Było już co nas pociąga w wampirach, ale tego chyba jeszcze nie było.
Ciekawa jestem co Was, drodzy forumowicze (zarówno ludzi jak i zadeklarowane wampiry – mam tu na myśli króla Regisa, Harukę, Venice i każdego kto zalicza się do mrocznych stworzeń nocy ;
A co ty za herezje głosisz, hę?
5 minut mnie nie było i takie coś?!
Może ty nie możesz:
teraz za drugiego Lutra mnie wezmiesz, to nie herezje i niczego nikomu nie wmawiam.to był luzny pomysł
(nie wiedziałam że taki wrażliwy jesteś
Królu)
Nie czytałaś spisanej nie tak dawno konwencji wampiryzmu Moonlight?
Radzę ją odgrzebać i doczytać. Rzuciłbym cytatem, ale tego nie zrobię.
podział wśród wampirów hmm chyba raczej nie, wojny do niczego nie prowadzą, szerza tylko wzajemna nienawiść a TY Królu myślę że wolałbys pokój niz społeczne zamieszki/
Trafiłaś w samo sedno sprawy.
Ad tez:
Możesz je wywiesić w nowym wątku albo przy fanatyzmie.
Dobrze że sie zgadzamy.
narazie nie bede tego robic, polityka władcy jest jasna i nie chcę jej burzyć, wszak nalezę do tego społeczeństwa i nie mam zamiaru przeciwstawiać się Tobie. (z bycia smiertelniczką pozostała mi uległośc wobec mężczyzn na stanowisku hahah)
nie ma za co :)
nie. czyzbym miała pozwolenie samego Króla? to by mogło być przyczyna rozłamu w naszych szeregach a tego nie chcę
to troche potrwa, musi mieć rece i nogi. popracuję nad nimi.jutro je wywieszę na drzwiach nowego topicu, tylko mnie nie wyklnij z tego forum. teraz zwyczajnie mi się nie chce.
Ad regisa sapkowskiego
pocałowałam klamkę biblioteki miejskiej spróbuje jutro sie tam dostać.strasznie mnie ciekawi wampir nie czujący potrzeby wypijania krwi.
chyba na temacie o fanatyzmie ale to takie propozycje, król mógły to uściślić,spisać w jednym poscie.
Królu mój powtórzę się sisz konwencje w jednym poscie na nowym temacie a ja dołącze swoje tezy jutro może być???
popieram ten postulat
wreszcie będą jakieś przynajmniej podstawowe jasne zasady
Vampire solidarity Rah!Rah!Rah!