PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Będzie dobrze!

ocenił(a) serial na 7

Coś czuję, że serial idzie w dobrą stronę. Pomimo krytyki ze strony użytkowników, moim zdaniem serial jest ciekawy i poruszający. Mam nadzieję, że w następnych odcinkach jednak troszeczkę przyspieszy tempo. Widzowie będą powoli odchodzić od tego awangardowego dzieła, jeżeli większość sezonu będą oglądali z totalną niewiedzą na temat serialu. Jak we wstępie jednak zaznaczyłem, będzie dobrze. Oczekiwałbym od reżyserów skupienia się w większej mierze na kilku głównych postaci, a nie rozprzestrzenianiu obsady.

ocenił(a) serial na 10
zizej1

Podzielam twoje zdanie. Moim zdaniem ten serial ma potencjał i to duży, przecież to produkcja od HBO. Trzeci epizod był naprawdę dobry. Z tych emocji związanych z pastorem to aż się spociłem. Naprawdę !

ocenił(a) serial na 7
the_witek

1? Trochę surowy jesteś.

ocenił(a) serial na 10
zizej1

1? A nawet nw skąd się wzięła. Już poprawiona ocena na 8, może być wyżej. :D

ocenił(a) serial na 7
zizej1

Oby coś się zaczęło dziać, bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy będę to oglądać. Gdyby nie fajne aktoreczki to już chyba bym sobie odpuścił, bo narazie tylko to nie daje mi zasnąć;p

"ma potencjał i to duży, przecież to produkcja od HBO"
no... nie chciałbym oceniać serialu z pryzmaty tego, że to hbo, do tej inne seriale przyszło mi oceniać po samym serialu, z delikatnym ubarwieniem typu hbo, obym nie musiał tego zmieniać...