Przecież to typowy amerykański produkt, więc cóż się tu dziwić? Oni zawsze po swojemu robią, no i tu nie zrobili inaczej... uznajmy, że to amerykańskie wampiry... specyficzne w wampirzym światku ;
http://www.youtube.com/watch?v=IVMWI3SUVH0&feature=quicklist&playnext=1&playnext _from=QL
mam film Bride Wars jest sens tracić 2 godziny na coś takiego ?? oglądał ktoś?
Ad Billa i PING'ów:
Nic dodać, nic ująć - SPIE*LIĆ taką podstawę to chyba tylko Amerykanie potrafią. Człopwiek to nie jest GACOPYRZ i ma 2 pary siekaczy.
Witaj Królu, Ty też czekasz aż ktoś się w końcu ujawni i zacznie jakiś miły temat? Ja tu dziś zaglądam i aż mnie trwoga ogarnia jak widzę, że od wczorajszej nocy nikt się nie odezwał!
Dzięki, że tu jesteś :
Wierzę, wierzę...
a mogę wiedzieć z czego go piszesz i o czym? Jeśli nie chcesz zdradzać szczegółów na forum to zapraszam na prv ;
Aha, no ja teraz byłam na obronie mgrki pewnej istoty, która jest dla mnie bardzo ważna, choć powinnam jej nie lubić, bo jest jedynaczką ;
Wiesz, dopiero zjechałam do domku i planowałam jutro się zabrać za ten NapiProjekt, więc pewnie jutro też obejrzę sam film ;
On sam się instaluje.
Ad chomików:
Czasem są wersje z wbudowanymi napisami w lenguidżu.
Samych napisów nie widziałem.
Ad egz:
Były wczoraj i dziś. Mam już dość.
I jak nastrój i wrażenia po egz? Pozytywne?
Z napisami spróbuję, muszę obejrzeć ten film, bo dziewczynka mnie coraz bardziej intryguje... mała bestia ;
Masz link do filmu: http://niewidzialny.filmweb.pl/
Wydaje się być ciekawy, tylko opinie są rozbieżne i najlepiej jak samemu się przekona co film jest wart ;
Masz na myśli filmy z listy naszego wilczka? Wrzuć mi linki do nich...
Ja tymczasem muszę zmykać, bo moja sis się dopomina o kompa... na gg ma z kimś gadulcować... ;
Cześć Himi, jeśli o mnie chodzi to ja się udałam na przymusowe wygnanie sprzed kompa, bo moja sis się z kimś ugadała na rozmowę na gg... i stąd tak szybko się zmyłam...
Jak się udały nocne łowy?
Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah! :
nie znudziły ci sie jeszcze te burze!? bo ja nimi powoli rzygam!!!! :( a słońca ni chu chu chu!! ;)
Spójrz na temat. Jak Ci za daleko to cytuję: „Kulturalnie proszę, bo kły w tętnice”.
A o mnie się nie martw. Mam układ z piorunami. ;
a kiedy kuźwa ja nie byłem kulturalny do diaska! wskaż mi takowy moment ;D Victor jest normalnie do rany przyłóż! ;)
ta!! układ powiadasz dzisiaj w wybiórczej pisali że koleś 17 letni też miał układ tylko z prądem i zeby sie tym układem pochwalić założył sie z kolegą że wejdzie na słup wysokiego napięcia oczywizna jego panna go dopingowała O.o i na dzień dobry dostał 16 000 tys. "V" niebyło co zbierać!! buhahahaha ani troche nie żałuje takich ludzi! :D
Cytować nie będę, ale końcówka Twojej wypowiedzi (i początek następnej) do kulturalnych się nie zalicza. ;]
Cóż kretynów nie sieją. Łazi to to po ziemi i czasem się ujawnia. Szczerze to też takowych nie żałuję. Trzeba nie mieć za grosz wyobraźni, mózgu i nie wiem jeszcze czego, żeby się tak popisywać. Dziwne tylko, że jego dziewczyna nie zareagowała – ja bym takiemu kretynowi przywaliła, żeby nie miał już siły na łażenie po słupach.
Zapewniam Cię, że na tyle jeszcze mi się nie znudziło na tym padole, żeby pchać się na słupy lub pod pioruny. ;
jego dziewczyna go jeszcze zagrzewała! :D buhaha a on miał większe jaja niż rozum!! to FAKT! :D buhahaha i jak skończył! opisali to w gazecie! ;)
kuźwa normalnie się zakochałem w tej małej 8D buhahahaha
http://studio.wp.pl/i,Wiewiorka-i-cytryna,mid,696323,wideo.html?ticaid=1848b
Właśnie przeczytałam o tej dziewczynie. Może miała ochotę na pieczeń? XD
A ta mała, rzeczywiście cudo. Wie co dobre i zdrowe. Jedzmy cytryny! ;]
Już kiedyś miałam Cię zapytać, skąd jesteś?