Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy
użytkownik usunięty
Hominus_nocturnus

Widziałeś film z numerkiem 49? Ładny obrazek. ;D
http://snarkerati.com/movie-news/top-70-vampire-movies-of-all-time/

ocenił(a) serial na 5

Blacula!! muhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahha 8D omfg leże i kwicze! :D

ocenił(a) serial na 7

Nie widziałem;(

ocenił(a) serial na 9
Hominus_nocturnus

Ad rankingu filmów i seriali

Może by stworzyć nowy temat? Przynajmniej nie będziemy się „szlajać” między innymi wypowiedziami. ;

ocenił(a) serial na 5
Rosie_

Victor przybył! ;)

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Witaj, błaźnie.

Widziałeś to:

http://obczaj.net/pl/268226/

Czego jeszcze nie wymyślą na tym zasranym, świecie?

ocenił(a) serial na 5
Hominus_nocturnus

O_O OMFG! co to kuźwa jest??? i takie coś dopuszczają do szkoły!? O.o ja pierdole widze że po gimnazjach (które osobiście bym zaorał) należało by wywrócić całe ministerstwem oświaty!!!

Victor_Delacroix

Cześć Vikciu ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

pokaże ale nie teraz nie chce mi sie znów kopiować i przerabiać zdjęć! obiecałem że wrzucę! na mój profil jak go zacznę rozbudowywać !! na razie mam szkic jak to zrobić zobaczymy co z tego wyjdzie na kolejnych etapach!!

a teraz numer który mnie zniszczył dzisiaj!!! nasza kochana Małopolska z Krakowem na czele!! z(chyba większej głupoty i ciemnoty to niema w innych zakątkach naszego kraju!) otóż sąd apelacyjny w Krakowie przyznał rację Urzedowi Skarbowemu z tego miasta który naliczył podatek od pożyczki!! tylko jakiej pożyczki! otóż dwóch kolegów pożyczyło sobie pieniądze 1000 tyś złoty! (jakoś słuch o tym dotarł do w/w US) od razu przeanalizowali jego pita i ZONK nakazał zapłacenie podatku od tej pożyczki!!!!!! :D buhahahahahah

użytkownik usunięty
haruka13

Ot sympatyczny agent ubezpieczeniowy w śnieżnobiałej koszuli. Nie macie czego żałowac.

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Gówno, zapewne nie myślałeś, że miód.

Pieniądz, jak wiadomo nie śmierdzi, ale TO COŚ cuchnie na kilometr.

ocenił(a) serial na 5
Rosie_

żegnalski jestem!! wprawdzie jutro mam jeans day (jak co piątek ;)) ale i tak wole byc wyspany! :D PAPA!

ocenił(a) serial na 9
Rosie_

Wypatrzyłam reklamę książki na przystanku. Moją uwagę zwrócił... a jakżeby inaczej! Biały kieł i kropelka krwi! ;

Himeko

Witaj Himi, znowu się rozmijamy ;

użytkownik usunięty
Himeko

Co tam kły i krew. Mnie rajcują te pazurki. ;)

Aaa, pazurki ma typowe dla drapieżnika ;

użytkownik usunięty
haruka13

Przez cały dzień?? Pracujesz na basenie? ;)

Wybacz, musiałam się posilić... ;

użytkownik usunięty
haruka13

Z ciekawości zajrzałam na forum MD i aż dziw, że tak mało osób. Kiedyś prawie codziennie ktoś pytał o odcinek.

Ech, mnie też to dziwi i wręcz zastanawiam się gdzie są te kobitki, z którymi tak dobrze mi się rozmawiało w sierpniu i wrześniu minionego roku... szkoda, że ten serial ma taką małą rzeszę fanów na FW, albo inaczej: tak mało aktywną rzeszę forumowiczów... Chciałabym, żeby tam było podobnie jak na ML, gdzie po każdym odcinku trwały bardzo żywiołowe dyskusje i rozmowy... tego mi tam brakuje.

użytkownik usunięty
haruka13

Tez wtedy oglądałam, co prawda nie udzielałam się na forum, ale pisałam z jakimiś dziewczynami, wysyłały jakąś petycję to TVP, cuda niewidy. ;)
Do którego sezonu obejrzałas? Ja jakos szybko wysiadłam. ;)

Tak, kojarzę tą petycję ;

użytkownik usunięty
haruka13

Hmm... utkwiła mi w pamięci jakaś dziewczyna, która zarzekała się, że nie obejrzy ani odcinka więcej po smierci Claire. Może to byłaś Ty. ;) Nie wiem, czy ta petycja coś dała, ale mi i tak było wszystko jedno, wiekszośc odcinków obejrzałam na youtube (pozbywam się lektora, gdy tylko mogę). A w dodatku naoglądałam się mnóstwa filmików z Lavelle w tle. ;)

Być może to akurat ja byłam, wszystko możliwe ;

użytkownik usunięty
haruka13

Najistotniejszym sczegółem zabawy na youtube było ciągłe przewijanie ulubionych scen, przez co oglądałam jeden odcinek przez dwie godziny.
Na forum nie pisałam, tylko obserwowałam. A z piosenek, moja ulubiona do teraz to "Heat". Z reszty okazjonalnie "The first touch", "Never enough" i "My heart is like a river" (?). ;)

Rzeczywiście, youtube jest dobry w te klocki ;

użytkownik usunięty
haruka13

Te same, które najczęściej pojawiały się w serialu. Tytułów, które Ty wymieniłaś nawet nie znam. ;) Ale szukam teraz na youtube filmiku o Claire i Aleksie, który mi utkwił w pamięci, więc przesłucham przy okazji.

Ja mam znam wszystkie jej utwory z tych trzech sezonów MD ;

użytkownik usunięty
haruka13

O tak, "Hot.." też lubię. Jak znajdę, może za tysiąc lat, bo zapadł się pod ziemię, ale znajdę na pewno. Może kojarzysz, w filmiku była piosenka Iglesiasa, "Hero". Spodobał mi się właśnie przez nią, bo był ogólnie smutny. ;)

Hmmm, przyznam szczerze, że nie kojarzę akurat tego filmiku... a oglądałam ich mnóstwo, zwłaszcza w ubiegłym roku, jakoś we wrześniu...
Ech, co to był za czas... ;)

ocenił(a) serial na 5
haruka13

co to jest MD? ;)

Victor_Delacroix

A jak myślisz Vikciu? ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

nie mam pojęcia!!? czasu zresztą też nie mam za wiele bo za 20 min wpadnie takich dwóch po mnie i mnie wywiozą pewno do Poznania! xD ech... a próbowałem sie wywinąć basenem nawet ale sie nie nabrali! ;)

Victor_Delacroix

Myślałam, że jakieś dwa wampirki się w końcu zjawią po Ciebie i zrobią z Tobą porządeczek a tu lipa widzę ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

dowiem się w końcu co to jest te MD?! bo czas leci a moja ciekawość sie tylko niepotrzebnie potęguje! :D

Victor_Delacroix

To niech rośnie jeszcze bardziej, ciekawe czy w którymś momencie będziesz miał przegrzanie systemu, albo "wszystko się pieprznie" ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

zbyt opanowany jestem na coś takiego! ;) więc nie ma mocnych! aczkolwiek miesiąc temu na Bukowskiej na światłach wyciągnąłem kolesia (19-20 lat) za fraki z samochodu i powiedziałem pare słów do rozumu (którego pewno nie miał) ale przerażenie w oczach jego panny było najzabawniejsze! :D
ot mam nadzieje że nauczy sie teraz jeździć ;)

Victor_Delacroix

Wiedziałam, żeś agresywne zwierzę ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

pierwsze szkolenie w zarządzaniu personelem!!! na kierowniczym stanowisku! pod okiem trzech psychologów musisz wybrnąć z sytuacji kiedy sfrustrowany pracownik wybuch! a ty masz cała sytuacje załagodzić jako jego przełożony!! :D wierz mi miałem „stresa” jak to przechodziliśmy ale śmiało stwierdzam że jestem wyszczekany jak należy i opanowany również tylko obserwatorzy mówili mi że kolor skóry na twarzy mi sie tylko zmieniał! :D ale nie dałem poznać po sobie że wypierdolił bym kolesiowi! :D

Victor_Delacroix

Hahahahahahaha
Ja w takich razach trzymałabym baseboll'a pod biurkiem i buch takiego petenta po łbie jeśli po ludzku nie można z nim dojść do ładu! ;

użytkownik usunięty
haruka13

V, jesli nie lubisz farmerek, to się nie zastanawiaj nad tym skrótem.
Dobranoc.

użytkownik usunięty

Witajcie,
Niepotrzebnie czytałam waszą rozmowę o MD, dowiedziałam się niechcący, ze Claire umrze...
O zgrozo!!

Przepraszam w swoim imieniu :( Nie chciałam zdradzać takiego szczegółu, ale z własnego doświadczenia dodam, że jeśli nie chcesz przeżyć szoku to wcześniej od emisji w TV znajdź sobie ten epizod na youtube i obejrzyj, potem będzie łatwiej...

użytkownik usunięty
haruka13

Nie masz za co przepraszać;) Myślę, że wielkiego szoku bym nie przeżyła, nie jestem znowuż tak przywiązana do owego serialu.

Szok może być, że to się stało w takim momencie... zupełnie nieoczekiwanie... dla mnie to był szok. I było na prawdę ciężko...

użytkownik usunięty
haruka13

Obejrzę i się przekonam...

Ja też obejrzę...

ocenił(a) serial na 5

co to jest kuźwa MD! bo zaczynacie mi na nerwy działać!! tak jak ten koleś który umiescił jakieś bluzgi na mój temat i jak tu coś powiedzieć skoro nawet nie wiem co tam jest!/ było! O.o
ech... czuje sie wyalienowany xD buhahahahhahahaha

Victor_Delacroix

Muhahahahahaha
Vikciu zaraz wybuchnie :D:D:D:D
Chcę to zobaczyć ;

użytkownik usunięty
Victor_Delacroix

Ależ proszę Cię bardzo Victorze, bądź uświadomiony...
http://www.filmweb.pl/f112226/C%C3%B3rki+McLeoda,2001