Jak zginał Wane? Kim on właściwie był? Co to były za sny KEvina? Czy ojciec KEvina był naprawde świrem? Z kim się kontaktował?
Wejn zginął przecież tam w toalecie, przy kevinie. Nie wiadomo kim on właściwie był.
Nie wiadomo co to za sny Kevina, i co się z nim w sumie dzieje.
Nie wiadomo czy ojciec Kevina był naprawde świrem, ale chyba tak, przecież gadał sam do siebie. Nie wiadomo z kim sie kontaktował
Wiele rzeczy nie wiadomo. Jak ktoś coś wie to śmiało pisać.
Wiem że zginął w toalecie. Tylko kto go i dlaczego go tak urządził. Myślę że ojciec Kevina nie jest do końca swirem. Mówił przeciez wiele rzeczy które miały sens np że wysłał Kevinowi pomoc (podczas pierwszej wizyt w wariatkowie) Czytał ktoś książkę? Wszystko to jest powywiasnianee w niej? Czy może typowy zabieg z Lost żebynarobić tajemnic latac i nic nie wyjaśnić?
Niby skąd ktoś ma wiedzieć dlaczego Wayn zginął skoro tego nie wyjaśnili? Wayn uważał się za boga. Możliwe, że pochodził z Rosji...
Po obejrzeniu całego sezonu, przeczytałam książkę, żeby dojaśnić sobie. Okazało się, że serial jest bardzo odległy od książki, wiele wątków jest zupełnie inaczej. Kevin nie jest policjantem, Wayn nie umiera, ojca Kevina w ogóle nie ma. Byłam zaskoczona, czytało się jak zupełnie inną historię, zbieżną tylko w kilku miejscach z fabułą serialu, nie żałuję jednak.
Nie ma w książce tego motywu. Momentami myślałam, że serial fajnieszy, bo przyzwyczaiłam się do wątków, zainteresowały mnie.
Potem przyzwyczaiłam się, że w ksiązże to niemal inna historia i wciągnęłam się w inne wątki.
Było tak, że psy widząć zniknięcie ich właścicieli poskradali zmysły podobnie jak niektórzy ludzie.