znakomity... dla tych ktorzy nic nie rozumieja i im sie nie podoba zostaje , klan , ranczo, i reszta tych jak to nazywaja niektorzy ...kmiotow...
dzieki za wyrazy, tez mam nadzieje ze sie odlaczysz od tych 7 milionow ciemniakow , i beda z ciebie ludzie
niejednemu juz to tlumaczylem , ale jak ktos ma zlasowany mozg , to nic sie nie poradzi , pozdro...
Hej wyrocznio delficka z wielbłądziego odbytu, tak długo przebywałeś w jego d...e, że zatraciłeś poczucie skali pajacu.
Nie chce mi się czytać całej dyskusji nad wielkością Leftovers nad Ranczem i dochodzić co kto ogląda, ale jeśli komuś nie podoba się ten serial to można śmiało napisać, że pewnych rzeczy nie ogarnia. Są gusta i guściki - jasne. Ktoś lubi Polańskiego, ale Lynch mu nie wchodzi, ale to jest akurat prosta sprawa. To tak jak napisać, że nie podoba mi się fabuła Twin Peaks, albo za dużo wątków w Lost. Sorki - cokolwiek riko powyżej by nie powiedział i jakby niesprawiedliwie nie porównał resztę do widzów Rancza w sensie stricte ma rację
A poco mi to przypominasz jak ja tego nie oglądam. Aaaaa chciałeś być złośliwy błazenku, no niestety nie udało się.
takich ogladaczy polskich debilnych telenowel jest sporo , podobno 7 milionow ciemniakow zachwyca sie tymi bzzdetami , zal mi cie , i nie wymawiaj sie ze nie ma cie wsrod nich...
A no nie ma. Należysz do kategorii ludzi z mentalnością taliba, jak sobie coś wbije do łba to..... biada tym którzy nie są mojego zdania. Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że można tego nie oglądać i można nie mieć stosunku tak pogardliwego do tych którzy te seriale oglądają jak ty.
A co można powiedzieć o człeniu który z wrażenia dostaje wypieków na twarzy jak ogląda serial w którym umierający afro-amerykanin spełnia życzenie policjanta w szalecie. Mnie się nasuwa na myśl zniewieściały frajer.
Tak tak wiem, serial jest dla tych z wyższej półki haha. Ty więc jesteś frajerem z wyższej półki.
Nazwanie ciebie wyrocznią było kpiną z twojej sztywno-dogmatycznej mentalności gumowa lalo.
kolo powiem ci tak , czy to dla dałna czy to dla ciebie , to kosmos ....a te wypieki na twarzy, no przestan , nizej chyba juz nie upadniesz...
Czyli dostajesz wypieków przy oglądaniu Pozostawieńców, a może się onanizujesz gdy to oglądasz, aby ci ten twój przemużdzony kosmiczny łeb od nadmiaru ciśnienia nie eksplodował.
nie potrzeba zadnej wyroczni wystarcza 3 klasy podstawowki, dla dauna ze specjalnej jest to nie do pojecia...
A co tu jest do zrozumienia? Serial jest najzwyczajniej w świecie nudny. I dlaczego sugerujesz,że jeśli się komuś nie podoba,to dlatego,że ktoś jest amatorem polskich seriali? Nie oglądam polskiego badziewia,a ten serial ma się nijak do takich tytułów jak np: Gra o tron,Breaking Bad,Rzym,Kompania braci,Dexter,Wikingowie,Walking Dead czy Spartakus.
Wszystkie seriale które wymieniłeś są super, oglądałem, albo oglądam. Pozostawieni są inni, nie ma tam zombie, ani seryjnych zabójców, ale na swój sposób to znakomity serial który oglądam z zapartym tchem.
Wiem,że nie ma tam zombi i seryjnych zabójców. Nawet nie jestem zwolennikiem tych gatunków,a moim flagowym gatunkiem jest właśnie SF. Dlatego jestem zawiedziony tym serialem. Oglądanie przez 6 odcinków nic nie wnoszących do tematu dialogów jest nużące. Pewnie serial się rozkręci,ale moja ocena dotyczy tych 6 dotychczas obejrzanych. Tak przy okazji... Polecam serial The Strain (Wirus).
Hmm słyszałem pochlebne opinie o tym serialu, ale jeszcze nie oglądałem. Chyba się skuszę.
The strain nie umywa sie do pozostawionych ! Jak zobaczylam wybuchajace zombie i siwego dzidka wymachującego szabelką aby sciąc im glowy odpuściłam sobie. Mial byc horror dla mnie to komedia:-D
"...moim flagowym gatunkiem jest właśnie SF. Dlatego jestem zawiedziony tym serialem"
hahaha, bo to nie jest sci-fi, może dlatego :D
tez oglądam seriale które wymieniłes (oprócz Walking Dead) ale to całkiem inny klimat, nie da się porównać, Detektyw i Pozostawieni to najlepsze seriale jakie wyproudukowało HBO, oczywiście według mojej opinii.
Badziewny serial o NICZYM. Tu nie ma czego rozumieć. Pseudo tajemnice i pseudo rozterki.
Zgadzam się w 100%!
Chociaż nie zachwycił mnie od początku, rozkręcił się mniej więcej w połowie sezonu.
Daje zasłużone 10 i jednocześnie bardzo współczuję wszystkim tym co tak drastycznie zaniżyli średnią :P