Pod osłoną nocy

Moonlight
2007 - 2008
7,5 14 tys. ocen
7,5 10 1 14072
Pod osłoną nocy
powrót do forum serialu Pod osłoną nocy

Hehe, nie martwicie się, nie wyprzedzam wszystkich chętnych i nie umieszczę zapytania o dany odcinek jeszcze przed jego emisją ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

o.O
żałuj odcinek one of the best ;)
jasne, że streści się pewnie Himi i Venice już się o to postarają ;)

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Ściągnij go sobie z mojego Chomika.

http://chomikuj.pl/troodon/filmy/seriale/Moonlight pass: smilodon

ocenił(a) serial na 7
Hominus_nocturnus

a podobno w gryzoniach nie gustujesz o Królu Nasz ;)
(?!)

ocenił(a) serial na 7
Bulvie

W żółtym pikaczu (vsrhrrrrrrrrr) nie , chomik to co innego.

Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH! El Diablo;

ocenił(a) serial na 7
Hominus_nocturnus

RAH! RAH! RAH! El Diablo ;) hehe

Hominus_nocturnus

Dzięki Ci Królu :

ocenił(a) serial na 5
haruka13

SPOILER (czy jak to śie tam pisze na forach ;))
=)

odc 11
w skrócie zabija chopca tej "Blond" mimozy przez co stanie sie jeszcze bardziej sadząca na głowe dla naszego wampira który zadziwiał mnie(słyszał rozmowę telefoniczną z odległosci 100 m ;)) z odcinka na odcinek xD ale i tak najlepsze było jak "Blond" zachodził go od tył, brakowało tylko takiego buuu!!! ;) i sądze że nasz wampir zszedłby na zawał swego nie żyjącego serca 8)

Victor_Delacroix

Victor, jesteś stanowczo nadgorliwy! Opisy miały być po emisji w TV a nie przed! ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

wścibska "Babo" :) widze ze ciekawość cię zżerała xD wyraźnie napisałem drukowanymi SPOILER !!! trza było po przeczytaniu pierwszej linijki wcisnąć Alt + F4 xD a nie zaczytywać się dalej :)

Victor_Delacroix

Zasadnicze pytanko: a skąd wiesz, że ja "Baba"?? Co niektórzy na tym forum mieli z tym problemy... a Ty tak wyparowałeś z tą "Babą"...
Tak na marginesie: tym "Babom" szacuneczek się należy, choćby ze względu na niedawne święto, które obchodziły ludziki! :P
Ciekawość to moja najważniejsza cecha. Zresztą tak zajmująco opisałeś ten odcinek, że nie dało się oderwać wzroku od kolejnych słów :

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a więc "Babo" :) niech cię zżera ciekawość xD to jest chyba najlepsza kara dla kobiet ;)

a teraz moje pytania:
-który fragment mej wypowiedzi zawierał brak szacunku dla puci ;) pięknej?
-co jest takiego w tej Beth że wy wszyscy ją tak kochacie ?(bo ona ni zgrabna ni ładna nie jest więc z góry wykluczam walory estetyczne xD)
-nazywając Ciebie "Babą" :) pomyliłem się ?

=)

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

puci- puci jest ;)
hmm a gdzie kici-kici?!

ocenił(a) serial na 5
Bulvie

kici-kici bulwarowko chodz to coś dostaniesz kici-kici xD

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

Hmmmm, do łowcy kici-kici????
Czyś ty do reszty ocipiał, błaźnie?
A może to FAGGOT tak na ciebie działa?

Victor_Delacroix

Taa... tylko potem nie skarż się jak moja ciekawość i Ciebie dopadnie i to jeszcze w większym rozmiarze, który śmiało można nazwać Wścibstwem... to jest z kolei wymyślna kara kobiet dla facetów xD

Ad 1) sam rzeczownik "Baba" jest przejawem braku szacunku, mój drogi! Słowo to ma niewątpliwie zabarwienie pejoratywne i tego nie podważysz w żaden sposób! Czy do swej lubej powiesz w geście miłości "Babo"? Będąc na miejscu Twej białogłowy zdzieliłabym Ci patelnią w łeb zamiast jakichkolwiek czułości xD
Ad 2) Czy było gdzieś stwierdzenie, że kocham Beth? No wybacz, nad interpretujesz moje wypowiedzi! Pytam się grzecznie... czego? Dlaczego się jej uczepiłeś i stoi Ci kością w gardle? Skoro wymieniliśmy już walory estetyczne to podaj teraz inne względy swej jakże dziwnej niechęci... do niej ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

ad.1
-swego czasu to do niej wiedźmo mówiłem xD ot Baba Jaga taka xD może mieć pozytywne zabarwienie ;)
ad.2
-walory estetyczne pomijamy bo ich niema ;)
-jej gra aktorska doskonale pasuje do gry aktorskiej imć Belli z EMOlightu, przy czym tutaj mamy gupawe miny i uśmiech a tam otwarte usta xD
-w odc 11 doskonały przykład mówiący o tym jak widz nie może obdarzyć pozytywnym uczuciem ów "Blond mimozy", po śmierci swego lubego co robi nasza bohaterka strzela z piz... wszystkim na około w tym również naszemu wampirowi a on głupi ją ratował O.o
ad.3
-nie śmiałbym się wymigiwać od czegokolwiek ;) teraz odpowiedz na moje pytanie zawarte post wyżej skoro ja odpowiedziałem na twoje xD

(ok. jak już do konsensusu doszliśmy to znikam do szkoły ;))

ocenił(a) serial na 7
Victor_Delacroix

A ty śmiertelniku znów o EMO.....
Wymyśliłbyś coś z innej beczki - to EMO zaczyna nuuudziiiiić!!!

Victor_Delacroix

Ad 1) za tą Babę Jagę u mnie miałbyś bankowo patelnię na twarzy i żadna czułość by tego nie zmieniła! ;

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Patelnię? Hmmm, nie lepiej zatopić kły w żyłach tego śmiertelnika???
Patelni szkoda. Tyle ode mnie.

Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH! ;

Hominus_nocturnus

Królu, masz świętą rację... tylko jest jeden problem: ja byle czego nie tykam ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

"tą Babę Jagę u mnie miałbyś bankowo patelnię na twarzy i żadna czułość by tego nie zmieniła!"

panienko miałaś jakiegoś chopca w swoim życiu?? xD bo jestem pewien że nie miałaś xD muhahahaha
ha! mój "Babo" radar ;) jednak się nie mylił xD

ocenił(a) serial na 5
haruka13

czy wszystkie 16-latki myślą o jednym !? zaraz patelnia! xD (niewierze że to napisałem ;))
chodziło mi o takie zwyczajne przekomarzanie się xD

Victor_Delacroix

Dobra Mózgu!
To teraz nie odpuszczę, póki nie zdradzisz mi tajemnicy poliszynela i nie wyjawisz jak na Boga wydedukowałeś, że mam 16 lat?

ocenił(a) serial na 5
haruka13

;) sama się wkopałaś tą patelnią xD
w poważnym związku jeszcze nie byłaś wiec albo jesteś bardzo młoda(te fantazje na temat wampirów ok taki wiek, każdy przez to przechodzi ja mając 16 wiosen byłem na etapie Kapitana Cubasy)albo jesteś zakonnicą xD muhahaha czysta dedukcja 8)

Victor_Delacroix

Ech, Mózgu! Aż ciśnie mi się na usta zdanie, że "trafiłeś jak ch* w płot" ;

ocenił(a) serial na 8
haruka13

Ad Haruka
po co te ńerwy szkoda czasu na szkodnika .Jeden odchodzi przychodzi nastepny i on zniknie predzej czy pózniej.

Ad Victor
Czyzbys był jasnowidzem???/a może tylko szukasz zaczepki bo "podyplomówka" kiepsko paniczowi idzie idzie?

Venice

Venice, nerwy to ten jegomość dawno mi nadszarpnął a teraz raczej nie robi na mnie większego wrażenia :

ocenił(a) serial na 8
haruka13

Ad Haruka
skoro jego posty maja byc urozmaiceniem Twojego egzystowania za dna to czemu nie , tylko, .że tacy jak On predzej czy pózniej potrafia wyprowadzic z równowagi a to sie moze zle dla niego skonczyć, jesli wiesz co mam na mysli

Venice

Ech, Venice, nawet nie wiesz jak mi trudno było zrezygnować z pierwszego polowanka na tego Victora... no, ale cóż... ma się te swoje zasady i człowieczek chcieć nie chcieć musiał zostać przy życiu. Problem w tym, że nie docenia tego faktu i nadal drażni nasze towarzystwo ;

ocenił(a) serial na 8
haruka13

zastanawiam się po co te istoty wchodzą na forum ?? wyrażą swoje zdanie i poszoł won a nie dolewa oliwy do ognia w koncu sie biedaczek poparzy i bedzie mu przykro.
uciekam i nie wiem czy sie dzis tu jeszcze pojawie, w kazdym bądz razie haruka trzymaj sie i nie pozwól zdominowac przez tego szkodnika, może Król zrobi z nim porządek.to goracy apel do naszego władcy.

Vampire solidarity! Rah!Rah!Rah!

ocenił(a) serial na 5
haruka13

;) a ty jak zwykle kręcisz się koło jednego „jak ch* w płot” wykluczyłaś bycie zakonnicą więc dobrze trafiłem z wiekiem xD a zdaje sobie z tego sprawę jakie kosmate myśli kłębią się w głowach młodziutkich dziewoi XD
a co do bujania w obłokach to osoby dorosłe nie mają zbytnio czasu na fantazjowanie cóż brutalne życie wybija z głowy bardzo szybko fantazje xD
jeszcze z podyplomówką nie ma co iść źle bo już wszystko za mną teraz tylko czekam z utęsknieniem do maja na obronę, egzaminy pozdawane praca napisana i oddana xD

ocenił(a) serial na 8
Victor_Delacroix

Więc co tu robisz "przyjacielu"?skoro jako dojrzały osobnik fantazjujesz na tym forum . to tyle

ocenił(a) serial na 5
Venice

bo ja jestem zodiakalnym strzelcem więc głowa w chmurach tego osobnika to rzecz naturalna xD takie odstępstwo od normy :) a po za tym moja osoba nie fantazjuje na temat wampirów tylko jest koneserem dobrego filmu ;)

Victor_Delacroix

No nie mogę, z kim ja rozmawiam?!?!?!
W takie zabobony wierzysz człeku jeden, puchu marny? Przecież to nie średniowiecze! O maj gad!

ocenił(a) serial na 7
haruka13

Zaiste, GAD (został przecieżnaszego kata) tak nazwany przez

ocenił(a) serial na 5
haruka13

ale przyznaj ze trafiłem z tym wiekiem xD ale fantazje masz fajne dziewojo :)

Victor_Delacroix

Właśnie muszę Cię rozczarować... trafiłeś z moim wiekiem jak powyższym "ch* w płot" ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

ale mimo wszystko znam twe fantazje ;) muhahaha

Victor_Delacroix

Bachachachachachachachachachahchachacha...
Wybacz, nie mogłam się powstrzymać :

ocenił(a) serial na 5
haruka13

z tą patelnią to mnie zniszczyłaś ;) ty ty bobasku wyuzdany ;)

Victor_Delacroix

Victor, starczy na dziś, bo brzuch mnie już boli od śmiechu :

ocenił(a) serial na 5
haruka13

a co ja jakiś malowany "nieruchawy: ;) posąg jestem? jasne że możesz xD

Victor_Delacroix

Mówisz, "jakiś taki nieruchawy człek jesteś"? ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

jestem absolwentem AE poznańskiej i magistrem ekonomii, do tego robię podyplomówkę związaną z certyfikatem księgowego zanim naczelna rada księgowych nie zablokuje tego i nie zamknie swojego środowiska podobnie jak lekarze czy prawnicy! do tego robię certyfikat z zakresu świadectw energetyki mieszkań niezbędnych aby w nowym prawie budowlanym (nowelizacja nastąpiła w styczniu 2009) można było sprzedać/kupić mieszkanie/dom czy to na rynku wtórnym czy pierwotnym! a do tego posiadam uprawnienia kierownika budowy zrobionego rok temu w cechu w Poznaniu xD

Victor_Delacroix

W takim razie jesteś bardzo zajętym człowieczkiem i teraz się dziwię, że masz czas siedzieć na tym forum...
Idąc tokiem Twoich stereotypów powinnam teraz zauważyć, że jesteś "strasznie nudną" istotą skoro parasz się księgowością... ;

ocenił(a) serial na 5
haruka13

jak ty mało rozumiesz xD i na dodatek wierzysz w jakieś zabobony xD "kto ma łeb na karku tez zwyciężyć pragnie nie zginąć" xD

Victor_Delacroix

Rozumiem więcej niż Ci się wydaje ;P
Od wiary w zabobony jesteś tutaj Ty a nie ja :P
W takim razie mogę Cię śmiało nazwać "typowym produktem współczesnego zepsutego społeczeństwa"...

Miał dziesięć lat, jasny książę małych spraw.
Z uśmiechem w życie wszedł, zmienić chciał cały świat.
Upłynął czas i parę lat przybyło...
Już nie śmieje się... życie go zmieniło...

Przykre, ale niestety prawdziwe...

ocenił(a) serial na 5
haruka13

cóż nawet najbardziej konserwatywni z czasem ulegają pod presją większości ;)

Venice

Venice, wyjęłaś mi pytanie z ust! Ekhm... spod klawiatury :