PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=432901}

Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14062
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

jak myślicie czy będzie film a moze 2 sezon i jaki nowości napotkamy:)))

KrisU1111

nie ma! nie będzie i nie należy się pytać!!!!!!! ;D

Victor_Delacroix

Powtarzasz się Waść ;

haruka13

Będzie, będzie...Haru musimy wierzyć no nie:)

_Mycha_

wierzcie sobie w co chcecie! nawet w wampiry w tej waszej sekcie! ale przesłani ekonomiczne wskazują że drugi sezonu tego gniota nie powstanie! ;D trza stać mocno obiema nogami na gruncie a nie wisieć do góry nogami na gałęzi ! ;D

Victor_Delacroix

A pewnie, że będę wierzyć w co tylko zechcę.
Myślę, że trzymasz się twardo nie gruntu, tylko swoich cyferek, słupeczków i tabel. A to nie wszystko ;

haruka13

liczby kreują i rządzą światem! ;D a to wystarcza! niż jakieś wampirze bajania niedowartościowanych panien! których i tak nikt nie traktuje poważnie! ;D

Victor_Delacroix

Skoro nikt nie traktuje nas poważnie to dlaczego, na Boga, podejmujesz dyskusję? Przecież tracisz swój drogocenny czas, cyfry na zegarze Ci uciekają, z każdą minutą starzejesz się i Twoje szare komóreczki obumierają w zastraszającym tempie podczas takiej jałowej dyskusji... zajmij się zatem czymś pożyteczniejszym dla Twojej osobowości, inteligencji i co tam jeszcze oryginalnego posiadasz...

haruka13

nie bierzesz 2 aspektów! ;)
1.biórowej nudy! (która popycha mnie do czynów niegodnych dla mej inteligencji i dumy ot rozmowa z tobą i tymi jednokomórkowcami w tej waszej sekcie)
2.rozrywki! (sprawiacie się w tym świetnie ! i nie muszę nazbyt nawet wysilać mych szarych komórek aby z wami polemiki i procesy toczyć ! ;D )

Victor_Delacroix

Paradnyś!

I znowu nie bierzesz pod uwagę drugiej strony medalu czy drugiego końca kija... a warto byś się nad tym zastanowił, np. w tych chwilach nudy, które doskwierają Ci w pracy... biedny Victorek!

haruka13

always look on the bright side of life! xD

Victor_Delacroix

Nil admirari! Ot co!

haruka13

Saepe creat molles aspera spina rosas ot co ! ;D

Victor_Delacroix

Mam nadzieję, że te "biórowe" to taki żart?

haruka13

On nie bierze ,,nas" za wampirki...ale coś bierze zapewne:)

_Mycha_

ciebie biorę za autystyczną amebę! albo pantofelka! jednokomórkowcu ! na dodatek te twoje nieruchome rzęski! xD

_Mycha_

Buchachachachachachachachachacha...
a wiesz, że się z Tobą zgodzę?! ;

haruka13

Haru mam nadzieję, że zgadzasz się ze mną a nie z tym wymiotem nietoperza zwanym Victorem??

_Mycha_

jesteś tylko planktonem Myszko ;D buhaha który taki wieloryb jak ja bierze na jedne haust! ;D

Victor_Delacroix

buahaha to przerażające, nie strasz mnie bo się zamknę w sobie Ty kozi bobku

_Mycha_

bardziej zamknąć sie już nie możesz! pozostaje ci jedynie otwarcie się! a kto wie może i tego dokonam z tobą jednokomórkowcu :D

_Mycha_

Myszko! Proszę Cię ;

haruka13

zawszę do usług! xD

haruka13

podpażdzioch też jest dobry...
Ad. Victor łudzisz się...przy Tobie nie można się otworzyć, co najwyżej zatkać nos

_Mycha_

ech! jeśli ktoś rozumuje nosem! to cóż ja mogę na to poradzić więcej!? ;D buhahahahaah

Victor_Delacroix

nie dziwie ci się, że nie masz przyjacielsko nastawionych osób na tym forum...ciężko lubić kogoś kto w nerwach wypuszcza gazy typowe dla skunksa

_Mycha_

jednokomórkowcu ale za to jaki piękny ogon posiada! ;D buhaha

Victor_Delacroix

co z tego, że piękny jak śmierdzący:/
oglądać go można chyba tylko przez lornetkę...

_Mycha_

Jak dla mnie bardziej pasowałby teleskop zamiast lornetki... i to zdecydowanie o dużej aperturze! Koniecznie!
Nie obraziłabym się gdyby tego skunksa można by oglądać tylko z drugiego końca naszej wspaniałej galaktyki ;

_Mycha_

kiedy śmierdzący wtedy śmierdzący jednokomórkowcu ! ech.. widze ze nawet wiedza na temat skunksów jest ci obca! ;D

Victor_Delacroix

Nie chce o tobie wiedzieć nic śmierdziochu
A moja wiedza Cię nie dotyczy, zajmij się lepiej popytem i sprzdaża...błaźnie...

_Mycha_

teraz mam chwile na zajęcie sie wami jednokomórkowcu!! ;D i znów złapałem ci na niewiedzy! ech.. powoli wyczerpuje tematy na gruncie których mógłbym z toba rozmawiać! ;D buhahah bo chyba nie o pogodzie albo że Dutka na mundial nie wzięli!?? ;D

Victor_Delacroix

Nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszę...
Jak mniemam odkalapućkasz się wreszcie od mojej osoby, gdyż nie jestem godna rozmowy z tobą...buahaha
Zamiast ,,Dutka" mogli wziąć Ciebie POŁOŻYŁ byś wszystkich na łopatki ze śmiechu

_Mycha_

No jakże bym śmiała popierać podpadziocha? Impossible! ;

haruka13

Ten człowiek mnie dobija...przynosi wstyd mojej rasie...
wrrrr
To dobrze a tak już zostawiając temat podpierdoły to co słychać u Ciebie ciekawego Haru?

_Mycha_

A dzięki, wszystko już dobrze, komp powrócił z zaświatów, mam kontakt ze światem i dlatego mogę szczerze powiedzieć, że tydzień zaczął się dla mnie dobrze ;

haruka13

Może zostawimy podpaździocha a same przeniesiemy się na nt?

_Mycha_

Jestem jak najbardziej za!

haruka13

Rozważania nt niczego?

_Mycha_

Może być, byle nie o tym zapomnianym przez Boga stworzeniu ;

_Mycha_

Oczywiście Myszko! Innej opcji nawet nie biorę pod uwagę! A Victor może sobie gadać co mu ślina na język przyniesie ;

haruka13

Logan już jest zarezerwowany na kolejną część X-men-ów więc tym bardziej złudne nadzieje na ten wasz drugi sezon ! ;D

Victor_Delacroix

No i co z tego?
Aktorzy potrafią poradzić sobie z kilkoma produkcjami na raz a tu raptem Logan nie mógłby opanować tej sztuki...
Victor, jak dla mnie to jest takie bla bla bla bla... sucha gadka.

haruka13

och! mały rozumku! jak sucha do ciebie nie przemawia to może ekonomiczna dotrze??
1.serial jest mało znany co za tym idzie mało dochodowy!
2.lepiej nakręcić Szybkich i wściekłych x10 bo kasę przynoszą! niż mało udaną produkcję dla wąskiego grona! HOLYWOOD nie jest organizacją non profit!
3.ten serial jest po prostu głupi i bzdurny z tymi swoimi kwiatkami więc niedziwota że nie ma sponsora !(a to już moje spostrzeżenie!;))

Victor_Delacroix

Bla bla bla bla... widzisz tylko jedną stronę medalu a tej drugiej już nie bierzesz pod uwagę. Zachowuj obiektywizm a nie patrzysz przez okulary subiektywizmu wobec tego serialu...

haruka13

widze że nie tylko ja to zauważam! bo "dawcy pieniądz" również ;D inaczej miałabyś już 4 sezon w produkcji! ;D

Victor_Delacroix

Zakończę tę nierozstrzygalną dyskusję następującym stwierdzeniem: "poczekamy, zobaczymy". Ja wierzę, że będzie drugi sezon, nie przekonasz mnie do odejścia od mojego zdania. Mów i pisz sobie co chcesz ;

haruka13

buhahahah! uwielbiam toczyć z wami te dywagacje! (jestem prawie popłakany ze śmiechu ;)) thx !
jedyne co mogę dodać do tego to aby siwe włosy cie nie dopadły w oczekiwaniu za tym drugim sezonem ! ;D aa i jeszcze jedno dlaczego wciąż szargasz prawdziwą i jedyną urodę tym awatarem !?!?

Victor_Delacroix

Mój Boże nie dość, że obraża, to jeszcze kaleczy rodzimy język! I to kto? Pan Mgr (względem Ciebie i Twojej inteligencji raczej pasowałby mgr=magazynier, bo to ujma dla innych magistrów stać na tym samym poziomie edukacyjnym co Ty!), ekonomista i Bóg wie nie kto! Panie Boże strzeż mnie przed takimi magistrami a zwłaszcza ekonomistami!

Co do awataru: obiecałam Ci coś i zamierzam słowa dotrzymać. Po co się głupio pytasz?

haruka13

wolno mi jestem mgr i może wkrótce doktorem! :D który wyleczy wasze problemy :D buhahahaahah hmm.. sama to „rozkminiłaś” czy może myszka ci pomogła! bo coś długo ci to zajęło! ;D
nie bluźnij brzydoto bo łamiesz jedno z 10 przykazań z przywoływaniem imienia Pana na daremno! ;D
zadaje takie pytanie jakich mam rozmówców! cóż zawsze staram dostosować sie poziomem do potrzeb konsumentów :D

Victor_Delacroix

W tym przypadku muszę stwierdzić, że po prostu, za wysokie progi na Twe krótkie nogi.
Rzeczywiście muszę poskromić język... jeszcze Bóg mnie pokarze tak jak Ciebie i co ja wtedy zrobię? Miernota intelektualna to największa kara a ja jej nie chcę doświadczyć. Mam najlepszy tego przykład, więc podziękuję... A Ty.. najpierw naucz się dobrze tych przykazań a dopiero potem ich wymagaj od innych.