PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99774}

Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers
1993 - 1996
5,5 13 tys. ocen
5,5 10 1 12656
4,5 8 krytyków
Power Rangers
powrót do forum serialu Power Rangers

Power rangers rządzą, wychowałem się na tej bajce. A wy dzieci neo nie
wchodźcie i nie zaniżajcie oceny "bo nie ma efektuf :<" :/. Pamiętam jak na
podwórku bawiliśmy się w power rangers i kitowców, a wy teraz w chałpach
przed kompami siedzicie i czytacie bravo girl JP 100%. Kiedyś to były bajki
:(

r4ven21

Popieram , wszyscy kiedyś to oglądali a tera "Co za gówno" :>

Najlepsze to jest jak idzie ci jakis 13 latek i z jego ust słowa "JP" HAhahhaha :)

ocenił(a) serial na 10
r4ven21

Z perspektywy czasu, teraz tego bym nie obejrzał i dał bym jeden. Ze względu na sentyment może 7. Ale to nie jest stworzone dla mnie teraz, tylko dla łebków jakimi byliśmy gdy to oglądaliśmy, a Power Rangers uwielbiałem! czyli spełniło swoje założenia i ode mnie w pełni zasłużone 10/10! :D

ocenił(a) serial na 2
uzi43

mialem moze z 8lat i mi sie podobalo, byla walka, byly potwory

ale to ostatnia szmira robiona po kosztach, efekty nie zmienily sie od 10lat

kretynska bajka i tyle
robi z dzieci idiotow, naprawde dno\
kiedys ocenialem ja inaczej ale czlowiek dorasta i patrzac na gowno wie ze to tylko i wylacznie gowno

ocenił(a) serial na 7
r4ven21

Autorze tematu, masz u mnie piwo :D
Może i to teraz się wydaje kijowy serial, ale oglądałam za smarkacza i wcale się tego nie wstydzę! Tym bardziej, że w porównaniu do wszystkich sequeli (jakieś Jungle Fury i inne) to jest arcydzieło :P

A tak w ogóle to był pozytywny film - Power Rangers nieważne, jakby się wkopali, zawsze w końcu byli górą :P

ocenił(a) serial na 9
r4ven21

JA też wysoko ocenię...ale dziwne uczucie, jak sie tak wspomina. Jeśli by, patrząc trzeźwym okiem, analizować ten serial - owszem, wychodzi, że to dno... ale potrafił przyciągnąć do telewizora, był stworzony dla dzieci i doskonale spełnił swoje zadanie ooooo !! ;D

ocenił(a) serial na 10
r4ven21

też się wychowałem na tej bajeczce... jak byłem mały to tylko to oglądałem I Cartoon Network :D to były czasy :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
r4ven21

Zdecydowanie dyszka. Power Rangers jest nieśmiertelne i rządzi ;] BTW ja miałem taką lansiarską kamizelkę w przedszkolu i zawsze byłem zielonym^^ IMHO lepiej jak chłopaczki w przedszkolu oglądają PR i rosną z nich mężczyźni niż jakieś psychodeliczne teletubisie...

ocenił(a) serial na 1
r4ven21

Dajecie 10/10., ale może byście też zwrócili uwagę na takie rzeczy jak muzyka, gra aktorska, charakteryzacja postaci, fabuła.
Oceniajcie konsekwentnie, a nie "dlatego bo oglądałem to w dzieciństwie".

Ap ropo bajek to bajki pisał Brzechwa i Krasicki. Sprawdź sobie w słowniku Ty "bjako".

ocenił(a) serial na 10
ZupkaChinska

Używaj czasem słownika, bo Brzechwa się w grobie przewraca.

ocenił(a) serial na 1
cloud_strife1

Jako, że na filmwebie nie a opcji "edytuj" to wielce przepraszam, że tak bardzo tym Brzechwę uraziłem. -.-

ocenił(a) serial na 7
ZupkaChinska

Daję 7, bo oglądałam w dzieciństwie. Jaki to był "szpan" oglądać PR na Polsacie, czasem się wstawało nawet na siódmą rano, żeby zobaczyć powtórkę przegapionego odcinka. ;]
Kiedyś to były czasy, teraz się dzieciom wieczorynki skraca i wyszukuje czerwone torebki.