PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Jak zginał Wane? Kim on właściwie był? Co to były za sny KEvina? Czy ojciec KEvina był naprawde świrem? Z kim się kontaktował?

ocenił(a) serial na 8
kontousuniente

Wejn zginął przecież tam w toalecie, przy kevinie. Nie wiadomo kim on właściwie był.

Nie wiadomo co to za sny Kevina, i co się z nim w sumie dzieje.

Nie wiadomo czy ojciec Kevina był naprawde świrem, ale chyba tak, przecież gadał sam do siebie. Nie wiadomo z kim sie kontaktował

Wiele rzeczy nie wiadomo. Jak ktoś coś wie to śmiało pisać.

Sylw3k

Wiem że zginął w toalecie. Tylko kto go i dlaczego go tak urządził. Myślę że ojciec Kevina nie jest do końca swirem. Mówił przeciez wiele rzeczy które miały sens np że wysłał Kevinowi pomoc (podczas pierwszej wizyt w wariatkowie) Czytał ktoś książkę? Wszystko to jest powywiasnianee w niej? Czy może typowy zabieg z Lost żebynarobić tajemnic latac i nic nie wyjaśnić?

ocenił(a) serial na 7
kontousuniente

Niby skąd ktoś ma wiedzieć dlaczego Wayn zginął skoro tego nie wyjaśnili? Wayn uważał się za boga. Możliwe, że pochodził z Rosji...

Nogutek

On chyba został postrzelony przez tych agentów, co go ścigali.

Nogutek

Cza*nuch z Rosji?

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Po obejrzeniu całego sezonu, przeczytałam książkę, żeby dojaśnić sobie. Okazało się, że serial jest bardzo odległy od książki, wiele wątków jest zupełnie inaczej. Kevin nie jest policjantem, Wayn nie umiera, ojca Kevina w ogóle nie ma. Byłam zaskoczona, czytało się jak zupełnie inną historię, zbieżną tylko w kilku miejscach z fabułą serialu, nie żałuję jednak.

dorotagrabek

A motyw z psami wyjaśnili? Mam namyśli tekst: "to nie są nasze psy, już nie" Dlaczego ja wybijali?

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Nie ma w książce tego motywu. Momentami myślałam, że serial fajnieszy, bo przyzwyczaiłam się do wątków, zainteresowały mnie.
Potem przyzwyczaiłam się, że w ksiązże to niemal inna historia i wciągnęłam się w inne wątki.

dorotagrabek

Dzięki za informacje. Jutro idę do Empiku i biorę się za książke:)

ocenił(a) serial na 10
kontousuniente

Proszę bardzo :-)

ocenił(a) serial na 7
kontousuniente

Było tak, że psy widząć zniknięcie ich właścicieli poskradali zmysły podobnie jak niektórzy ludzie.

Nogutek

Dlaczego rzucały się na jelenia?

ocenił(a) serial na 9
kontousuniente

Nie rozumiem nad czym się tu zastanawiasz ? chyba po to pozostawili tyle znaków zapytania żeby mieć po co tworzyć sezon 2 :)