Poszperałam trochę w necie i tytuł trzeciego odcinka odnosi się do tej historii : http://alexba.eu/2007-09-25/rozwoj-kariera-praca/dwie-lodzie-i-helikopter/
ciekawe...
a zwróciłaś może uwagę na tytuł czwartego? "B.J. and the A.C." Na zagranicznych forach są sugestie, że B.J. to prawdopodobnie Baby Jesus. W końcu to on był głównym bohaterem odcinka :)
Zastanawiające jest co może oznaczać drugi skrót. Może chodzi o Antychrysta (Anti-Christ), ale jak dla mnie to spora nadinterpretacja, mimo że na tych forach argumentują to ciążą tej Azjatki. Koleś który ją zaatakował mówił chyba, że niby wie co ona w sobie ma.
Enigmatyczne to bardzo, ale tytuł odcinka musi coś w końcu znaczyć...
Z dzieckiem azjatki historia jest trochę inna, ale nie będę spoilerować tak jak ktoś mi zaspoilerował...
ciekawe, ciekawe ;)... zastanawiam się w takim razie, co znaczy tytuł odcinka z Pingwinem, bo póki co, to tylko ta zabawka przychodzi mi do głowy :P
Terapeuta powiedział, że pingwin służy do wyładowania napięcia, więc musi kogoś symbolizować. Może WP. W końcu na paradzie to na nich zostało wyładowane napięcie, pobito ich. A dlaczego akurat "Penguin ONE, Us ZERO"? Nie mam pojęcia...
No tak, ale niby dlaczego? Może się mylę i pingwin to wcale nie WP, nie wiem juz sam :D
jasne. spoilery, spoilery
Ogólnie rzecz biorąc historia jest znacznie mniej nadprzyrodzona w tej części, a murzyn okazuje się pedofilem (a samo dziecko fizycznym dowodem w jego sprawie).