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

buhahahah! uwielbiam toczyć z wami te dywagacje! (jestem prawie popłakany ze śmiechu ;)) thx !
jedyne co mogę dodać do tego to aby siwe włosy cie nie dopadły w oczekiwaniu za tym drugim sezonem ! ;D aa i jeszcze jedno dlaczego wciąż szargasz prawdziwą i jedyną urodę tym awatarem !?!?

Victor_Delacroix

Mój Boże nie dość, że obraża, to jeszcze kaleczy rodzimy język! I to kto? Pan Mgr (względem Ciebie i Twojej inteligencji raczej pasowałby mgr=magazynier, bo to ujma dla innych magistrów stać na tym samym poziomie edukacyjnym co Ty!), ekonomista i Bóg wie nie kto! Panie Boże strzeż mnie przed takimi magistrami a zwłaszcza ekonomistami!

Co do awataru: obiecałam Ci coś i zamierzam słowa dotrzymać. Po co się głupio pytasz?

ocenił(a) serial na 5
haruka13

wolno mi jestem mgr i może wkrótce doktorem! :D który wyleczy wasze problemy :D buhahahaahah hmm.. sama to „rozkminiłaś” czy może myszka ci pomogła! bo coś długo ci to zajęło! ;D
nie bluźnij brzydoto bo łamiesz jedno z 10 przykazań z przywoływaniem imienia Pana na daremno! ;D
zadaje takie pytanie jakich mam rozmówców! cóż zawsze staram dostosować sie poziomem do potrzeb konsumentów :D

Victor_Delacroix

W tym przypadku muszę stwierdzić, że po prostu, za wysokie progi na Twe krótkie nogi.
Rzeczywiście muszę poskromić język... jeszcze Bóg mnie pokarze tak jak Ciebie i co ja wtedy zrobię? Miernota intelektualna to największa kara a ja jej nie chcę doświadczyć. Mam najlepszy tego przykład, więc podziękuję... A Ty.. najpierw naucz się dobrze tych przykazań a dopiero potem ich wymagaj od innych.