PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

po 6 odcinku...

ocenił(a) serial na 10

znakomity... dla tych ktorzy nic nie rozumieja i im sie nie podoba zostaje , klan , ranczo, i reszta tych jak to nazywaja niektorzy ...kmiotow...

ocenił(a) serial na 8
riko62

dokładnie,serial jest znakomity :)

ocenił(a) serial na 7
riko62

Przepraszam bardzo ale ranczo jest bardzo fajne! :D

ocenił(a) serial na 10
Tyymek

nie zapominaj o klanie zlotorylskich i szpitalu na ksiezycu

ocenił(a) serial na 8
riko62

Ranczo jest dobre. Nie ma u was ławeczek z filozofowami?

ocenił(a) serial na 10
borsuk96

moze juz mi wiecej nie pisz o ranczu bo ci napisze dla kogo robia cos takiego jak ranczo i inne podobne badziewie...a wtedy mozesz sie obrazic

ocenił(a) serial na 9
borsuk96

ranczo nie jest najgorszym tworem polskiej telewizji... są gorsze (rodzinka pl)

ocenił(a) serial na 10
Kulasisko_Pospolite

ok z tym sie zgadzam, czyli debilne ranczo jest numerem 2 ...

użytkownik usunięty
Kulasisko_Pospolite

Ta, ogólnie 99% polskich produkcji serialowych pokazuje, jakimi idiotami są polscy telewidzowie.

ocenił(a) serial na 6
Kulasisko_Pospolite

No co ty, Rodzinka.pl jest zła? Nie mogę się zgodzić choć wiele tam naciąganych sytuacji, np. pracująca matka trójki dzieci w różnym wieku ma czas i pieniądze na wszystko i na dodatek tryska energią.
Fakt, serial przerysowany, ale czy zły? Wg mnie nie. Rancza nie oglądam.

riko62

To chyba jesteś boleśnie i brutalnie odosobniony w tym przekonaniu o znakomitości tego serialu. I odpuść sobie gadkę, że jak się nie podoba to nikt nic nie rozumie... i takim zostaje klan itp.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

i tu masz calkowita racje mister , całkowita...

riko62

ja tak ale ty nie

ocenił(a) serial na 10
myster_A

mnie malo obchodzi co ci sie podoba a co nie , ale jak ci sie cos nie podoba to twoja sprawa , jak ci sie cos podoba to tez twoja sprawa, jak czegos nie rozumiesz to tez twoja sprawa jak rozumiesz , tez, jak ktos pisze bzdety i robi z siebie glupa , jego sprawa... ALE PO CO ?

riko62

Tak jak ty możesz się zachwycać tym serialem, tak ja mogę się nim nie zachwycać. Ty możesz nabijać się z rancza, tak ja mogę nabijać się z twojej fascynacji Leftovers. To chyba jest sprawiedliwe.
>> ALE PO CO ?<< wygląda na to, że masz odruchy Kalego. Kali może krytykować, Kalego nie można krytykować.
Nie twierdzę że Pozostawieni są do dupy, interesujące jest napięcie pomiędzy ludżmi w bieli a resztą społeczności. Zobaczymy co z tego wykluje się. Znakomity to za duże słowo. Tak tak wiem, nie obchodzi cię to.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

czlowieku mozesz mnie krytykowac ile wlezie , ale porownojac ranczo do pozostawionych , to swiadczy o twoim debilizmie i ignoranctwie , oooooooo matko , jest ktos kto p

riko62

Ja nie krytykuję ciebie pajacu, tylko twój specyficznego rodzaju fanatyzm w szafowaniu tego co można a czego nie można porownywać. A dlaczego nie można porównywać, bo co ! bo ty tak mówisz. Bo zachłystujesz się Pozostawionymi,a gardzisz Ranczem, a porównywanie tych dwóch produkcji jest dla ciebie ignoranctwem. Właśnie taka postawa świadczy o ignoranctwie. Ty chyba lubisz mieć racje nadęty frajerze. Czym innym jest prawo do porównywania,którego nadęty fiut jak ty odmawia nabzdyczając się przy tym, a czym innym są wnioski z porównywania idioto.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

no dobra kolo , ranczo , złotorylscy , szpital na ksiezycu, ok , zachwycaj sie , nie porownuj, ale mowie ci raz kolejny , wiekszych wyssanych z palca badziewi nie ma , nieee maaaaaaaaa, j ja co to mowie riko, takiemu o..... jak wlasnie ty. i ja mam w dodatku racje.

riko62

Kolejny błąd popełniasz pajacu zakładając, że się zachwycam tym. Wiszą mi te seriale. To ty się zachwycasz Pozostawieńcami. Psychologia ma na taką postawę wytłumaczenie. Chodzi o twoją skrajność ocierającą się prawie o nerwicę lub narcyzm. A to już czyni twoją ocenę niewiarygodną. Lubisz się czuć lepszy niż inni miernoto.
Pamiętaj, że nawet kicz jest kwestią wzglądną.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

pisz sobie co chcesz, wszystkicm fanom polskich telenowel , pisze zawsze tak .......macie ciemniaki zlasowane mozgi,,,,,, a jak lubisz kicz , to sobie lub , ja nie lubie, kolejny raz mam racje , wiesz o tym czy

riko62

Czytaj dokładniej co napisałem, zwłaszcza w pierwszej linijce, wówczas syn twojej matki nie będzie się ośmieszał matole..... >>>a jak lubisz kicz , to sobie lub , ja nie lubie, kolejny raz mam racje <<< ...... haha
Uwielbiasz lansować się i myśleć o sobie jako kimś z lepszym gustem i w ogóle lepszym i to wiem.

ocenił(a) serial na 9
riko62

Riko masz absolutną rację

myster_A

Czytaj dokładniej co napisałem, zwłaszcza w pierwszej linijce, wówczas syn twojej matki nie będzie się ośmieszał matole..... >>>a jak lubisz kicz , to sobie lub , ja nie lubie, kolejny raz mam racje <<< ...... haha
Uwielbiasz lansować się i myśleć o sobie jako kimś z lepszym gustem i w ogóle lepszym i to wiem.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

napisze kolejny raz nie wiem ktory, kazdego kto porowna ten film do nawet super super wybitnego serialu typu ranczo lub inne polskie badziwie uwazam za osła, i nie pisz mi o zlym guscie , z tego powodu

riko62

Dobrze dobrze, a potrafisz uzasadnić badziewność rancza i "znakomitość" pozostawionych, i dlaczego nie wolno porównywać. Nie pisałem o złym guście, ty czytaj dokładniej. Wybór serialu jest kwestią gustu, natomiast odmowa porównania jest kwestią płytkości i powierzchowności, może intelektualnego lenistwa. Skąd a tobie tyle zacietrzewienia na Ranczo

ocenił(a) serial na 10
myster_A

ranczo stad , bo akurat to badziwie przyszlo mi do glowy , ale jak chcesz to moze byc kazdy inny tytuł, ogladacze i milosnicy polskich debilnych seriali po prostu nie rozumieja takiego filmu jak pozostawieni , i to wszystko

riko62

Potrafisz jak widzę jedynie się zacietrzewiać a nie uzasadniać.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

z jakiej choinki sie urwales kolo ???

riko62

A ty ciulu, komu żeś spod ogona wypadł - lamie

ocenił(a) serial na 10
myster_A

z jakiej choinki ???

riko62

lepiej się urwać z choinki niż wypaść przeżuwaczowi spod ogona jak z numerkiem, czyli ty

riko62

P A J A C

riko62

no i ja podobają się tobie nowe odsłony opery mydlanej

ocenił(a) serial na 10
myster_A

treść jaka chinka pytam ,..

ocenił(a) serial na 10
myster_A

miało być choinka....

riko62

im wyżej gwiazdki tym fajniej

ocenił(a) serial na 10
myster_A

tak i fajne seriale i telenowele dla... otumanionych będą...

riko62

Uważasz się za otumanionego. Ok ale miej do siebie odrobinę litości człowieku

ocenił(a) serial na 10
myster_A

litość to ja mam dla ciebie , dla siebie nie potrzebuje...

riko62

O lo lo widzę, że dowcip trzymasz dalej na najniższym hooyowym poziomie. Stary szacun szacun.

ocenił(a) serial na 10
myster_A

w sumie to ja cie rozumiem , nie mozesz zyc bez tych wyssanych z palca bzdetow jakie pokazuja polskie durne telenowele ciemniaki i balkonowcy a takze lemingi to wszystko lykaja , to co ja mam miec dla nich szacunek??dla tych zyjacych w swiecie seriali bazmozgow, no kurde czlowieku , pomysl zrozum , w koncu... bo szkoda twoich nerwow , i zdrowia , moich tez...

riko62

o losie słodki ja tylko zapytałem czy podoba ci się sezon drugi

ocenił(a) serial na 10
myster_A

no nie wiem czy o to sie pytales, nie wiem , ale w sumie to dzieki za przypomnienie bo nie ogladalem 2 sezonu nawet nie wiedzialem ze jest, w serialach sie nie orientuje za bardzo , i mam nadzieje ze wiesz..... niech te polskie bzdety ogladaja ci co muszą, a poza tym mialem bloka za to tepienie polskich durnych telenowel i ich debilnych ogladaczy, wiec jestem pare miesiecy do tylu....

riko62

a przyszło ci do głowy, że może zasłużyłeś na bloka. W moim przekonaniu zasłużyłeś w pełni

ocenił(a) serial na 10
myster_A

ok zasluzylem ale już go nie mam wied do najbliższej blokady powtorze raz kolejny polskie debilne telenowele i durne seriale sa tyle warte co te ciemniaki i balkonowcy ze zlasowanymi mozgami którzy je ogladaja...

riko62

ale zapewne sobie zasłużysz boś.....

ocenił(a) serial na 10
myster_A

jestem po drugim odcinku , to sa moje klimaty ...

ocenił(a) serial na 6
riko62

Popieram słowa myster A. Wydaje mi się, że w twoich wypowiedziach dominuje tendencja jednostronnej prawy - tylko ty możesz krytykować, wyśmiewać. Inni nie powinni już mieć odmiennego zdania. Jak to właściwie wg ciebie jest? Można skrytykować kogoś, komu nie podoba się serial Pozostawieni, można skrytykować odbiorców Klanu, Rancza itp, ale już nie można powiedzieć złego słowa komuś, komu podoba się ten sam serial co tobie?
Przestań, to trochę jak sytuacja w której dzieci wyrywają sobie w piaskownicy foremki...

ocenił(a) serial na 10
violin_j

no jesli uwazasz klan ranczo i te inne bzdeety wyssane z brudnego palca jakiegos cwaniaka, to masz moje glebokie gratulacje , bardzo glebokie...

ocenił(a) serial na 6
riko62

Nie oglądam ani Klanu, ani Rancza. W ogóle nie interesują mnie polskie seriale, bo pełno w nich smutów. Ale nie będę od razu obrażać ludzi, którym się podoba. I nie zgadzam się, z twierdzeniem, że tylko prostaki oglądają takie seriale. Ludzi wykształcenia też od czasu do czasu mogą się odmóżdżyć przy takim badziewku.

ocenił(a) serial na 10
violin_j

"Ludzi wykształcenia też od czasu do czasu mogą się odmóżdżyć przy takim badziewku." śmiac sie czy plakać ??