znakomity... dla tych ktorzy nic nie rozumieja i im sie nie podoba zostaje , klan , ranczo, i reszta tych jak to nazywaja niektorzy ...kmiotow...
Ty jesteś cały czas taki serio i tylko patrzysz, gdzie tu się dowartościować i czegoś nauczyć? Nigdy nie dajesz na luz? Nawet jęsli jakiś film czy serial jest do dupy?
czasem chce, ale to jest silniejsze ode mnie, no nie moge spokojnie strawic tych wyssanych z palcA BZDETOW...
Prosto się szafuje na prawo i lewo słowem debil; łatwo jest powiedzieć ,że coś jest dla debili, natomiast zadyszka się zaczyna gdy trzeba uzasadnić swoją opinię.
jesli tobie trzeba cos takiego uzasadnic , to moze juz nie bede znieslawiał debili ....
Ty chyba masz głupi fiucie problem ze zrozumieniem co się do ciebie pisze; twoje sranie emocjonalne i ból dupy nad tym jak bardzo nienawidzisz tych seriali i jak się onanizujesz przy Pozostawionych jest żałosne.
Ehh ty durniu. Ja wiem jakie to są produkcje. Uzasadnić czyli treściwie udowodnić szajsowatość tych produkcji, co wymaga wysiłku nie nabzdyczyć się jak panienka powtarzając jak mantrę o debilizmie. Poza tym udowodnienie pokaże twój sposób myślenia i doboru argumentacji. Bo w przeciwnym razie będziesz szczekającym wściekłym fanatykiem, który czyje się lepszy bo pogardza tym i jednocześnie lansuje się na smakosza Pozostawieńców.Rozumiesz bufonie.
ahahahahah no dobrze może nie dla debili ale dla ludzi płytkich bo te seriale są płytkie a banały w nich zawarte tylko irytują rozgarniętego człowieka. Np. w serialu M jak Miłośc - Mroczek na odpis KW czekał tydzień buahahaha normalnie czeka się 5 minut. I to jeden z milionów przykładów. Te sztuczne dialogi nie wspominając o grze aktorskiej sklada się na to że to są własnie seriale dla płytkich ludzi.
A przyszło tobie i temu drugiemu pajacowi do głowy, że te seriale są dla ludzi prostych i że oni widzą w nich to czego wy nie dostrzegacie, i że oni potrzebują innych wrażeń niż wy. I tyle. Prosty nie znaczy debilny, i również nie płytki.
Rozumiem, że ty i pajac riko60 macie tak wysublimowane w waszym przekonaniu gusta, że określaniem czegoś jako debilne jest dla was miłosierną oceną.
A jaki jest twój ulubiony serial.
Jakby nie patrzeć właśnie przyznałeś mi rację :DD Jak sam napisałeś cytuje Twoje słowa: "...że te seriale są dla ludzi prostych ..". A słowo PROSTY jest niczym innym jak synonimem słów BANALNY i PŁYTKI, które ja użyłem. Pogrążyłeś się właśnie koleś :) I zaznaczam, że w poście poprzednim napisałem, żeby nie było: " no dobrze może nie dla debili ale dla ludzi płytkich bo te seriale są płytkie.." I kto tu wyszedł na PAJACA?? TY!!
A co do wrażeń to spoko rozumiem, że są ludzie jak sam określiłeś PROŚCI, którzy potrzebują prostych seriali. Nie zabraniam im oglądać. I niech czerpią z nich tyle ile wlezie. ALe nie zmienia to faktu, że riko i ja mielismy rację. Może z tymi debilami przesadziliśmy bo to brzmi bardziej obraźliwie.
A co do Ciebie to zanim zaczniesz kogoś wyzywać od pajaca to się zastanów parę razy, bo skoro pajac właśnie Cię ośmieszył to kim ty jesteś? DEBILEM. I taki debil jak Ty reprezentuje tych prostych ludzi. Porażka
Kolego, debilny nie znaczy prosty. A prostota wcale nie musi być banalna. I pal licho synonimy, bo jak dobrze wiesz lub nie, definicji można nadużywać. Może ty nie do końca rozumiesz czym jest prostota którą mylisz z prostactwem zarówno formy jak i treści. Np. M jak miłość odwołuje się min. do miłości, zaufania, opiekuńczości itd ; więc co w tym jest banalnego i płytkiego a wg. pajaca rikiego62 debilnego. To nie jest dramat jak Pozostawieni tylko sielankowa obyczajowa opowieść ubrana w mniej lub bardziej kiczowatą formę. O miłości można mniej lub bardziej udanie snuć narrację. I ja doskonale rozumiem że coś takiego może drażnić. Zwłaszcza aroganckich ludzi.
>>A słowo PROSTY jest niczym innym jak synonimem słów BANALNY i PŁYTKI<< a stąd już prosta droga do nazwania czegoś debilnym co. Przyznam, że ubiegłeś mnie z tą płytkością vel prostotą, bo miałem o tym napisać wcześniej i stąd to wrażenie.
Przesadziliście, no co ty serio.
Gościu ty przeczytaj dokładnie kto zaczął pierwszy być nieuprzejmy co. Właśnie nabzdyczony pajac riko62 z którym miałem czelność się nie zgodzić. Tylko ja byłem bardziej konsekwentny w nazywaniu go pajacem i może dlatego to przekonanie......A co do Ciebie to zanim zaczniesz kogoś wyzywać od pajaca to się zastanów parę razy.......
Naucz się czytać ze zrozumieniem . Napisałem już 2 posty wyżej że z tymi DEBILAMI to przesadziłem. Zacytuję ci bo widzę że gubisz się już w tym co czytasz: "Może z tymi debilami przesadziliśmy bo to brzmi bardziej obraźliwie. "
TO po pierwsze.
Po drugie to ty pierwszy mnie nazwałeś pajacem!! Masz schizofrenię czy już nie wiesz co komu piszesz? To ja Ci napisałem byś się zastanowił zanim nazwiesz kogoś pajacem. Wiec nie kopiuj moich tekstów. I to, że z rikiem się wyzywacie od pajacy i debili to mnie nie interesuje. Obraziłeś mnie pierwszy i tyle.
Po trzecie nie mylę prostoty z prostactwem. Napisałeś, że to seriale dla ludzi prostych. To Twoje słowa. Napisałeś że mają kiczowatą formę - to też Twoje słowa. Dobrze jest tam miłość itp ale jest ona i inne rzeczy przedstawiona w prosty jak to ująłeś czyli inaczej banalny lub płytki sposób. Więc o co Ci jeszcze chodzi? Nie nazywam tych ludzi prostakami czyli według Ciebie DEBILAMI. Tylko ludźmi prostymi (Twoje słowa) czyli inaczej płytkimi. I napisałem, że nie zabraniam im tego oglądać. Jak się to im podoba niech oglądają!! Nie uważam ich za debili lub po....w. Więc czym problem? Wyraziłem swoje zdanie na temat tych seriali i tyle. Oglądają je prości ludzie, którym nie zależy by trochę pogłówkować.
Gdzie powiedziałem że jesteś pajacem, nigdzie. Mówiłem to do głupiego k....a RIKO62 i o nim. Gościu prześledż całą naszą rozmowę ok i moją rozmowę z pajacem riko.
Piszesz, że przesadziliście he. Ale przyznałeś się do tego gdy naciskałem. No chyba że ty i pajac riko jesteście braćmi syjamskimi zrośniętymi mózgami albo on jest twoim alter ego. Zresztą ty się przyznałeś a nie dupek riko. Odsyłam do jego ostatniego postu, gdzie dalej twierdzi co twierdził.
Nie mylisz prostoty z prostactwem , no to dobrze.
okej zrozumielem że jego i mnie masz za pajaca :) Fakt że się przyznałem świadczy chyba o tym że raczej mózgiem z rikiem zrośnięty nie jestem...
tak jestem chyba jedyny , ktory wie ze te polskie debilne telenowele ogladaja takie jelopy ze zlasowanym mozgiem jak ty
Pajacem i bufonem też można być jedynym w swoim rodzaju, ale nie jest to bynajmniej powód do dumy, przynajmniej dla normalnego człowieka.
Kiedy powiedziałem, że ja to oglądam i, że lubię i się zachwycam co :) Nigdzie. Skoro ty mi to imputujesz, to jeszcze gorzej o tobie świadczy wypierdzie.
moze juz przestan robic z siebie glupa , na wlasne zyczenie, chyba ze to lubisz...
ja z toba nie rozmawiam ja sie z ciebie smieje hhhhhhhhhhhhahahahahahaha, jitro , zlotorylscy nowy watek , nie zapomnij , hahahaha
na takich jak ty nie potrzeba zadnego dowcipu , sam za mnie to robisz, tylko o tym nie wiesz...
Wiesz frajerze, że usta służą do artykułowania własnych opinie a sranie drugą stroną układu pokarmowego się odbywa. Zresztą ty nawet nie masz dowcipu, tylko notoryczny ból dupy pajaca :)
tak wielu oglada te debilne telenowele jeden mniej jeden wiecej nie lam sie schowasz sie w tlumie ...
Pozwól, że powtórzę
>>śmiejesz się jak ten żul to muzgojeba, którego zdjęcie dumnie widnieje przy twoim niku<<
jednak szkola specjalna , ale nie lam sie wielu wielkich ludzi na poczatku byla idiotami
nie ja bylem tym cieciem nie ja, przypomnij sobie lepiej , dobrze wiesz kto tam naprawde wtedy był...
Wiesz czego ci życzę durny dyndający członku, abyś polubił ranczo, ze wszystkimi tego konsekwencjami. :)
Tym ostatnim postem właśnie przypieczętowałeś na amen moją opinię o tobie zasrańcu.
hahaha, wiedzialem ze trafilem na milosnika i ogladacza polskich debilnych telenowel , jutro nowy odcinek klanu , nie zapomnij ogladac, hhhhhahahahaha
tak przypominasz, a pewnie sam to oglądasz, a potem na forach fanów rozpisujesz i zachwycasz się Plebanią i księdzem Mateuszem. Tylko tu na Filmwebie rżniesz wielkiego "krytyka" pajacu. Nie męczy cię to turysto z wielbłądzich jelit
hehehe widze ze sie jednak na tych serialowych badziewiach znasz , gratuluje , tylko zamiast ogladac telenowele tracisz tu czas ...
Na takiej zasadzie jak się i zna pajaca riko62, pewne rzeczy się zna, pewne rzeczy się wie. Tak jak wie się, że są ludzie z chronicznym bólem dupy jak ty. I tyle
nie wiem czy wiesz , bo w telenowelach tego nie ma ale jak cie ojczym ten tego , to masz prawo , no wiesz jakie ...
Nie wiem ile pod twoim adresem padnie jeszcze inwektyw, ale wiem, że wszystkie one trafione przydupasie.
ok juz rozumiem sa takie okna , najczesciej przy szpitalach i klasztorach , zostawiono cie , moglo byc gorzej , ciesz sie ze zyjesz , ale co to masz za zycycie ...serialowe...
co az tak cie zabolalo, cienki bolek jestes, lepiej ogladaj klan , po co tu zasmiecasz???
nie martw sie , ci ze specjalnej malo co łapia, raczej robia z siebie glupa , tylko po co ???