Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

jak myślicie czy będzie film a moze 2 sezon i jaki nowości napotkamy:)))

ocenił(a) serial na 5
haruka13

ja o swoim ty o swoim i tak sie z wami pisze tutaj! ;D

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Obyłoby się bez tego lekarstwa Coraline:)
Mnie związek Beth i micka bardziej by pasował, gdyby udało mu się ją przemienić...

użytkownik usunięty
KrisU1111

Ale wy się tu nie.. lubicie.;)

ocenił(a) serial na 9

mlisz się... my się wręcz kochamy...:/

ocenił(a) serial na 5

no co ty kocur ja je uwielbiam! ;D buhahahahaah są swego rodzaju "Gabrielem Janowskim po zażyciu swych leków" tego forum! ;D

Victor_Delacroix

Od Janowskiego Ty się delikatnie odstosunkuj... a ode mnie zwłaszcza.

ocenił(a) serial na 7
KrisU1111

ehh już myślałam, że jakieś konkrety bo temat przędzie,
a tu zonk, nic nowego...
o rety, dysputy o bzdety ;)

Bulvie

A czegoś konstruktywnego spodziewałaś się po swoim lowelasie? Bo ja już dawno pozbyłam się tej złudnej nadziei na jakąś merytoryczną rozmowę z tym jegomościem.

ocenił(a) serial na 7
haruka13

szkoda słów Haru...
ten jegomość próżniak jakich niewielu
stara się za alfę i omegę robić ino jakoś mu nie wychodzi...
podsumowując: stare a głupie^^

Bulvie

Brawooo!
Sama lepiej bym tego nie ujęła!
Trafne spostrzeżenie!

ocenił(a) serial na 5
Bulvie

obejrzyj sobie lepiej męskie kino o saperach! :D muhahahaha

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

męskie kino powiadasz...czasem p*pa p*pie nierówna.
tak jak np. dając mierną ocenę typowo męskiej produkcji
wychodzi na to, że z Cię MĘSKA PIPA :D

ale to nie ten temat... elokwentne kontrargumenty mile widziane xD

ocenił(a) serial na 5
Bulvie

chwale sobie swój dobry gust! ;D bo rzadko kto w dzisiejszych czasach takowy posiada! i nic dziwnego że się Toba zainteresowałem! ;D
1.jak widzę jesteś niezwykła ;D bo do tej pory byłem pewien że każda jest taka sama! ;D
2.ot tutaj jestem zdania że ten film jest właśnie dla takowych męskich pip! ;D bo prawdziwy mężczyzna zareaguje śmiechem, lub zażenowaniem na widowisko które nam „hamburgery” sprezentowały! i na te pochwalne psalmy głoszone przez niedojrzałych chłopców podnieconych na widok żołnierzyka z bronią bez żadnego przesłania! ;D

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

ja pierdziu...
ten znowu swoje... nie odwracaj kota ogonem!

"chłopców podnieconych na widok żołnierzyka z bronią bez żadnego przesłania" hm byłam pewna, że to niektóre pannice się bardziej podniecają xD no ale cóż męski świat najwyraźniej pipczeje tudzież ocipiał^^

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

spadam na hokej^^ to dopiero męskie kino^^

ocenił(a) serial na 5
KrisU1111

ech... z wielką przykrością ! nie ukrywam że łzą kręcącą sie w oku musze Panie i jednokomórkowca opuścić! ;D czeka mnie długie ciało za chwile ;(

a na pożegnanie od mnie żeby chwilowo zasklepiło rany zadane mym mieczem !! (osobiście uwielbiam to)

http://www.youtube.com/watch?v=-zCdfNocmLo&feature=PlayList&p=221BDCDA19EE31F1&i ndex=0&playnext=1

PAPA! ;D

Victor_Delacroix

Jeszcze się nie znamy, ale gratuluje Ci odwagi. W życiu bym się nie przyznał, że słucham czegoś TAKIEGO.

Mefisto666

Bo to jest Victor... on jest oryginalny... a z tym wiadomo, jak z Tofikiem ;

użytkownik usunięty
Victor_Delacroix

Partia skrzypcowa jak najbardziej(skoro skończyłam szkołę muzyczną mogę się wypowiadać, taka jest zasada?), momenty śpiewane niestety mnie zniechęcają przez język...Nie lubię brzmienia japońskiego.

ocenił(a) serial na 9
KrisU1111

No czytam i oczom nie wierzem!!! Dziewczyny, (chyba już to kiedyś pisałam... ale się powtórzę ;

Himeko

Święta racja Himi, święta racja.
Obiecuję, że się poprawię ;

haruka13

jesus cristo! odrzuciło mnie od tej piosenki od pierwszego dźwięku, viktorku, ale, przez jakąś masochistyczną potrzebę, patrzyłam dalej. Kiedy zaczął się miotać na pustyni, straciłam w to wiarę, zwymiotowałam i wyłączyłam xD co to za badziew? xD
ja liczę na 2 sezon.... film odpada, gdyż wszystko ogólnie byłoby za krótkie.oby zrobili nam niespodziankę któregoś pięknego dnia wiadomością, że Moonlight powraca na telewizory:)

ocenił(a) serial na 5
Luelle

ech... jak widzę skrzypce klasyczne (które uwielbiam) w nowoczesnym wydaniu Gackta (którego też bardzo polubiłem) nie są dla CHOŁOTY! :D dziecko nie każdy lubi Dodę albo ziomków z pod bloku! ;D

Victor_Delacroix

Też lubie skrzypce, ale nie w połączeniu z takim śpiewem.

Mefisto666

wybacz, ale myślę, że o muzyce klasycznej wiem więcej niż ty. 12 lat w szkole muzycznej mówi samo za siebie xD wierz mi, skrzypce kocham, z 2 tylko wyjątkami - dzieci uczące się dopiero gry i taki badziewie jakie tu zachwalasz. i co do śpiewu - od 9 lat śpiewam operowo - więc przestań mi tu chrzanić bzdury o śpiewie, bo jesteś tylko laikiem, jak widać....

ocenił(a) serial na 5
Luelle

buhahahahahaahah :D zapomniałem tylko dodać 100 milionów żółtków zakochanych na zabój w kolesiu i jego talencie w samej Japonii! po za już nie wspomnę! doceniony przez krytyków! Panno (nieznana nikomu) ARTYSTKO! i znawco! :D widzę że jeno ściągałaś w tej szkole muzycznej ze śpiewu ! :D

Luelle

Spokojnie kobieto! A co to laik nie może sie wypowiedzieć?!

ocenił(a) serial na 5
Mefisto666

jeżu! a później larum z nim sie nie da gadać po ludzku! ale jak można na poważnie skoro tu takie personifikacje głupoty się gnieżdżą!! :D

Victor_Delacroix

cóż, za kraj żółtków te badziewie raczej nie wyszło, czyli jest ich taką narodową Dodą, Viktorku. Tandeta i żenada. Sądziłam, że z czegoś takiego drwisz? A nie, sorry, ty ze wszystkiego drwisz, nawet ze swoich ideałów, jeśli przestały ci pasować i nie są wygodne. Co ty robiłeś w szkole? xD Nie, nie odpowiadaj, nie chcę wiedzieć, bo wpłynie to jeszcze na moją psychikę xD
Żenująca dyskusja, żenujący Victorek.... :D Jednak dawno tak się dobrze nie bawiłam. Czemu? Bo tak jak ty nudzę się, tylko ja podczas ćwiczeń pomiędzy Debussym a Haendelem xD

Luelle

Mefisto, może się wypowiedzieć, tylko, do cholery, w uprzejmy sposób, a nie grając debila i idiotę xD

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Kiedy on inaczej nie umie. ;

ocenił(a) serial na 5
Luelle

intrygujące! hmm... czy ty jesteś tak głupia czy tylko udajesz!?? stwierdzam śmiało że nawet przeskoczyłaś te jednokomórkowce artystko/rozwielitko!(nikomu nieznana) ;D a więc;
1. w szkole się uczyłem i to pilnie! a nie ściągałem na lekcjach śpiewu jak niektórzy! ;D
2. i najważniejsze ja w przeciwieństwie do ciebie dobrze bawię sie tu miedzy śniadaniem a obiadem ;D a nie wyszukanymi u Pana google nazwami! ;D
3. nie jestem także jakimś fanatycznym obrońcą tego japońskiego artysty którego talent akurat bardzo przypadł mi do gustu! ale śmiało stwierdzam artystko/rozwielitko ;) że ów Pan jest znany w szerokim świecie! ;D
4.aaa i jeszcze jedno pełen podziw dla twej wiedzy muzycznej i umiejętności oceny! ;D muhahaha

ocenił(a) serial na 8
Victor_Delacroix

Wybaczcie że sie wtrące.

Ludzie tudziez inne stworzenia!!!
Po co do diabła (tu ukłon w strone Mefisto )obrzucacie sie wyzwiskami? Bulvie,haruka-odpuście sobie.

Utworek całkiem niezły,zwłaszcza skrzypce,jesli chodzi o pustynne dodatki,no cóż nic nie jest doskonałe. :)

Venice

Nie spodziewałam się po Tobie tych słów.

Odpowiem tak: kto zaczął to zaczął. Jeśli uważasz, że ja to już Twoja opinia, z którą się jednak nie zgodzę. Ale nie neguję faktu, że masz prawo do własnego zdania.
Nie musisz mnie pouczać kiedy mam sobie odpuścić a kiedy nie.
Odpuściłam i to była moja decyzja. Następnym razem również sama podejmę decyzję.

Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah! :

ocenił(a) serial na 9
haruka13

Ulala... Gorąco się robi w ten chłodny dzionek... ;

ocenił(a) serial na 7
Himeko

może kiedyś emocje opadną...
eh też nie odpuszczę bo nie mam czego...
ja tej farsy nie zapoczątkowałam, ino wtryniłam swe trzy grosze...

ocenił(a) serial na 8
haruka13

Haruka

Bynajmniej nie miałam zamiaru nikogo pouczac.To była tylko sugestia. Zwyczajnie tracicisz czas-nie zmienisz Victora (LUDZIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ!!!).
Decyzje jakie by nie były,zawsze podejmujemy(choć czasem wydaje się że jest inaczej) sami. Tylko od nas zalęży jak postapimy.
Nie rozumiem dlaczego z Twojego postu powiało takim chłodem? Gdzie wampirza solidarność...

Venice

No właśnie Venice, mnie bardziej na miejscu zapytać gdzie ta solidarność...? Z Twojego postu powyżej wywnioskowałam, że bierzesz w obronę niejakiego V a za syf ochrzaniasz nas, wampiry. Stąd moja odpowiedź i to w takim klimacie...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

bo dziewczyna jest zdrowa na ciele i umyśle ot co !? ;D i wie co dobre 8D muhahaha

ocenił(a) serial na 8
KrisU1111

Ad tematu:
Nie przejmujmy sie jakimiś krytykami(VICTOR)którzy nie mają nic do roboty tylko nas obrazac!!!!!zajmijmy sie naszymi tematami i naszym forum!
Ad Victor:
cos ci sie nie podoba to tu nie pisz bo my nie chcemy czytac twoich wymyślnych obelg poszukaj sobie forum o telewizji mini-mini zamiast zajmowac miejsce na normalnym FORUM!!!

ocenił(a) serial na 5
KrisU1111

dzieci, ryby i organizmy jednokomórkowe głosu nie mają!!! :D

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

I pseudokrytycy wszystkiego też, Victorze. Nie masz co robić - zaśpiewaj pieśń o Jeżu. ML jest właśnie takim jeżem. Live long and prosper!

Hominus_nocturnus

Aż żal ściska czteroliterowe słowo na "d"... (dłoń, oczywiście xD) kiedy słucha się takich prostackich wypowiedzi Victorka-Pierdołka.... Proponuję po prostu omijać jego wypowiedzi i na nie nie odpowiadać. Niech się stanie powietrzem xD Jakby dla nas nie istniał:)

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Czyli niech robią tak wszyscy.Jak jeden sie wylamie to potem i tak wszystko na nic.

użytkownik usunięty
MissW

Liczba konfliktów narasta a ponoć muzyka łagodzi obyczaje...Jak widać w tym przypadku było wręcz przeciwnie.

ocenił(a) serial na 9

Jak widać na załączonym obrazku.

ocenił(a) serial na 9
MissW

Witam Panie.
Dziś o maturę nie pytam, bom oczytana. ;)

ocenił(a) serial na 9
Himeko

Witam. Jak tam dzionek minął?

ocenił(a) serial na 9
MissW

Odłączyło mnie... :

ocenił(a) serial na 9
Himeko

Z powodu matur miałam dziś i wczoraj dzien wolny (co sprawiło, żę mialam dłuższy weekend) więc jestem zadowolona. Jak jest teraz taki problem to ja się boję co będzie za pare lat.