Policjant
powrót do forum 2 sezonu

Jakaś dokładna data premiery ?, będą ci sami aktorzy ?, to będzie kontynuacja ?, czy może coś na zasadzie serialu "detektyw" ?.

ocenił(a) serial na 9
D3Mania

"Schumacher previously told RadioTimes.com that he was "hoping to start filming in September, all being well", adding: "And then we'll carry over for about three months, four months, and then it's in the hands of the BBC [in terms of] when it goes out. But sooner rather than later, I hope."

This would mean fans could expect a 2024 release date".

ocenił(a) serial na 8
wild79

Oh dzięki :)

D3Mania

i coś wiecej wiadomo? premiera niby 5.05.2024

ocenił(a) serial na 8
misiu94

Jest straszna lipa, niby premiera była na BBC One, ale nigdzie go nie ma. W wolnej chwili musze więcej poczytać

ocenił(a) serial na 8
D3Mania

juz jest 2 sezon na portalach xd

D3Mania

Ktoś wie gdzie można obejrzeć resztę odcinków ? Bo na canal + online są tylko 3 odcinki dostępne …

ocenił(a) serial na 8
Apache_filmweb

Bo co tydzień pojawia się nowy odcinek z tego co wiem na Canal+ online, dlatego trzeba czekać aż wypuszczą wszystkie. Ja czekam :D, obejrzę jak pojawią się wszystkie

D3Mania

Aaa okej , bo premiera była 05.05.24 dlatego pytam :)

ocenił(a) serial na 8
Apache_filmweb

No z tą premierą to było zaskoczenie, już myślałem że drugi sezon nie będzie dostępny w pl, a jednak nagle wiadomość że Canal+ wypuści :).

D3Mania

Tylko trochę nie rozumiem tego wypuszczania co tydzień jeżeli premiera była w maju … taki zabieg jest przy serialach które są na bieżąco i globalnie co tydzień premiery nowego odcinka

ocenił(a) serial na 8
Apache_filmweb

Tylko Netflix daje od razu całe sezony, reszta VOD trzyma się zasady wypuszczania odcinka co tydzień. A kilka miesięcy to wciąż nowy serial, zwłaszcza że premiera tego serialu w Polsce odbywa się na canal+. też bym wolał dostać od razu cały sezon, ale co poradzić