Widziałeś film z numerkiem 49? Ładny obrazek. ;D
http://snarkerati.com/movie-news/top-70-vampire-movies-of-all-time/
Blacula!! muhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahha 8D omfg leże i kwicze! :D
Ad rankingu filmów i seriali
Może by stworzyć nowy temat? Przynajmniej nie będziemy się „szlajać” między innymi wypowiedziami. ;
Witaj, błaźnie.
Widziałeś to:
http://obczaj.net/pl/268226/
Czego jeszcze nie wymyślą na tym zasranym, świecie?
O_O OMFG! co to kuźwa jest??? i takie coś dopuszczają do szkoły!? O.o ja pierdole widze że po gimnazjach (które osobiście bym zaorał) należało by wywrócić całe ministerstwem oświaty!!!
pokaże ale nie teraz nie chce mi sie znów kopiować i przerabiać zdjęć! obiecałem że wrzucę! na mój profil jak go zacznę rozbudowywać !! na razie mam szkic jak to zrobić zobaczymy co z tego wyjdzie na kolejnych etapach!!
a teraz numer który mnie zniszczył dzisiaj!!! nasza kochana Małopolska z Krakowem na czele!! z(chyba większej głupoty i ciemnoty to niema w innych zakątkach naszego kraju!) otóż sąd apelacyjny w Krakowie przyznał rację Urzedowi Skarbowemu z tego miasta który naliczył podatek od pożyczki!! tylko jakiej pożyczki! otóż dwóch kolegów pożyczyło sobie pieniądze 1000 tyś złoty! (jakoś słuch o tym dotarł do w/w US) od razu przeanalizowali jego pita i ZONK nakazał zapłacenie podatku od tej pożyczki!!!!!! :D buhahahahahah
Ot sympatyczny agent ubezpieczeniowy w śnieżnobiałej koszuli. Nie macie czego żałowac.
Gówno, zapewne nie myślałeś, że miód.
Pieniądz, jak wiadomo nie śmierdzi, ale TO COŚ cuchnie na kilometr.
żegnalski jestem!! wprawdzie jutro mam jeans day (jak co piątek ;)) ale i tak wole byc wyspany! :D PAPA!
Wypatrzyłam reklamę książki na przystanku. Moją uwagę zwrócił... a jakżeby inaczej! Biały kieł i kropelka krwi! ;
Z ciekawości zajrzałam na forum MD i aż dziw, że tak mało osób. Kiedyś prawie codziennie ktoś pytał o odcinek.
Ech, mnie też to dziwi i wręcz zastanawiam się gdzie są te kobitki, z którymi tak dobrze mi się rozmawiało w sierpniu i wrześniu minionego roku... szkoda, że ten serial ma taką małą rzeszę fanów na FW, albo inaczej: tak mało aktywną rzeszę forumowiczów... Chciałabym, żeby tam było podobnie jak na ML, gdzie po każdym odcinku trwały bardzo żywiołowe dyskusje i rozmowy... tego mi tam brakuje.
Tez wtedy oglądałam, co prawda nie udzielałam się na forum, ale pisałam z jakimiś dziewczynami, wysyłały jakąś petycję to TVP, cuda niewidy. ;)
Do którego sezonu obejrzałas? Ja jakos szybko wysiadłam. ;)
Hmm... utkwiła mi w pamięci jakaś dziewczyna, która zarzekała się, że nie obejrzy ani odcinka więcej po smierci Claire. Może to byłaś Ty. ;) Nie wiem, czy ta petycja coś dała, ale mi i tak było wszystko jedno, wiekszośc odcinków obejrzałam na youtube (pozbywam się lektora, gdy tylko mogę). A w dodatku naoglądałam się mnóstwa filmików z Lavelle w tle. ;)
Najistotniejszym sczegółem zabawy na youtube było ciągłe przewijanie ulubionych scen, przez co oglądałam jeden odcinek przez dwie godziny.
Na forum nie pisałam, tylko obserwowałam. A z piosenek, moja ulubiona do teraz to "Heat". Z reszty okazjonalnie "The first touch", "Never enough" i "My heart is like a river" (?). ;)
Te same, które najczęściej pojawiały się w serialu. Tytułów, które Ty wymieniłaś nawet nie znam. ;) Ale szukam teraz na youtube filmiku o Claire i Aleksie, który mi utkwił w pamięci, więc przesłucham przy okazji.
O tak, "Hot.." też lubię. Jak znajdę, może za tysiąc lat, bo zapadł się pod ziemię, ale znajdę na pewno. Może kojarzysz, w filmiku była piosenka Iglesiasa, "Hero". Spodobał mi się właśnie przez nią, bo był ogólnie smutny. ;)
Hmmm, przyznam szczerze, że nie kojarzę akurat tego filmiku... a oglądałam ich mnóstwo, zwłaszcza w ubiegłym roku, jakoś we wrześniu...
Ech, co to był za czas... ;)
nie mam pojęcia!!? czasu zresztą też nie mam za wiele bo za 20 min wpadnie takich dwóch po mnie i mnie wywiozą pewno do Poznania! xD ech... a próbowałem sie wywinąć basenem nawet ale sie nie nabrali! ;)
Myślałam, że jakieś dwa wampirki się w końcu zjawią po Ciebie i zrobią z Tobą porządeczek a tu lipa widzę ;
dowiem się w końcu co to jest te MD?! bo czas leci a moja ciekawość sie tylko niepotrzebnie potęguje! :D
To niech rośnie jeszcze bardziej, ciekawe czy w którymś momencie będziesz miał przegrzanie systemu, albo "wszystko się pieprznie" ;
zbyt opanowany jestem na coś takiego! ;) więc nie ma mocnych! aczkolwiek miesiąc temu na Bukowskiej na światłach wyciągnąłem kolesia (19-20 lat) za fraki z samochodu i powiedziałem pare słów do rozumu (którego pewno nie miał) ale przerażenie w oczach jego panny było najzabawniejsze! :D
ot mam nadzieje że nauczy sie teraz jeździć ;)
pierwsze szkolenie w zarządzaniu personelem!!! na kierowniczym stanowisku! pod okiem trzech psychologów musisz wybrnąć z sytuacji kiedy sfrustrowany pracownik wybuch! a ty masz cała sytuacje załagodzić jako jego przełożony!! :D wierz mi miałem „stresa” jak to przechodziliśmy ale śmiało stwierdzam że jestem wyszczekany jak należy i opanowany również tylko obserwatorzy mówili mi że kolor skóry na twarzy mi sie tylko zmieniał! :D ale nie dałem poznać po sobie że wypierdolił bym kolesiowi! :D
Hahahahahahaha
Ja w takich razach trzymałabym baseboll'a pod biurkiem i buch takiego petenta po łbie jeśli po ludzku nie można z nim dojść do ładu! ;
Witajcie,
Niepotrzebnie czytałam waszą rozmowę o MD, dowiedziałam się niechcący, ze Claire umrze...
O zgrozo!!
Przepraszam w swoim imieniu :( Nie chciałam zdradzać takiego szczegółu, ale z własnego doświadczenia dodam, że jeśli nie chcesz przeżyć szoku to wcześniej od emisji w TV znajdź sobie ten epizod na youtube i obejrzyj, potem będzie łatwiej...
Nie masz za co przepraszać;) Myślę, że wielkiego szoku bym nie przeżyła, nie jestem znowuż tak przywiązana do owego serialu.
Szok może być, że to się stało w takim momencie... zupełnie nieoczekiwanie... dla mnie to był szok. I było na prawdę ciężko...
co to jest kuźwa MD! bo zaczynacie mi na nerwy działać!! tak jak ten koleś który umiescił jakieś bluzgi na mój temat i jak tu coś powiedzieć skoro nawet nie wiem co tam jest!/ było! O.o
ech... czuje sie wyalienowany xD buhahahahhahahaha