6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 50773
6,6 8 krytyków
Przepis na życie
powrót do forum serialu Przepis na życie

Ale on był słaby. Tani jak barszcz. Żal ściska.

a_ndra

zgadzam się. zmarnowane 13 odcinków na stworzenie czegoś na wzór bardzo dobrego 1go sezonu.

ocenił(a) serial na 9
Repulsion

a dla mnie 4 sezon mi się podobał, tylko Beatka mnie wkurza. Mam nadzieję że w 5 sezonie będzie tak że Anka będzie z Jerzym, a Irena z tym Michałem.

a_ndra

Zgadzam się. Słabizna. Z całego sezonu podobał mi się może jeden odcinek. Reszta naprawdę denna, poczynając od akcji z amnezją Jerzego, na głupawym zakończeniu kończąc. Szkoda, bo serial kiedyś był naprawdę niezły.

ocenił(a) serial na 8
almost_happy

Pierwsze dwa sezony bardzo dobre. Potem się zepsuło. Następnego zdecydowanie nie będę oglądać.

a_ndra

Myślę, że byłby całkiem dobry, jeśli Jerzy miałby tę amnezję przed cały sezon a nagle na końcu odzyskał pamięć i próbował odzyskać zmęczoną już całą sytuacją Ankę. A tak, to wszystko stało się za wcześnie i próbowano dorobić jeszcze trochę dramaturgii przed końcem sezonu.
Niestety, ktoś się po prostu zapędził, zrobił z całkiem fabuły bajkę i nie było już odwrotu. Bo niestety powiedzmy sobie szczerze, że zrobiono z dorosłych ludzi dzieci. Mówię tu nie tylko o Jerzym i Ance ale o Beacie i Andrzeju, którzy stali się naprawdę nieznośni przez te swoje idiotycznie kłótnie.
Anka miała wielce zapomnieć, zacząć nowe życie a jak się pojawił u bram w tej malowniczej Umbrii to ona padła mu do stóp. Wygląda na to, że Jerzy mógłby prawie ożenić się z kolejną kobietą jeszcze raz i jeszcze raz ale zawsze miałby pewność, że Ania przyjmie go z powrotem. I gdzie zgubiono dzieciaka na końcu? Kończył układać serwetki na stołach?

uzywammozgu

*zrobił z całej fabuły

a_ndra

Zgadzam się niestety, już wcześniejsze nie były takie rewelacyjne jakby mogły być ale 4 był naprawdę bardzo zły. I w dodatku zakończenie?? Co to niby miało być?? Jeżeli będzie faktycznie kolejny sezon to mam nadzieje że para Jerzy&Anka pójdą trochę w odstawkę, bo naprawde nie mam ochoty po raz kolejny oglądać jak jedno znów gania za drugim -,-