Jakaś dokładna data premiery ?, będą ci sami aktorzy ?, to będzie kontynuacja ?, czy może coś na zasadzie serialu "detektyw" ?.
"Schumacher previously told RadioTimes.com that he was "hoping to start filming in September, all being well", adding: "And then we'll carry over for about three months, four months, and then it's in the hands of the BBC [in terms of] when it goes out. But sooner rather than later, I hope."
This would mean fans could expect a 2024 release date".
Jest straszna lipa, niby premiera była na BBC One, ale nigdzie go nie ma. W wolnej chwili musze więcej poczytać
Bo co tydzień pojawia się nowy odcinek z tego co wiem na Canal+ online, dlatego trzeba czekać aż wypuszczą wszystkie. Ja czekam :D, obejrzę jak pojawią się wszystkie
No z tą premierą to było zaskoczenie, już myślałem że drugi sezon nie będzie dostępny w pl, a jednak nagle wiadomość że Canal+ wypuści :).
Tylko trochę nie rozumiem tego wypuszczania co tydzień jeżeli premiera była w maju … taki zabieg jest przy serialach które są na bieżąco i globalnie co tydzień premiery nowego odcinka