Profilerka (2024)
Profilerka: Sezon 1 Profilerka sezon 1, odcinek 10
odcinek Profilerka (2024)

Profilerka | odcinek 10

43m
7,2 116  ocen
7,2 10 1 116
Profilerka
powrót do forum s1e10

Mam 2 osoby które uważam że to mogą być, pierwsza to Pani prokurator natomiast 2 osobą wydaje mi się że może być tatuś Pani prokurator

ocenił(a) serial na 10
Wojgru_28

Ale prokuratorke teraz seryjny porwał, Ja uważam że morderca to Olgierd Woliński :)

Tortilla_07

A nie jest to za proste? Ze streszczenia 12 odcinka wynika, że mordercą okaże się ktoś kogo Julia dobrze zna i będzie to powiązane z jej przeszłością. Może to ojciec Julii? W końcu nie wiemy kto zamordował jej matkę.

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Jakaś pani która przeczytała książkę i zna zakończenie. Uważa że to Olgierd Woliński kochanek Anny, córki Szułowicza, serial jest nagrywany według książki 1:1.

Tortilla_07

To jaki związek by on miał z przeszłością Julii?

Tortilla_07

Fragment straszczenia: "Morderca cały czas był blisko, a wyjaśnieniem jego tajemnicy jest sytuacja z przeszłości. Rozwiązanie powiąże ze sobą oba śledztwa Karola i Julii w Augustowie". Może ojciec tego Olgierda zabił matkę Julii, a synek teraz poszedł w jego ślady 

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Hmm nie mam pojęcia okaże się wszystko w sobotę ale kogo uważasz za podejrzanego jeszcze ?

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Bardzo możliwe. A co sądzisz o rodzinie szułowiczow bo mi się wydaje że te sprawy są powiązane i stoi za tym jedna osoba. A nie że samobójstwo z wymordowaniem całej rodziny

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Może jest jakiś schemat z imiona czy nazwiskami to są jest taka układanka puzzle które trzeba połączyć żeby rozwiązać sprawe

Tortilla_07

Ostatnio przeszedł mi też przez myśl Karol. Nie ma żony. Z tego co pamiętam nie powiedziano nam jak zginęła (chociaż mogę się mylić). Też dobrze znał się z Julią już wcześniej. Nagle został przeniesiony do policji w Augustowie, nie wiadomo z jakich przyczyn. Wiem, że jak ostatnio seryjny dzwonił do Julii to Karol był przy tym, ale mógł to też mieć dobrze zaplanowane. Napewno by to był dobry zwrot akcji, ale niewiem czy moje teorie już nie za bardzo wybiegają poza scenariusz

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Karol o to by było zaskoczenie myślę że to nie możliwe ale fajny pomysł.

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Żona Karola Ala była chora dlatego zmarła prawdopodobnie na raka ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Karol został przeniesiony z Warszawy do Augustowa ponieważ pobił podejrzanego na przesłuchaniu bo chciał spędzić ostatnie chwile z żoną.

ocenił(a) serial na 10
Tortilla_07

Tkoned. Może skontaktujemy się jakoś inaczej żeby spokojnie o tym porozmawiać bo tutaj jest limit i można tylko 3 wiadomości wysłać. Wracając do serialu to Karol to wszystko o śmierci żony i przeniesieniu powiedział Julii.

ocenił(a) serial na 10
Tkoned

Przypominam że dzisiaj finał profilerki :)

ocenił(a) serial na 4
Tortilla_07

I kto zabijał? Wszystko się wyjaśniło do końca?