Hehe, nie martwicie się, nie wyprzedzam wszystkich chętnych i nie umieszczę zapytania o dany odcinek jeszcze przed jego emisją ;
Zapewne szuka wrażeń. Epitafium na jego mogile będzie wyglądać następująco:
Zmarł śmiercią tragiczną drażniąc wampiry.
Brawo Królu!
Pasowałoby idealnie również takie epitafium: "Zmarł śmiercią tragiczną, bo sam się o nią prosił" i obok odbicie kiełków któregoś z nas ;
Tak sobie poczytałam waszą wymianę zdań i…
Ad Victor gdyby nie „fantazjowanie” (przynajmniej w moim przypadku) już dawno bym wylądowała u jakiegoś psychiatry na kozetce… Życie jest zbyt szare, brutalne i w ogóle do d… żeby sobie odmówić odrobiny fantazji.
Może to dlatego, że jestem… strzelcem. ;
bardzo ładne to epitafium i takie do rymu:)jeśli można głosować to ja głosuję na epitafium Himeko
Vampire solidarity Rh! Rah! Rah! :
młda damo życie jest jak parta szachów :D
albo bijesz konia ;) albo posuwasz królową xD
Ad Himeko
Masz całkowitą rację, gdyby nie fantazja , życie przytłoczyło by nas swoim ciężarem. Piekne epitafium proponuje jeszcze cos takiego "Żył dla ludzi,zginął z rąk(kłow) wampira"
Ad Victorek
widzę śmiertelniku (idę za radą Haruki)że bardzo chwalic sie lubisz czego nie toleruję-ekonomia-nudziasz z ciebie,myslisz że masz głowę na karku , strzeż się ,bo ani się obejrzysz mozesz ją stracić...
w twych postach widzę tylko smutna rzeczywistość,szara codziennośc i chłodna kalkulację to przygnebiajace, jesteś na forum serialu o wampirach bardziej sie postaraj napisz coś ciekawszego,"posuwać królową"???tutaj mój drogi to grozi utratą sporej ilosci krwi Rah Rah Rah
Ad konesera
konkrety proszę ,
Hmmmmmm, on pewnie by chciał to robić, ale to nie ten poziom.
Zostały mu wieloryby nieznanego malarza nazwiskiem Koń.
Hehehehehe.
Ad epitafiów:
To też jest niezłe. To by było możliwe w True Blood, w Moonlight? Zastanawiające. Może w innym wampirzym społeczeństwie...
Ale skąd weźmiemy drugiego takiego jegomościa?
Spokojnie Królu takich szkodników jest wielu utrata jednego grozi co najwyżej pojawieniem się nastepnego.
Ad Himeko
Szacunku ten śmiertelnik dla waszej wysokości za grosz nie ma , nie wie na co (kogo) się porywa zuchwalec
PS. wampiry są wiecznie młode
Victorze ach Victorze… Cieszy mnie niepomiernie, że mnie „młodą damą” ochrzciłeś (wprawdzie „o” zezarłeś po drodze, ale cóż, wybaczam ;
mój koń skoczny i paradny wnet królową trąci upadnie monarcha i koronę strąci :)
Trefniś Victor dosiadł drewnianiego konika i po zamku bryka:
Hop - siup, hop - siup:
Błazen ujeżdżający konia przy królewskim tronie... Tego jeszcze nie było! Pominąwszy fakt niezbity, że byś się do tronu nie zbliżył – zaznaczam wampirzego tronu – to mam wątpliwości czy dał by Ci ktoś „prawko jazdy konnej” (że o rumaku nie wspomnę). Koń skoczny, błazen spadnie zanim się do tronu zbliżyć zdoła i kark skręci... ;
skoro jest królestwo to i nadworny błazen być musi,zabawi władców a moze okrutnej smierci uniknie...
daj spokój podyplomówka przez cały weekend dała mi tak w kość! muszą mi trochę szare komóry odpoczać dlatego wlazłem na FW! Kuna jest za 20 pierwsza ech jutro praca znikam ;/ btw widze ze na EMOlajcie przegapiłem dobre wątki i główne EMO avatara zmieniło xD muhahaha ja jej pokaże ;)
Wygląda jak te strzygi /całe w mące jakby ktoś na nich ciasto na pierogi rozrabiał/ z tego zakichanego 'Zmierzchu'
Vshrrrrrrrrrrrrrrrrr!
EMO_EMO_EMO_EMO_EMO (To cię niespodzianka czeka: EMO-konik do ujeżdżania;
Ostatnio kiepsko u mnie z czasem, więc nie wiem czy dam radę szybko się streścić ze streszczaniem. ;
Krwawa jatka - El Diablo będzie wymiatał. Chyba najlepszy odcinek I sezonu.
'Ssij, póki dają.....'
Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH! (El Diablo!!!)
Faktycznie:
pączki
pościg za nielegalnym imigrantem
PRZYWRÓCENIE!!!!!
Niesamowite:
Dobra, druhy moje!
Melduję, że po polowanku udałam się spóźniona na kolejny odcinek Moonlight. Zaczęłam go oglądać w chwili gdy chyba jakiś mafioso od siedmiu boleści każe swoim typkom aby przywieźli mu żywego Josha. Chwilę po tym zobaczyłam w mieszkaniu Beth, która strachała się nawet Micka, więc wnioskuję, że coś jej zagrażało. Za oknem Josh wyszedł do swojego samochodu no i stamtąd porwały go dwa bandziory a Mick i Beth ruszyli w pościg. Swoją drogą to wielkie brawa i moje gratulacje dla patrolu policji, który niby stał na straży i wręcz spod nosa wyrwali mu smaczny kąsek w postaci Josha! Ech, ci genialni Amerykanie!
No i teraz moje zasadnicze pytanie: co było przedtem? Zanim włączyłam TV?
Podpowie mi ktoś? PS.Od Regiska na pewno ściągnę ten odcinek w całości, ale już teraz chciałabym wiedzieć...
Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH! :