PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601348}
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50749
6,6 14 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Ten serial to kompletna porażka. A co w tym nowego.
Cały tvn to dno. Żenujący serial z Kumorek i Ostaszewską- brzydulami polskiego kina.
Na ten serial nawet nie warto napluć.
Ocena : zasłużone 1/10.

maciejewskigostynin

A ty to musisz być pewnie piękny.? Jesteś dupek, jeżeli Pani Kumorek dla ciebie jest brzydka. Spójrz w lustro frajerze i zobacz, kto jest brzydki.

ocenił(a) serial na 9
niedzwiedz_7

Kumorek jest piękna ale Ostaszewska brzydka i ten serial nie jest żenujący bo oglądam go ze względu na Panią Kumorek i Olszówkę które je bardzo lubię od początku jak grały w samym życiu i ze względu na Pana Adamczyka.

ocenił(a) serial na 9
maciejewskigostynin

Nie ogarniam ludzi którzy dobrym serialom / filmom wystawiają ocenę 1. Ja w swojej filmwebowej egzystencji wystawiłam ich na prawdę mało i choć rozumiem, ze gusta są różne, różnych aktorów i gatunki lubimy to jednak na 1 na prawdę trzeba sobie zasłużyć. Na prawdę nie wiem jaki musiałby być serial by wystawić mu 1, ale to nie jest taki serial. Może i nie jest wybitny, choć ja akurat go lubię, może dlatego, że uwielbiam gotować i jest to moja pasja więc ten serial do mnie trafia ale to nie zmienia faktu, że1 to jakieś nieporozumienie albo wyjątkowo tania prowokacja.