Profilerka
powrót do forum 2 sezonu

W ostatnim odcinku drugiego sezonu otworzone zostały wątki, które sugerują kontynuację serialu. I szkoda, bo gdyby zostawili po jednym sezonie serial, byłoby lepiej, a tak się będzie ciągnąć do... sami wiecie czego xD
Sezon 3 - Dolny Śląsk (Komisarz Nadzieja w końcu pojechał tam do "wujka", pewnie tam się znajdzie i nasza Profilerka. I jakieś zbrodnie z motywem pseudomistycznym, bo to w końcu DOLNY ŚLĄSK I TRZEBA ROBIĆ JAK W SERIALU ZNAKI )

Sezon 4 - Warszawa (sezon finale bo zabraknie kasy) - scenariusz zapewne będzie taki, że jakiś nowy prokurator (tu wstaw jakiegoś super znanego aktora z generatora znanych aktorów) z problemami prywatnymi ściągnie Julię Wigier-Nadzieję (się hajtną i NAGLE COŚ się wydarzy) do śledztwa, po którym będzie finał serialu. Nie pytajcie mnie, nie siedzę w scenariuszu xD

Generalnie nie odradzam oglądania serialu, można się nauczyć paru zdań w kaszubskim (to jedna z nielicznych zalet 2 sezonu)

ocenił(a) serial na 10
MrHashimoto

A ja czekam na trzeci sezon i następne! Mam nadzieję, że producent nie przejmie się debilnymi opiniami.